X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no, chyba też tak będę robić
    Wygoda jest ogromna, driczki sobie wysyłam przez pue.zus.pl i robię prselew internetowy i nie muszę latać po pocztach czy bankach

ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Mój własny chłop chodzi za mną i pyta co pół godziny,jak tam? Jak się czujesz? Boli cię coś? Stwierdził,że za nic nie chciałby być kobietą ;) .... życie jak na tykajacej bombie..
    Ale staram się myśleć pozytywnie nie mam depresji,poprostu co ma być to będzie,chyba sama natura wybierze dobre rozwiązanie.

Kochana, ja Cię rozumiem, myśl pozytywnie i staraj się ciążą cieszyć. Wszystko będzie ok.

Parka lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie, to nie tak. Akurat o niej myślałam ostatnio. Pracowałam z nią i naprawdę byłyśmy w miarę blisko. Mieli z mężem problemy, więc ta ciąża była dla niej zaskoczeniem. Popłakałam się nie dlatego, że ona jest w ciąży, ale dlatego, że uświadomiłam sobie ile czasu my walczymy.
    No i będziemy dalej walczyć.

Morka <3
    daj, przytulę

moremi, mamatrojki80, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie, to nie tak. Akurat o niej myślałam ostatnio. Pracowałam z nią i naprawdę byłyśmy w miarę blisko. Mieli z mężem problemy, więc ta ciąża była dla niej zaskoczeniem. Popłakałam się nie dlatego, że ona jest w ciąży, ale dlatego, że uświadomiłam sobie ile czasu my walczymy.

morka doczekasz się i Ty, że zadzwonisz do niej z taką samą wiadomością

moremi, mamatrojki80, iwcia77, malgos741, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kometa, znalazłam wykres https://ovufriend.pl/wykres,8a3ee32af6754d1b2b072a4abf3d05a6.html

zrozumiałam :)
    dzięki.
    tym bardziej, ze u niej ovu szybsza była. no cóż- czekam.
    a z tym kapciem w buzi to też tak miałam właśnie, wczoraj i przedwczoraj. smaki mi się nie pozmieniały, ale kapec to mnie zmusił do extra mycia zębów.

iwcia77, Parka, kapturnica lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Nie mam nic zdiagnozowane - kiedyś leczyłam u endo tylko powiększoną tarczycę. Po lekach wszystko się unormowało i już nie chodziłam - to było kilkanaście lat temu.

no to wal do endokrynologa czym prędzej

Mango, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja mam teraz większe wymiona niż przed, więc niczego nie przesądzaj i Alojzowi nadzieji nie odbieraj ;-)
    tja..marzenie :)

mamatrojki80 lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tak kochana mam tantum rosa do podmywania :) i ziaji mamma mia :) ..bede jednak musiala zastosowac przymusowy negliz w domu :D ..a Alojz juz sie cieszy :) lata za mna i pyta sie kiedy bedzie mogl zajrzec do norki :D poza tym te mleczne wymiona bardzo mu sie podobaja ;D pytal sie czy mi zostana :D a ja mu na to ze niesety nie :( :D
    excited035.gif

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Wygoda jest ogromna, driczki sobie wysyłam przez pue.zus.pl i robię prselew internetowy i nie muszę latać po pocztach czy bankach

Ja po prostu z konta osobistego przelewam, w każdym banku jest opcja przelewu do ZUS i US.

iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, MartaDidi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak sobie myślę, że w najbliższym czasie się wyjaśni, czy mi jajniki nie wygasają i wtedy już nic nie zrobię. Deprecha gotowa. Przychodzę do gina, że chciałabym w ciążę zajść, a ten mi o .... ale nie mogę narzekać, miły był, może w duchu też mu było przykro?

macduska, mamatrojki80, moremi, Arwena, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    morka doczekasz się i Ty, że zadzwonisz do niej z taką samą wiadomością
    ...i zaanonsujesz jej blizniaki <3 lub trojaczki <3 :)

macduska, moremi, mamatrojki80, Parka, malgos741, anna maria, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    a tak sobie myślę, że w najbliższym czasie się wyjaśni, czy mi jajniki nie wygasają i wtedy już nic nie zrobię. Deprecha gotowa. Przychodzę do gina, że chciałabym w ciążę zajść, a ten mi o .... ale nie mogę narzekać, miły był, może w duchu też mu było przykro?
    na pewno było
    ale jeszcze nie pozamiatane ?
    mam koleżankę w pracy która zaszła w wieku 41 lat nie miesiączkując już od pół roku i niestarali się wcale - mieli niespodziankę

młody ma 15 lat teraz :-)

moremi, Parka, malgos741, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:

Parka, przecież Ty za młoda jesteś na takie bzdety jak wygasające jajniki....

moremi, iwcia77, Parka, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    TAK, TAK, TAK

iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    dobra, odwołuję to o szmacie :P
    czas jest względny, taka teoria. jeśli się walczy razem to można góry przenosić, ważne mieć w sobie nawzajem wsparcie. macie wspólny cel Morka. I wywalczycie w końcu.
    Każda z nas wywalczy. Howgh.

iwcia77, moremi, Parka, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    excited035.gif
    a dlaczego taka panika?? a moze to radosc ? :D

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Tfu! Iwcia! Boga w sercu nie masz! Trojaczki?! Tfu, tfu! Gdzie z moją posturą miałabym je nosić? Pod pachą?
    Ale za bliźniaki bym się nie pogniewała ;)

iwcia77, macduska, mamatrojki80, Parka, Mega, malgos741, kapturnica, MartaDidi, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dobra, odwołuję to o szmacie :P
    czas jest względny, taka teoria. jeśli się walczy razem to można góry przenosić, ważne mieć w sobie nawzajem wsparcie. macie wspólny cel Morka. I wywalczycie w końcu.
    Każda z nas wywalczy. Howgh.

W razie czego bendem waszom surykatkom ;-)

iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tfu! Iwcia! Boga w sercu nie masz! Trojaczki?! Tfu, tfu! Gdzie z moją posturą miałabym je nosić? Pod pachą?
    Ale za bliźniaki bym się nie pogniewała ;)
    ty sie nie bojaj tak, miejsce sie wygospodaruje :) sama sie zdziwisz ;D

moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no no, ale ja swieża i jeszcze nie założyłam konta firmowego, a nawet jakbym miała zrobić z prywatnego to musiałabym najpierw im to konto zgłosić. za dużo cyrków. raz to się przeszłam na pocztę. następny miesiąc będe już robić przelew.

to złóż druk ZBA i już ;-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

‹‹ 7330 7331 7332 7333 7334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ