35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba, nie wklejaj dzieci... Co na nie patrze to placze... a po drugo przez Ciebie sezon na trzecie dziecko otwieram! Kurde Babo... I znowu mi sie chce plakac...
P.S.. Wklejaj... wklejaj!Bliska 77, Mega, Parka, gretka, moremi, Krakonka, iwcia77, Sabina, paszczakin, anna maria, Aasiula, kapturnica, Pusurek, kkisia, BISCA, mysza1975, megan8, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
Reni wrote:przeczytałam, że zapach świeczki
jak litery biegają to znaczy, że już czas! Reni, już czas iść do domu
dzisiaj jedziemy z piesławem pińcest dziesiąty raz do weta zawieźć szczocha do badania..znowu krew z szyi będzie miał pobraną i jak będzie ok (bo w niedzielę nie było) dajemy 4 chemię
między 2 a 3 miał miesiąc przerwy - w takim tempie mogę nie załapać się na rządówkę
no ale jak trzeba to trzeba, nie ma co rzeźbić w gównie
na wszystko przyjdzie czas... Rozne decyzje musialam podejmowac...Jak to U Ciebie wyglada...?
moremi, Aasiula, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
macduska wrote:o, Mega jesteś!
Jak tam, zdrowiejecie?Młoda już na szczęście nie ma gorączki, tylko kaszel jeszcze, a z chłopem gorźej jak z dzieckiem
macduska, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, Dorka1979, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MartaDidi wrote:Simba, nie wklejaj dzieci... Co na nie patrze to placze... a po drugo przez Ciebie sezon na trzecie dziecko otwieram! Kurde Babo... I znowu mi sie chce plakac...
P.S.. Wklejaj... wklejaj!gretka, iwcia77, Mega, Iwone, Sabina, Aasiula, Parka, kapturnica, MartaDidi, Pusurek, kkisia, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
MartaDidi wrote:Simba, nie wklejaj dzieci... Co na nie patrze to placze... a po drugo przez Ciebie sezon na trzecie dziecko otwieram! Kurde Babo... I znowu mi sie chce plakac...
P.S.. Wklejaj... wklejaj!
Też ryczę, jak widzę niemowlaki:) Również nie tylko człowiecze:)
A w ogóle to dostałam zlecenie!!! Od jutra idę na trzeci etat:) Musze się odzwyczaić od spania, ale i tak się cieszę okrutnie:)
I gratuluję wejścia w strefę staraczek:)
Mega, moremi, Iwone, gretka, Aasiula, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Wow! witam , odniose sie tylko do ostatniej strony , bo dzisiejszy dzionek nadrobie pewnie o 3 w nocy jak mi sie wampir mleczny przyssa do cycka
Marta! no no! odwazna jestes ! 3 dziecko - wow! tylko jest maly problem, bo Twoje jeansy ciazowe przekazalam dalej
My dzis bylismy na spotkaniu z psychologiemAlojzowi sie spodobalo. W koncu zrozumial o co mi biega , bo jak ja mu mowilam to on tylko glowa kiwal i mowil, ze to jakies moje fochy i babskie fanaberie...zrozumial, ze zachowuje sie jak matka a nie jak ojciec , ze ma mnie motywowac i wspierac , bo ja nie mam nikogo bliskiego oprocz niego tutaj we wloszech i to na niego ja mam ( musze) liczyc...dala tez jakos do zrozumienia , ze zauwazyla, ze to on jest jakis niespokojny i podsyca tym niepokojem moje dzialania..hm chyba nas rozszyfrowala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 18:32
Iwone, moremi, gosia7122, Sabina, Bursztyn, gretka, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega, Aasiula, Parka, Dorka1979, MartaDidi, Pusurek, malgos741, kkisia, mysza1975, megan8, Bozia3, Simba, Niuta lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hehe Simba, a ja wczoraj w sklepie o Tobie myslalam. Maszynka sklepowa potrzebowala pomocy pani kasjerki, kasjerka podeszla- do nas dzien dobry, a mnie po brzuchu posmyrala mowiac dzien dobry malenstwo!
Ale z jakas taka radoscia to zrobila, ze nawet nie chcialam jej uderzyc..widzę to oczyma wyobraźni
hahaha chyba bym sie rozesmiała z wrażenia
paszczakin lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Wow! witam , odniose sie tylko do ostatniej strony , bo dzisiejszy dzionek nadrobie pewnie o 3 w nocy jak mi sie wampir mleczny przyssa do cycka
Marta! no no! odwazna jestes ! 3 dziecko - wow! tylko jest maly problem, bo Twoje jeansy ciazowe przekazalam dalej
My dzis bylismy na spotkaniu z psychologiemAlojzowi sie spodobalo. W koncu zrozumial o co mi biega , bo jak ja mu mowilam to on tylko glowa kiwal i mowil, ze to jakies moje fochy i babskie fanaberie...zrozumial, ze zachowuje sie jak matka a nie jak ojciec , ze ma mnie motywowac i wspierac , bo ja nie mam nikogo bliskiego oprocz niego tutaj we wloszech i to na niego ja mam ( musze) liczyc...dala tez jakos do zrozumienia , ze zauwazyla, ze to on jest jakis niespokojny i podsyca tym niepokojem moje dzialania..hm chyba nas rozszyfrowala
nie kończycie na jednym spotkaniu?
iwcia77, Mega, mamatrojki80, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
iwcia77 wrote:Marta! no no! odwazna jestes ! 3 dziecko - wow!
To ja tez jestem odważna?Tzn czuję się odważna, ale trójeczka to chyba jeszcze nie taki kosmos?
gosia7122, moremi, iwcia77, Aasiula, Sabina, Dorka1979, kkisia, mama78 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:To ja tez jestem odważna?
Tzn czuję się odważna, ale trójeczka to chyba jeszcze nie taki kosmos?
Żaden kosmos, kwestia dobrej organizacji. Ja nie czuje się odważna, są rodziny z większą ilością dzieci. Myślę, ze gdyby nie aspekt ekonomiczny Polska by była bardzo dzietnym krajem.
Dorka1979, MartaDidi, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość