35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:i apel do psiar forumowych,
co dawać takiemu stworzonku do jedzenia?
mam pedigree suchą karmę,
czy taki pies to mleko pije czy nie?
ile i jak często mu dawać jeść?
jak ją nauczyć sikania na dworze?
pierwszy raz mamy psa w domumacduska, kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzien dobry
Czy ja Wam pisalam, ze od powrotu ze szpitala, srednio 2 godziny dziennie poswiecam pracy? Jak mnie to wkurwia! Zamiast dzieci swoje miziac i calowac po brzuchach...No ale nic, po 16 lutego bedzie z bani, bo oczywiscie jesli robota lubi glupiego, to mnie wrecz kocha i wlasnie jestesmy we firmie w okresie, kiedy trzeba napisac wniosek o odnowienie dotacji 4letniej. I nikt inny tego nie zrobi. Eh...
Milego dnia!
Andzej to kiedy Ty do tego Reichu?Mnie sie wydawalo ze 2 lutego.
Marta - poczekaj na mnie - ja tez ja tez!!!!
PS Iwcia strasznie sie ciesze, ze powoli sie ukladaSimba lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:to dzwonię zeby kupił jeszcze aspirynę
nie wiem czy znasz
nie da mi spac co przysne to mam zwroty łazienkowe .Wstalam wcisnelamw siebie plasterek sera zoltego i co??i kurde rpzeszlo na chwileAasiula, macduska, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Z sikaniem to często wyprowadzać i za każdy sik dać przysmak. Przynajmniej ja tak robiłam. W domu trzeba wyciarać
A jadła sunia suche dla szczeniaków, piła wodę i dodatkowo pożerała co użebrała albo ukradła:) Tylko na polu trzeba pilnować, żeby nic nie wcięła, bo się zatruć może.kapturnica, Bliska 77, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kapturnica wrote:ja tam staropolskim zwyczajem polecam sodówke
nie wiem czy znasz
nie da mi spac co przysne to mam zwroty łazienkowe .Wstalam wcisnelamw siebie plasterek sera zoltego i co??i kurde rpzeszlo na chwile
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Wacia, a ta Lodzia to od lodów? Rili chcesz, żeby wszyscy sąsiedzi wiedzieli, że jesteście miłośnikami lodów?
Dobra, to taki żarcik był
Fajna piesa
Musze to wam napisac, sasiedzi maja synka wiktora, ktory byl u mojego dziecka na urodzinach. Dzieciak sie zapodzial w ogrodzie, a ja akurat im desery lodowe przygotowywalam, no wiec moja tesciowa wychodzi na taras i krzyczy... wiktorek, chodz ciocia ci loda zrobimacduska, kkisia, Krakonka, ComeToMeBaby, Reni, kapturnica, Aasiula, Sabina, Bliska 77, Bursztyn, moremi, paszczakin, mysza1975, Natka_79, Simba, Bozia3, Zofia8, gosia7122, Mega, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:ja tam staropolskim zwyczajem polecam sodówke
nie wiem czy znasz
nie da mi spac co przysne to mam zwroty łazienkowe .Wstalam wcisnelamw siebie plasterek sera zoltego i co??i kurde rpzeszlo na chwile
o to obydwie mamy mdłości- tylko z innego powodu
przytulamkapturnica, Aasiula, Bursztyn, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Musze to wam napisac, sasiedzi maja synka wiktora, ktory byl u mojego dziecka na urodzinach. Dzieciak sie zapodzial w ogrodzie, a ja akurat im desery lodowe przygotowywalam, no wiec moja tesciowa wychodzi na taras i krzyczy... wiktorek, chodz ciocia ci loda zrobi
kkisia, Aasiula, mamatrojki80, moremi, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kurwa od kilku dni mi pulsuje powieka ,jakie to wqrwiajace jest ,czego mi brak ze tak sie dzieje ? Magnez?
wyglada na to, ze Cie zainfekowaly i musisz zaczac zbierac magnesyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 10:29
Reni, kapturnica, Aasiula, mamatrojki80, moremi, mysza1975, iwcia77, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale ja żadna psiara. Mężowi ówczesnemu kupiłam i przez te półtora roku, cośmy jeszcze byli razem, jakoś psiarą się nie stałam. Choć Aferę uwielbiałam:) W każdym razie, jak nie padało na polu:)
Sabina, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
macduska wrote:
syn chce LOLA ale nam jakoś ta Lodzia bardziej podchodzimacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
wacia po mleku srania dostanie
proponuję jedzonko na 3 porcje podzielić
ile? kup dla szczeniaka zobacz ile waży i na opakowaniu jest ile dziennie
ja mojemu dorosłemu wsypuję rano do kubka dzienną dawkę i dzielę mu na 2 porcje
jeśli chodzi o sikanie gazety gazety jak będziesz widziała, że pompuje stawiaj na gazecie (nie krzycz)
ja swojemu zamiast gazet kładłam specjalną mate (z materiału jak pampersy..) jak sikał na nią to biłam brawo i nagradzałam
potem już sam na nią wchodził przednimi łapkami (reszta ciała na zew ale liczą się chęci)
nauka na dworze.. ja rano wstawałam, brałam go na ręce i prawie w pidżamie leciałam z nim na dwór..wracaliśmy na górę i pompował na swoją pieluchępo kilku dniach załapał, że te biegi na dwór to na siku
na dworze oczywiście jak mu się zdarzyło załatwić chwaliłam
p.s. jeśli chodzi o karmy to z tym pedigri, chapi ito uważałabymkapturnica, Sabina, Aasiula, Bursztyn, moremi, macduska, gosia7122, Mega, Arwena, iwcia77, dorbie, kkisia, Mala79 lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Musze to wam napisac, sasiedzi maja synka wiktora, ktory byl u mojego dziecka na urodzinach. Dzieciak sie zapodzial w ogrodzie, a ja akurat im desery lodowe przygotowywalam, no wiec moja tesciowa wychodzi na taras i krzyczy... wiktorek, chodz ciocia ci loda zrobi
Mega lubi tę wiadomość