WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, nie wklejaj dzieci... Co na nie patrze to placze... a po drugo przez Ciebie sezon na trzecie dziecko otwieram! Kurde Babo... I znowu mi sie chce plakac...
    P.S.. Wklejaj... wklejaj!

Bliska 77, Mega, Parka, gretka, moremi, Krakonka, iwcia77, Sabina, paszczakin, anna maria, Aasiula, kapturnica, Pusurek, kkisia, BISCA, mysza1975, megan8, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    No właśnie tez tak pomyslałam :D

o, Mega jesteś!
    Jak tam, zdrowiejecie?

Mega lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka, trzymam kciuki coby cieśninie zbytnio nie skakało

Sabina, Aasiula, Dorka1979 lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przeczytałam, że zapach świeczki

jak litery biegają to znaczy, że już czas! Reni, już czas iść do domu

dzisiaj jedziemy z piesławem pińcest dziesiąty raz do weta zawieźć szczocha do badania..znowu krew z szyi będzie miał pobraną i jak będzie ok (bo w niedzielę nie było) dajemy 4 chemię
    między 2 a 3 miał miesiąc przerwy - w takim tempie mogę nie załapać się na rządówkę :-(
    no ale jak trzeba to trzeba, nie ma co rzeźbić w gównie
    na wszystko przyjdzie czas
    Reni Kochana, ale powiedz mi tak szczerze prosze, czy On sie nie meczy? Czy zdrowieje? Jak Ty to widzisz? Pytam dlatego, ze zawsze mialam po kilka psow, 4 max, teraz jestem o jednym. ale od wiosny juz bedzie drugi... Mam na mysli parawdziwe psy... Nie yorki :-)... Rozne decyzje musialam podejmowac...Jak to U Ciebie wyglada...?

moremi, Aasiula, Reni, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • Mega Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    o, Mega jesteś!
    Jak tam, zdrowiejecie?
    Pomalutku.... :) Młoda już na szczęście nie ma gorączki, tylko kaszel jeszcze, a z chłopem gorźej jak z dzieckiem ;)

macduska, moremi, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, Dorka1979, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra laski spadam na pijaństwo oregonian_winesmiley.gif miłego wieczoru po raz drugi.

moremi, iwcia77, Mega, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, kapturnica, Dorka1979, MartaDidi, malgos741, kkisia, BISCA, slash lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Simba, nie wklejaj dzieci... Co na nie patrze to placze... a po drugo przez Ciebie sezon na trzecie dziecko otwieram! Kurde Babo... I znowu mi sie chce plakac...
    Iwone!!! Wklejaj Martę na listę staraczek!!! Aaaaa! Jak się cieszę :-)

gretka, iwcia77, Mega, Iwone, Sabina, Aasiula, Parka, kapturnica, MartaDidi, Pusurek, kkisia, mysza1975, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Iwone!!! Wklejaj Martę na listę staraczek!!! Aaaaa! Jak się cieszę :-)
    już jest :P

iwcia77, moremi, Sabina, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:

Też ryczę, jak widzę niemowlaki:) Również nie tylko człowiecze:)

A w ogóle to dostałam zlecenie!!! Od jutra idę na trzeci etat:) Musze się odzwyczaić od spania, ale i tak się cieszę okrutnie:)

I gratuluję wejścia w strefę staraczek:)

Mega, moremi, Iwone, gretka, Aasiula, MartaDidi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow! witam , odniose sie tylko do ostatniej strony , bo dzisiejszy dzionek nadrobie pewnie o 3 w nocy jak mi sie wampir mleczny przyssa do cycka :)

Marta! no no! odwazna jestes ! 3 dziecko - wow! tylko jest maly problem, bo Twoje jeansy ciazowe przekazalam dalej ;D

My dzis bylismy na spotkaniu z psychologiem :D Alojzowi sie spodobalo. W koncu zrozumial o co mi biega , bo jak ja mu mowilam to on tylko glowa kiwal i mowil, ze to jakies moje fochy i babskie fanaberie...zrozumial, ze zachowuje sie jak matka a nie jak ojciec , ze ma mnie motywowac i wspierac , bo ja nie mam nikogo bliskiego oprocz niego tutaj we wloszech i to na niego ja mam ( musze) liczyc...dala tez jakos do zrozumienia , ze zauwazyla, ze to on jest jakis niespokojny i podsyca tym niepokojem moje dzialania..hm chyba nas rozszyfrowala :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 18:32

Iwone, moremi, gosia7122, Sabina, Bursztyn, gretka, ComeToMeBaby, paszczakin, Mega, Aasiula, Parka, Dorka1979, MartaDidi, Pusurek, malgos741, kkisia, mysza1975, megan8, Bozia3, Simba, Niuta lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba- twixy sa zajebiste!! cudnosci poprostu!! <3 fajne tez ich ujecia - sama robisz te zdjecia? slodziaki <3

Iwone, Sabina, Aasiula, MartaDidi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hehe Simba, a ja wczoraj w sklepie o Tobie myslalam. Maszynka sklepowa potrzebowala pomocy pani kasjerki, kasjerka podeszla- do nas dzien dobry, a mnie po brzuchu posmyrala mowiac dzien dobry malenstwo!

Ale z jakas taka radoscia to zrobila, ze nawet nie chcialam jej uderzyc.. ;)
    hahahaah a to dobre :) widzę to oczyma wyobraźni :) hahaha chyba bym sie rozesmiała z wrażenia

paszczakin lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Idę ciastka żurawinowe robić. Trzeba jakoś uczcić początek weekendu ;)

to tyle dni je bedziesz robila???

moremi lubi tę wiadomość

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Wow! witam , odniose sie tylko do ostatniej strony , bo dzisiejszy dzionek nadrobie pewnie o 3 w nocy jak mi sie wampir mleczny przyssa do cycka :)

Marta! no no! odwazna jestes ! 3 dziecko - wow! tylko jest maly problem, bo Twoje jeansy ciazowe przekazalam dalej ;D

My dzis bylismy na spotkaniu z psychologiem :D Alojzowi sie spodobalo. W koncu zrozumial o co mi biega , bo jak ja mu mowilam to on tylko glowa kiwal i mowil, ze to jakies moje fochy i babskie fanaberie...zrozumial, ze zachowuje sie jak matka a nie jak ojciec , ze ma mnie motywowac i wspierac , bo ja nie mam nikogo bliskiego oprocz niego tutaj we wloszech i to na niego ja mam ( musze) liczyc...dala tez jakos do zrozumienia , ze zauwazyla, ze to on jest jakis niespokojny i podsyca tym niepokojem moje dzialania..hm chyba nas rozszyfrowala :D
    Iwcia, cieszę się z postępów :-) nie kończycie na jednym spotkaniu?

iwcia77, Mega, mamatrojki80, Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Marta! no no! odwazna jestes ! 3 dziecko - wow! :D

To ja tez jestem odważna?:) Tzn czuję się odważna, ale trójeczka to chyba jeszcze nie taki kosmos?

gosia7122, moremi, iwcia77, Aasiula, Sabina, Dorka1979, kkisia, mama78 lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzizas, a mnie zignorowalas... I nie wiem czy slac ten norweski czy nie?
    Dzie moj karton?
    Pusur, a Ty wiesz z czego zyjesz? przeciez Ci odpowiedzialam

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tez ,:D

Mnie wystarczy jedno:-)

moremi, mamatrojki80, Aasiula, Margolcia88, MartaDidi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    nikogo nie ma....
    sama się pobawię 4025mr7.gif
    hahahahaha rozwalają mnie te twoje emoty, skąd ty to bierzesz hahahaa

mamatrojki80, Mega, Aasiula, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone- super! gratuluję udanej sesji.
    widocznie Alojz potrzebował merytorycznego wykładu od personelu paramedycznego ;)

iwcia77, mamatrojki80, Aasiula, Sabina, Iwone, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    To ja tez jestem odważna?:) Tzn czuję się odważna, ale trójeczka to chyba jeszcze nie taki kosmos?

Żaden kosmos, kwestia dobrej organizacji. Ja nie czuje się odważna, są rodziny z większą ilością dzieci. Myślę, ze gdyby nie aspekt ekonomiczny Polska by była bardzo dzietnym krajem.

Dorka1979, MartaDidi, iwcia77, mama78 lubią tę wiadomość

‹‹ 7272 7273 7274 7275 7276 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ