Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no, chyba też tak będę robić
    Wygoda jest ogromna, driczki sobie wysyłam przez pue.zus.pl i robię prselew internetowy i nie muszę latać po pocztach czy bankach

ComeToMeBaby, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Mój własny chłop chodzi za mną i pyta co pół godziny,jak tam? Jak się czujesz? Boli cię coś? Stwierdził,że za nic nie chciałby być kobietą ;) .... życie jak na tykajacej bombie..
    Ale staram się myśleć pozytywnie nie mam depresji,poprostu co ma być to będzie,chyba sama natura wybierze dobre rozwiązanie.

Kochana, ja Cię rozumiem, myśl pozytywnie i staraj się ciążą cieszyć. Wszystko będzie ok.

Parka lubi tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie, to nie tak. Akurat o niej myślałam ostatnio. Pracowałam z nią i naprawdę byłyśmy w miarę blisko. Mieli z mężem problemy, więc ta ciąża była dla niej zaskoczeniem. Popłakałam się nie dlatego, że ona jest w ciąży, ale dlatego, że uświadomiłam sobie ile czasu my walczymy.
    No i będziemy dalej walczyć.

Morka <3
    daj, przytulę

moremi, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie, to nie tak. Akurat o niej myślałam ostatnio. Pracowałam z nią i naprawdę byłyśmy w miarę blisko. Mieli z mężem problemy, więc ta ciąża była dla niej zaskoczeniem. Popłakałam się nie dlatego, że ona jest w ciąży, ale dlatego, że uświadomiłam sobie ile czasu my walczymy.

morka doczekasz się i Ty, że zadzwonisz do niej z taką samą wiadomością

moremi, nick nieaktualny, iwcia77, malgos741, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Kometa, znalazłam wykres https://ovufriend.pl/wykres,8a3ee32af6754d1b2b072a4abf3d05a6.html

zrozumiałam :)
    dzięki.
    tym bardziej, ze u niej ovu szybsza była. no cóż- czekam.
    a z tym kapciem w buzi to też tak miałam właśnie, wczoraj i przedwczoraj. smaki mi się nie pozmieniały, ale kapec to mnie zmusił do extra mycia zębów.

iwcia77, Parka, kapturnica lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Nie mam nic zdiagnozowane - kiedyś leczyłam u endo tylko powiększoną tarczycę. Po lekach wszystko się unormowało i już nie chodziłam - to było kilkanaście lat temu.

no to wal do endokrynologa czym prędzej

Mango, kapturnica lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Ja mam teraz większe wymiona niż przed, więc niczego nie przesądzaj i Alojzowi nadzieji nie odbieraj ;-)
    tja..marzenie :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    tak kochana mam tantum rosa do podmywania :) i ziaji mamma mia :) ..bede jednak musiala zastosowac przymusowy negliz w domu :D ..a Alojz juz sie cieszy :) lata za mna i pyta sie kiedy bedzie mogl zajrzec do norki :D poza tym te mleczne wymiona bardzo mu sie podobaja ;D pytal sie czy mi zostana :D a ja mu na to ze niesety nie :( :D
    excited035.gif

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Wygoda jest ogromna, driczki sobie wysyłam przez pue.zus.pl i robię prselew internetowy i nie muszę latać po pocztach czy bankach

Ja po prostu z konta osobistego przelewam, w każdym banku jest opcja przelewu do ZUS i US.

iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, MartaDidi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak sobie myślę, że w najbliższym czasie się wyjaśni, czy mi jajniki nie wygasają i wtedy już nic nie zrobię. Deprecha gotowa. Przychodzę do gina, że chciałabym w ciążę zajść, a ten mi o .... ale nie mogę narzekać, miły był, może w duchu też mu było przykro?

nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    morka doczekasz się i Ty, że zadzwonisz do niej z taką samą wiadomością
    ...i zaanonsujesz jej blizniaki <3 lub trojaczki <3 :)

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Parka, malgos741, anna maria, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    a tak sobie myślę, że w najbliższym czasie się wyjaśni, czy mi jajniki nie wygasają i wtedy już nic nie zrobię. Deprecha gotowa. Przychodzę do gina, że chciałabym w ciążę zajść, a ten mi o .... ale nie mogę narzekać, miły był, może w duchu też mu było przykro?
    na pewno było
    ale jeszcze nie pozamiatane ?
    mam koleżankę w pracy która zaszła w wieku 41 lat nie miesiączkując już od pół roku i niestarali się wcale - mieli niespodziankę

młody ma 15 lat teraz :-)

moremi, Parka, malgos741, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:

Parka, przecież Ty za młoda jesteś na takie bzdety jak wygasające jajniki....

moremi, iwcia77, Parka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    TAK, TAK, TAK

iwcia77, moremi, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    dobra, odwołuję to o szmacie :P
    czas jest względny, taka teoria. jeśli się walczy razem to można góry przenosić, ważne mieć w sobie nawzajem wsparcie. macie wspólny cel Morka. I wywalczycie w końcu.
    Każda z nas wywalczy. Howgh.

iwcia77, moremi, Parka, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • iwcia77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    excited035.gif
    a dlaczego taka panika?? a moze to radosc ? :D

• moremi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    Tfu! Iwcia! Boga w sercu nie masz! Trojaczki?! Tfu, tfu! Gdzie z moją posturą miałabym je nosić? Pod pachą?
    Ale za bliźniaki bym się nie pogniewała ;)

iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Parka, Mega, malgos741, kapturnica, MartaDidi, BISCA, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    dobra, odwołuję to o szmacie :P
    czas jest względny, taka teoria. jeśli się walczy razem to można góry przenosić, ważne mieć w sobie nawzajem wsparcie. macie wspólny cel Morka. I wywalczycie w końcu.
    Każda z nas wywalczy. Howgh.

W razie czego bendem waszom surykatkom ;-)

iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Tfu! Iwcia! Boga w sercu nie masz! Trojaczki?! Tfu, tfu! Gdzie z moją posturą miałabym je nosić? Pod pachą?
    Ale za bliźniaki bym się nie pogniewała ;)
    ty sie nie bojaj tak, miejsce sie wygospodaruje :) sama sie zdziwisz ;D

moremi, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no no, ale ja swieża i jeszcze nie założyłam konta firmowego, a nawet jakbym miała zrobić z prywatnego to musiałabym najpierw im to konto zgłosić. za dużo cyrków. raz to się przeszłam na pocztę. następny miesiąc będe już robić przelew.

to złóż druk ZBA i już ;-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

‹‹ 7330 7331 7332 7333 7334 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ