35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:na pewno było
ale jeszcze nie pozamiatane ?
mam koleżankę w pracy która zaszła w wieku 41 lat nie miesiączkując już od pół roku i niestarali się wcale - mieli niespodziankę
młody ma 15 lat teraz
no, też znam takie historie, właśnie sporo wpadek jest z tego powodu, że kobieta myśli, że to już M, bo w okresie premenopauzalnym miesiączki mogą rzadziej występować, ale mimo wszystko owu może być, no i hulaj dusza - piekła nie ma
moremi, iwcia77, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:a tak sobie myślę, że w najbliższym czasie się wyjaśni, czy mi jajniki nie wygasają i wtedy już nic nie zrobię. Deprecha gotowa. Przychodzę do gina, że chciałabym w ciążę zajść, a ten mi o .... ale nie mogę narzekać, miły był, może w duchu też mu było przykro?
iwcia77, Parka, macduska, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Mango wrote:No to dam radę zrobić
Szukam już kogoś w Poznaniu. Będę wdzięczna za podpowiedzi i konkretne nazwiska od osób z okolicy.
Mango, iwcia77, macduska, malgos741, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Tfu! Iwcia! Boga w sercu nie masz! Trojaczki?! Tfu, tfu! Gdzie z moją posturą miałabym je nosić? Pod pachą?
Ale za bliźniaki bym się nie pogniewała
Moremi, ważniejsze, ze serducho masz pojemne.moremi, iwcia77, macduska, malgos741, MartaDidi, BISCA, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:hahaah tak sobie wyobraziłam twojego Alojza jak taki podekscytowany biega za tobą
no az taki wymowny w ekspresji to on nie jest..on raczej ma lubiezne spojrzenia i gupkowaty usmieszek
moremi, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Parka, ale każda normalnie miesiączkująca kobieta miewa cykle bezowulacyjne, które mogą się ciągnąć jak guma od majtek (tym bardziej, że już miewałaś długie cykle). Trzymam kciuki, żeby ten nowy gin szybko Ci ustawił cykl
Dzienks. Faktem jest, że po to robi badania, żeby to świństwo wykluczyć i potem odpowiednio ustawić. I spójrzmy na to z tej strony (szklanka do połowy pełna
macduska, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyParka wrote:Dzienks. Faktem jest, że po to robi badania, żeby to świństwo wykluczyć i potem odpowiednio ustawić. I spójrzmy na to z tej strony (szklanka do połowy pełna
i to podejście bardzo mi się podobaiwcia77, moremi, mamatrojki80, Parka, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny