35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry

Nic tylko gadanie o kupach, testach, sikańcach, wykresach, owulkach i @. Co to? Jakieś forum staraczek jest, czy co?
macduska, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, mamatrojki80, Simba, kapturnica, kkisia, Bursztyn, Parka, mysza1975, Natka_79, gosia7122, Mega, iwcia77, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry dziewczynki

Trzymam kciuki za właśnie robiące testy
wspieram myślami,oby bylo jak należyComeToMeBaby wrote:no tak- dłuży to mi się już od wczorajszego wieczora.
ale teoria to doczekanie do jutra.
A ja muszę się pochwalić
właśnie wykonałam telefon do recepcji by się zarejestrować i dostałam zapytanie w jakim celu wizyta
no i bez zająknięcia powiedziałam że staram się zajść w ciążę ale jak do tej pory mi się nie udało i o badania proszę
so,jestem z siebie dumna
Aasiula, Zofia8, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, Krakonka, kkisia, Parka, mysza1975, Bozia3, gosia7122, Arwena, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Niestety znam ten bol,ja wina to w ogole pic nie moge ;(
mam wrzody i refluks ,niestety wino to zabojstwo dla mojeg ukladu pokarmowego.
Po dwoch lampkach potrafie chorowac nawet trzy dni masakra ;(
moze wypij troche pepsi zimnej gazowanej mi to czasem pomaga.
właśnie wysłałam męża po pepsi
dawno piłam taki ilości i zapomniałam jak się potem czuję
o Matko
moremi, kapturnica, paszczakin, megan8, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a 2 aspiryny ci nie pomogą?
stary, żołnierski sposób.
zetnie ci alkohol, zwrócisz (ewentualnie) i będziesz jak nowo narodzona.
przetestowałam to na sobie
Aasiula, macduska, moremi, malgos741, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya z innej beczki, to uświadomiłam sobie że jestem z 5 dni przed @ i nie mam absolutnie żadnych objawów takich jak przez ostatnie cykle kiedy się staraliśmy-
żadnego bólu jajników, piersi, nic
i tak myślę, że prawdopodobnie dochodziło do zapłodnienia i organizm szalał a potem zarodek leciał ...
ech
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a 2 aspiryny ci nie pomogą?
stary, żołnierski sposób.
zetnie ci alkohol, zwrócisz (ewentualnie) i będziesz jak nowo narodzona.
przetestowałam to na sobie
to dzwonię zeby kupił jeszcze aspirynę
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wacia przytulammacduska wrote:a z innej beczki, to uświadomiłam sobie że jestem z 5 dni przed @ i nie mam absolutnie żadnych objawów takich jak przez ostatnie cykle kiedy się staraliśmy-
żadnego bólu jajników, piersi, nic
i tak myślę, że prawdopodobnie dochodziło do zapłodnienia i organizm szalał a potem zarodek leciał ...
ech
macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tu sie nie wytłuszcza.Magda* wrote:dziewczyny ,jak się wytłuszcza trzcionki?
tu wszystkie jestesmy nieotłuszczone
masz na myśli takie z cytatów? same się pogrubiają, z automatu.
moremi, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
u ciebie w zakładce bieżący cykl? czy u nas na forum- bo jak na forum to masz w podpisie i jest okZofia8 wrote:Dziewczyny, dlaczego nie wyswietla mi sie biezacy wykres?
edit: a nie, widzę stary cykl z zaczętym nowym- nieaktywnym jakby. nie wiem czemu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 09:48