35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Kurde, Pusur, przyjezdzajcie do mnie! Mam pusta sypialnie... Lozeczko puste... tzn. teraz szmaty w nim leza jakies, ale wyciagne... Z opisu to jakos dramatycznie brzmi... puste lozeczko, sypialnia...oczywisie smierdzacy York w piwnicznej izbie... Zapraszam serdecznie na uciech moc!
Marta, Ty tez z GD? jakos nie zakodowalam wczesniej!iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ej, laski... mogę tera ja?...
bo mnie sie rano gały wyczeszczyły...
i apropos jebnięcia w dół to u mnie też weekend będzie ważny. ba- JUTRO będzie ważne...
paczta:
https://ovufriend.pl/graph/8d836f855d432d743cc086ab3e950bbaJa mialam swoja dluga i u mnie nie raz do 14tego dnia po ovu tempka byla pikna a pozniej jebut
Aasiula, mamatrojki80, malgos741, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, kkisia, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ej, laski... mogę tera ja?...
bo mnie sie rano gały wyczeszczyły...
i apropos jebnięcia w dół to u mnie też weekend będzie ważny. ba- JUTRO będzie ważne...
paczta:
https://ovufriend.pl/graph/8d836f855d432d743cc086ab3e950bba
WOW:-)
Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
kapturnica wrote:no tempka ładna..nie wiem ile dni amsz lutealna faze jesli krotka to zapowiada sie fajnie..jesli dluzsza to niestety nie znaczy nic
Ja mialam swoja dluga i u mnie nie raz do 14tego dnia po ovu tempka byla pikna a pozniej jebut
ale zazwyczaj już na dzień- dwa przed @ zaczynała spadać mi tempka.
dzisiaj zgłupiałam.
jak jutro nie jebnie to chyba oszaleję. paczam i nie wierzę.kapturnica, malgos741, Aasiula, mamatrojki80, paszczakin, Sabina, kkisia, gosia7122, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no tak 11-12 dni. i właśnie dzisiaj jest 11, a na jutro mam termin @.
ale zazwyczaj już na dzień- dwa przed @ zaczynała spadać mi tempka.
dzisiaj zgłupiałam.
jak jutro nie jebnie to chyba oszaleję. paczam i nie wierzę.malgos741, ComeToMeBaby, Aasiula, mamatrojki80, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Kometa trzymie kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 08:54
ComeToMeBaby, Aasiula, mamatrojki80, Sabina, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ja pierdzielę... kwiat lotosu, kwiat lotosu...
biorąc pod uwagę to, że wiem że wyniki m są kiepskie, to bardziej patrzę i nie wierzę ale mam nadzieję, to zastanawiam się jaka byłaby moja reakcja gdyby wyniki m były ok. normalnie chyba bym oszalała z nadziei.
teraz jestem "tylko" wyczekująco- spięta
byle do weekendukapturnica, mamatrojki80, Aasiula, Krakonka, malgos741, kkisia, ania.g, mysza1975, Mega, gosia7122, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ja pierdzielę... kwiat lotosu, kwiat lotosu...
biorąc pod uwagę to, że wiem że wyniki m są kiepskie, to bardziej patrzę i nie wierzę ale mam nadzieję, to zastanawiam się jaka byłaby moja reakcja gdyby wyniki m były ok. normalnie chyba bym oszalała z nadziei.
teraz jestem "tylko" wyczekująco- spięta
byle do weekenduWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 08:57
ComeToMeBaby, Aasiula, paszczakin, malgos741, Sabina, moremi, kkisia, Bursztyn, gosia7122, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
no tak- dłuży to mi się już od wczorajszego wieczora.
ale teoria to doczekanie do jutra.
jak mnie jutro zaskoczy to... to dopiero będzie jazda.
dzisiaj zajmę się pracą, muszę się czymś zająć.
któraś chętna na śniadanie?kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:A jaki Ci wyszedł ten cukier
sorki dorka, przegapilam wczesniej.. te w normie to nie wiem, bo nie dopytywalam, a nie wzielam wynikow od gina, wezme te poprawione..
ten kiepski po godzinie mialam 186, gdzie norma labu jest do 180, potem ostrzezenie (stan przedcukrzycowy, czy jak to sie mowi), a od 200 cukrzyca ciazowa..
no nic, musze jeszcze przezyc dzis i jutro w robocie (jest intensywnie), wiec znowu bulki na sniadanie, ale w weekend sie zawezme i przerzucam sie na maksymalny indeks glikemiczny mniejszy niz 50. Bede kurde najwyzej znowu rzygac non stop..kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:dzięki- czymajta.
kciuków nigdy nie za dużo
phi, kciuki.. Kegla trzymamy moja droga, Kegla..ComeToMeBaby, Aasiula, Reni, macduska, kkisia, mysza1975, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość