35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:A co wy jej tak zalujecie.... ja powiem przewrotnie.... cierp cialo jakzes chcialo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 09:49
mamatrojki80, macduska, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Dziewczyny, dlaczego nie wyswietla mi sie biezacy wykres?
I masz fajny nowy awatardużo tych zwierząt masz w zapasie?
Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnySzanowne panie pragnę Wam przedstawić nowego członka mojej rodziny:
http://www.iv.pl/images/61498679745820689342.jpg
to jest LODZIAAasiula, mamatrojki80, moremi, Bliska 77, Simba, Reni, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, Sabina, Bursztyn, Parka, paszczakin, mysza1975, Zofia8, megan8, Bozia3, gosia7122, Mega, Arwena, iwcia77, BISCA, dorbie, Niuta, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Wacia bosssskii
jest cudowna,
kupiła mnie pierwszym machnięciem ogonamamatrojki80, Aasiula, moremi, Krakonka, Bliska 77, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, Sabina, Bursztyn, mysza1975, gosia7122, Mega, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Zycie, kaca nie oszukasz
a ja nie pije alkoholu wcale, po prostu nie lubie.
Taki organizm,a lubie czasem wypiC chociaz jednego drinkawieczorkiem przy kominku na małzem
mamatrojki80, macduska lubią tę wiadomość
-
Wacia, a ta Lodzia to od lodów? Rili chcesz, żeby wszyscy sąsiedzi wiedzieli, że jesteście miłośnikami lodów?
Dobra, to taki żarcik był
Fajna piesaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 09:57
Simba, Aasiula, Reni, mamatrojki80, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, Sabina, Bursztyn, Parka, Bozia3, gosia7122, Mega, Arwena, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzien dobry
Czy ja Wam pisalam, ze od powrotu ze szpitala, srednio 2 godziny dziennie poswiecam pracy? Jak mnie to wkurwia! Zamiast dzieci swoje miziac i calowac po brzuchach...No ale nic, po 16 lutego bedzie z bani, bo oczywiscie jesli robota lubi glupiego, to mnie wrecz kocha i wlasnie jestesmy we firmie w okresie, kiedy trzeba napisac wniosek o odnowienie dotacji 4letniej. I nikt inny tego nie zrobi. Eh...
Milego dnia!
Andzej to kiedy Ty do tego Reichu?Mnie sie wydawalo ze 2 lutego.
Marta - poczekaj na mnie - ja tez ja tez!!!!
PS Iwcia strasznie sie ciesze, ze powoli sie uklada
Reni, Aasiula, moremi, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, Sabina, Parka, gosia7122, Mega, Arwena, iwcia77, BISCA, Mala79 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Szanowne panie pragnę Wam przedstawić nowego członka mojej rodziny:
http://www.iv.pl/images/61498679745820689342.jpg
to jest LODZIA
Fajowska
Chociaz ja kociaramoremi, Aasiula, macduska, kkisia, kapturnica, Sabina, Bliska 77, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi apel do psiar forumowych,
co dawać takiemu stworzonku do jedzenia?
mam pedigree suchą karmę,
czy taki pies to mleko pije czy nie?
ile i jak często mu dawać jeść?
jak ją nauczyć sikania na dworze?
pierwszy raz mamy psa w domuAasiula, kapturnica, Reni, Sabina, Bliska 77, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Wacia, a ta Lodzia to od lodów? Rili chcesz, żeby wszyscy sąsiedzi wiedzieli, że jesteście miłośnikami lodów?
Dobra, to taki żarcik był
Fajna piesa
syn chce LOLA ale nam jakoś ta Lodzia bardziej podchodziAasiula, moremi, kapturnica, Sabina, Bursztyn, Simba, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość