35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. U mnie też mega ciężki tydzień
Ciężko mi w ogóle siąść żeby Was poczytać (mimo, iż moja praca to komp, komp, komp...
) Życzę Wam miłego dnia i mam nadzieję, ze wreszcie uda mi się nadrobić wszyyyystkie zaległości...
Sabina, Aasiula, Margolcia88, Bliska 77, kkisia, Dorka1979, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien Dobry.
Ostatnio dostalam skrzydel, unosze sie lekko ponad ziemia.Modle sie o to, zeby zycie mi ich nie podcielo.
Dzis wynik amh...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 07:38
Sabina, Aasiula, Margolcia88, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, moremi, Simba, Dorka1979, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Hmm u mnie bedzie tez 14lat ale znow calkiem odwrotnie..Mlody był takim zapalnikiem do staran o rodzenstwo bo bardzo chce.Wiec z tym akurat problem odpadl..A jak sie dowiedzial ,ze jestemw ciąży to sie popłakał.Mam nadzieje ,ze jak młode bedzie wyło nie zacznie żałowac ,że chcialKrakonka wrote:Dzień dobry:)
Myśmy dzisiaj zaspali, bo Budzica postanowiła dłużej pospać.
U mnie Młody nie był zachwycony na wieść o rodzeństwie, w końcu przez 14 lat był jedynakiem. Boczył się. A jak byłam w ciąży, to w domu aż iskrzyło od buzujących hormonów nastoletnio-ciążowych. M miał z nami ciężko:) Ale córunia jest absolutnie zakochana w bracie, a on jak to facet, mocno podbudowany. I mu się włączyła opiekuńczość, mimo że się kryguje:) Czasem daje się nawet namówić na popilnowanie. Ale i tak raczej mam dwójkę jedynaków:)
Zofia8, Reni, Sabina, Aasiula, Margolcia88, ComeToMeBaby, kkisia, macduska, moremi, Bursztyn, Dorka1979, gosia7122, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
a mi od czwartku do czwartkuDorka1979 wrote:Oj zasuwa zasuwa, ja tylko od piątku do piątku ledwo jeden się skończy to zaraz drugi się zaczyna
Z tym ,ze mogło by ter kilka tygodni jeszcze szybciej zleciec Najlepiej juz tak do 18tego tygodnia ,żeby czuć juz ruchy.He marzy mi sie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 07:45
Sabina, Aasiula, Margolcia88, kkisia, Dorka1979, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Hmm u mnie bedzie tez 14lat ale znow calkiem odwrotnie..Mlody był takim zapalnikiem do staran o rodzenstwo bo bardzo chce.Wiec z tym akurat problem odpadl..A jak sie dowiedzial ,ze jestemw ciąży to sie popłakał.Mam nadzieje ,ze jak młode bedzie wyło nie zacznie żałowac ,że chcial

Chyba taka sytuacja rzadko sie zdarza. Niesamowite.
kapturnica, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
A moja starsza jak się dowiedziała, że będzie miała rodzeństwo to..zaraz przecież nie jestem w ciąży

Reni! Przecież nie masz dzieci... a no tak
Sabina, kapturnica, Aasiula, Zofia8, Margolcia88, Bliska 77, ComeToMeBaby, mamatrojki80, kkisia, paszczakin, macduska, moremi, Simba, Bursztyn, Dorka1979, mysza1975, Mega, Natka_79, Bozia3, megan8, gosia7122, inessa, Arwena, iwcia77, Niuta, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO Reni
humor Ci wraca 
Witam z pracy
i czekam co dzień przyniesie, czyli co wysika Małgosia i co pojawi się na wykresie Burszty i Komety 
Zocha czekam też na Twój wynik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 08:08
kapturnica, Aasiula, Margolcia88, kkisia, Bursztyn, Dorka1979, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie
moje mlodsze dziecie cos dzisiaj marudne, starsze wagaruje od poniedzialku i do przedszkola chce isc dopiero jutro bo sa zajecia plastyczne i pilka nozna
czeka z Wami na wyniki
Milego dnia
Aasiula, Sabina, moremi, Simba, Bursztyn, megan8, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
eyy czyli nie odpuszczasz z hormonami ten cykl?? No to jak sie zdecydowalas to moze pyknij Sabbcia jesio prolaktynke..nie zaszkodziSabina wrote:Kapta idę jutro spuścić krew
Robię pakiet tarczycowy, fsh, lh i estadriol. Robić jeszcze coś?
moremi lubi tę wiadomość