35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no ja potem odkryłam te psie maty
i ich używałam
super sprawa
do nich jest jeszcze obudowa specjalna ale u mnie nie jeździły po podłodze.. ja akurat miałam je w kuchni na terakocie tam sobie upatrzył miejsceAasiula wrote:Nic dodac nic ujać Renekja tylko zamiast gazet te maty dawalam ,bo przez gazete przeciekało na podloge a tak nic sie nie wydostawało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 10:24
Aasiula, Sabina, moremi, Bliska 77, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:i apel do psiar forumowych,
co dawać takiemu stworzonku do jedzenia?
mam pedigree suchą karmę,
czy taki pies to mleko pije czy nie?
ile i jak często mu dawać jeść?
jak ją nauczyć sikania na dworze?
pierwszy raz mamy psa w domu
Royal canin,Eukanuba, ewentualnie purina proplan- ale nie ta z supermarketu
mleka nie dawac, tylko wode
moj je porcje podzielona na 2, czyli 2 razy dziennie, ale to akurat indywidualna sprawa
anna maria, mamatrojki80, Sabina, moremi, Reni, macduska, megan8, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To Prawda pedegree to szajs,ja moim daj Royal:-)Bursztyn wrote:zadnego pedegree!!! to sa smieci zamiecione z ulicy i ubite w kulki
Royal canin,Eukanuba, ewentualnie purina proplan- ale nie ta z supermarketu
mleka nie dawac, tylko wode
moj je porcje podzielona na 2, czyli 2 razy dziennie, ale to akurat indywidualna sprawaBursztyn, Aasiula, Bliska 77, gosia7122, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Lapek mi juz padl, a zaraz tablet mi padnie, nawt sobie kuzwa herbaty nie zrobie bo mam wszystko na prad w domu.
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 10:27
kapturnica, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
paaaaadaaaa snieeeeeeeg, puszyyyystyyyy snieg..
biale k**wa gowno.. koniec ma byc zimy mowilam?! bo mi sie kurtka konczy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 10:33
Aasiula, kapturnica, Sabina, Reni, Bliska 77, ComeToMeBaby, mysza1975, macduska, Dorka1979, anna maria, moremi, Simba, megan8, gosia7122, Mega, Arwena, iwcia77, BISCA, kkisia, mama78 lubią tę wiadomość
-
Dusia, psiak sliczny.. Zreszta, wszytkie szczeniaki sa do zakochania..
Ale Lodzia ble- z pania z miesnego taka gruba mi sie kojarzy..Sabina, Reni, macduska, anna maria, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wacia, współczuję, bidulko, ja tez koszmarnie zawsze przechodze przedawkowanie wina, chyba przez zawartosc siarczanów.
Kometa, czesto tak bywa, ze jak nie podejrzewasz ze moglabys zajsc, to wlasnie to sie dzieje. Akurat maz sie zabral za badania, a tu...niespodzianka moze byc, super by było
U mnie z kolei dziwne mdłości i sennosc w ciagu dnia od 2 dni, niestety ciaza to nie jest ...nie wiem co mi jest
Aasiula, ComeToMeBaby, macduska, anna maria, moremi, Arwena, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny