35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:no wczoraj spokoj ale kilka dni lapie o roznych porach nawet przed zasnieciem

Ja przy córci nie miałam w ogóle i oczywiście histeryzowałam, bo wyczytałam, że mdłości są oznaką zdrowej ciąży. No to może się raduj każdym pawikiem:)
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
kużwa, no ide se zrobić to śniadanie bo umrę zaraz z głodu.
nie chciałam hałasować bo mój m odsypia nockę, ale nie mam wyjścia,bo go zaraz moje burczenie brzucha obudzi
kapturnica, Aasiula, moremi, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
ja z synem nie mialam i se chwalilam ich brakKrakonka wrote:Ja przy córci nie miałam w ogóle i oczywiście histeryzowałam, bo wyczytałam, że mdłości są oznaką zdrowej ciąży. No to może się raduj każdym pawikiem:)
kurde mowisz przy córci
u mnie na odwrot to moze pizdeczka bedzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 10:10
Aasiula, moremi, macduska, gosia7122, Krakonka, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

-
no to takie same są dla psów tylko, że mniejsze rozmiary

Aasiula wrote:Na poczatek to kup mate w aptece ,to sa takie podklady do lozka dla ludzi zeby nie moczyc materaca.Idealnie sie sprawdzaja do nauki sikania psiakow.
kapturnica, Aasiula, moremi, macduska, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Nic dodac nic ujać RenekReni wrote:wacia po mleku srania dostanie
proponuję jedzonko na 3 porcje podzielić
ile? kup dla szczeniaka zobacz ile waży i na opakowaniu jest ile dziennie
ja mojemu dorosłemu wsypuję rano do kubka dzienną dawkę i dzielę mu na 2 porcje
jeśli chodzi o sikanie gazety gazety jak będziesz widziała, że pompuje stawiaj na gazecie (nie krzycz)
ja swojemu zamiast gazet kładłam specjalną mate (z materiału jak pampersy
..) jak sikał na nią to biłam brawo i nagradzałam
potem już sam na nią wchodził przednimi łapkami (reszta ciała na zew ale liczą się chęci)
nauka na dworze.. ja rano wstawałam, brałam go na ręce i prawie w pidżamie leciałam z nim na dwór..wracaliśmy na górę i pompował na swoją pieluchę
po kilku dniach załapał, że te biegi na dwór to na siku 
na dworze oczywiście jak mu się zdarzyło załatwić chwaliłam
p.s. jeśli chodzi o karmy to z tym pedigri, chapi ito uważałabym
ja tylko zamiast gazet te maty dawalam ,bo przez gazete przeciekało na podloge a tak nic sie nie wydostawało
Reni, moremi, macduska, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jesli chodzi o psiaka, sucha karma ok tylko najlepiej dla mlodych psow bo ma nieco inaczej dobrane skladniki, mleko niebardzo (chociaz psy uwielbiaja), mozna raz na kilka dni zoltko jajka dawac gdyz jest to tzw bomba witaminowa, a z skaniem to juz dziewczyny napisaly
Aasiula, macduska, gosia7122, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moj psiak w sierpniu skonczy 10lat ale jest tak nadpobudliwy ze kazdy mysli ze to jeszcze mlodziakSabina wrote:Wacia najnowsze Waciatko przeslodkie
a najbardziej na etapie szczeniaka to chyba jest Polarek 
Sabina, Aasiula, Bursztyn, macduska, gosia7122, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Duska, ale wlasciwie na JAKIEJ podstawie sformulowalas taka wlasnie konkluzje?macduska wrote:a z innej beczki, to uświadomiłam sobie że jestem z 5 dni przed @ i nie mam absolutnie żadnych objawów takich jak przez ostatnie cykle kiedy się staraliśmy-
żadnego bólu jajników, piersi, nic
i tak myślę, że prawdopodobnie dochodziło do zapłodnienia i organizm szalał a potem zarodek leciał ...
ech
mamatrojki80, moremi, macduska, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

ja bym padła na pysk a Ty pracujesz!?