35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypeppapig wrote:Mój własny chłop chodzi za mną i pyta co pół godziny,jak tam? Jak się czujesz? Boli cię coś? Stwierdził,że za nic nie chciałby być kobietą
.... życie jak na tykajacej bombie..
Ale staram się myśleć pozytywnie nie mam depresji,poprostu co ma być to będzie,chyba sama natura wybierze dobre rozwiązanie.
Kochana, ja Cię rozumiem, myśl pozytywnie i staraj się ciążą cieszyć. Wszystko będzie ok.
Parka lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Nie, to nie tak. Akurat o niej myślałam ostatnio. Pracowałam z nią i naprawdę byłyśmy w miarę blisko. Mieli z mężem problemy, więc ta ciąża była dla niej zaskoczeniem. Popłakałam się nie dlatego, że ona jest w ciąży, ale dlatego, że uświadomiłam sobie ile czasu my walczymy.
No i będziemy dalej walczyć.
Morka
daj, przytulę
moremi, mamatrojki80, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Nie, to nie tak. Akurat o niej myślałam ostatnio. Pracowałam z nią i naprawdę byłyśmy w miarę blisko. Mieli z mężem problemy, więc ta ciąża była dla niej zaskoczeniem. Popłakałam się nie dlatego, że ona jest w ciąży, ale dlatego, że uświadomiłam sobie ile czasu my walczymy.
morka doczekasz się i Ty, że zadzwonisz do niej z taką samą wiadomością
moremi, mamatrojki80, iwcia77, malgos741, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kometa, znalazłam wykres https://ovufriend.pl/wykres,8a3ee32af6754d1b2b072a4abf3d05a6.html
zrozumiałam
dzięki.
tym bardziej, ze u niej ovu szybsza była. no cóż- czekam.
a z tym kapciem w buzi to też tak miałam właśnie, wczoraj i przedwczoraj. smaki mi się nie pozmieniały, ale kapec to mnie zmusił do extra mycia zębów.
iwcia77, Parka, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMango wrote:Nie mam nic zdiagnozowane - kiedyś leczyłam u endo tylko powiększoną tarczycę. Po lekach wszystko się unormowało i już nie chodziłam - to było kilkanaście lat temu.
no to wal do endokrynologa czym prędzej
Mango, kapturnica lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tak kochana mam tantum rosa do podmywania
i ziaji mamma mia
..bede jednak musiala zastosowac przymusowy negliz w domu
..a Alojz juz sie cieszy
lata za mna i pyta sie kiedy bedzie mogl zajrzec do norki
poza tym te mleczne wymiona bardzo mu sie podobaja
pytal sie czy mi zostana
a ja mu na to ze niesety nie

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Wygoda jest ogromna, driczki sobie wysyłam przez pue.zus.pl i robię prselew internetowy i nie muszę latać po pocztach czy bankach
Ja po prostu z konta osobistego przelewam, w każdym banku jest opcja przelewu do ZUS i US.
iwcia77, moremi, ComeToMeBaby, malgos741, MartaDidi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
a tak sobie myślę, że w najbliższym czasie się wyjaśni, czy mi jajniki nie wygasają i wtedy już nic nie zrobię. Deprecha gotowa. Przychodzę do gina, że chciałabym w ciążę zajść, a ten mi o .... ale nie mogę narzekać, miły był, może w duchu też mu było przykro?
macduska, mamatrojki80, moremi, Arwena, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyna pewno byłoParka wrote:a tak sobie myślę, że w najbliższym czasie się wyjaśni, czy mi jajniki nie wygasają i wtedy już nic nie zrobię. Deprecha gotowa. Przychodzę do gina, że chciałabym w ciążę zajść, a ten mi o .... ale nie mogę narzekać, miły był, może w duchu też mu było przykro?
ale jeszcze nie pozamiatane ?
mam koleżankę w pracy która zaszła w wieku 41 lat nie miesiączkując już od pół roku i niestarali się wcale - mieli niespodziankę
młody ma 15 lat teraz
moremi, Parka, malgos741, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:a tak sobie myślę, że w najbliższym czasie się wyjaśni, czy mi jajniki nie wygasają i wtedy już nic nie zrobię. Deprecha gotowa. Przychodzę do gina, że chciałabym w ciążę zajść, a ten mi o .... ale nie mogę narzekać, miły był, może w duchu też mu było przykro?
Parka, przecież Ty za młoda jesteś na takie bzdety jak wygasające jajniki....
moremi, iwcia77, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra, odwołuję to o szmaciemoremi wrote:Nie, to nie tak. Akurat o niej myślałam ostatnio. Pracowałam z nią i naprawdę byłyśmy w miarę blisko. Mieli z mężem problemy, więc ta ciąża była dla niej zaskoczeniem. Popłakałam się nie dlatego, że ona jest w ciąży, ale dlatego, że uświadomiłam sobie ile czasu my walczymy.
czas jest względny, taka teoria. jeśli się walczy razem to można góry przenosić, ważne mieć w sobie nawzajem wsparcie. macie wspólny cel Morka. I wywalczycie w końcu.
Każda z nas wywalczy. Howgh.
iwcia77, moremi, Parka, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
Tfu! Iwcia! Boga w sercu nie masz! Trojaczki?! Tfu, tfu! Gdzie z moją posturą miałabym je nosić? Pod pachą?iwcia77 wrote:...i zaanonsujesz jej blizniaki
lub trojaczki

Ale za bliźniaki bym się nie pogniewała
iwcia77, macduska, mamatrojki80, Parka, Mega, malgos741, kapturnica, MartaDidi, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:dobra, odwołuję to o szmacie

czas jest względny, taka teoria. jeśli się walczy razem to można góry przenosić, ważne mieć w sobie nawzajem wsparcie. macie wspólny cel Morka. I wywalczycie w końcu.
Każda z nas wywalczy. Howgh.
W razie czego bendem waszom surykatkom
iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
ty sie nie bojaj tak, miejsce sie wygospodarujemoremi wrote:Tfu! Iwcia! Boga w sercu nie masz! Trojaczki?! Tfu, tfu! Gdzie z moją posturą miałabym je nosić? Pod pachą?
Ale za bliźniaki bym się nie pogniewała
sama sie zdziwisz
moremi, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no no, ale ja swieża i jeszcze nie założyłam konta firmowego, a nawet jakbym miała zrobić z prywatnego to musiałabym najpierw im to konto zgłosić. za dużo cyrków. raz to się przeszłam na pocztę. następny miesiąc będe już robić przelew.
to złóż druk ZBA i już
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość