35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHm, czy moje wyniki mogą już świadczyć o obniżonej rezerwie jajnikowej?kapturnica wrote:FT4 27.10% [ wynik 14.71, norma (12 - 22)]
FT3 38.84% [ wynik 4.47, norma (2.8 - 7.1)]
troche nisko masz ft 4 oba powinny byc w okolicach 50% lub troche ponad... Mysle ze jesli antygeny tarczycowe wyjda ujemne to moglabys łykac jodu troche..
Stosunek lh do fsh wynosi 0,66 nie za idealnie bo w prawidlowym cyklu powinien byc kolo 1 .W niewydolnosci przysadki jest poniezej 0,6 wiec moze niedo konca ejszcze org doszedl do siebie stad ten obnizony stosunek obu gonadotropin
estardiol niski ale to poczatek cyklu wiec mysle ,ze jest ok
Co do prolaktynymysle ,ze jak najbardziej ejst ok bo kolo polowy nie wiecej. -
nick nieaktualnyMango wrote:No wiesz - tchórz do potęgi ludzkości nie znanej

A wiesz, ze poród moze kurewsko boleć?
i to nie jest podchwytliwe pytanie, jak chcesz to przejść ewentulnie...
kapturnica, Parka, macduska, iwcia77, Arwena, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Gosia, idę po winomalgos741 wrote:kochanie w tym cyklu bez wspomagania i jeszcze do tego muszę od dermatolog załatwić receptę na lek bo nie wybieram się do ginka a zostało mi tabletek na 8dni.
Zdrówko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b56641d89af0.jpg
malgos741, kapturnica, macduska, Bliska 77, MartaDidi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Morek to trochę daleko daleko masz ,... długa droga

Sabinka a ty se już nie wkręcaj
moremi, Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
No i?Sabina wrote:Ale mam tylko 0.66. To mało.
Amh robiłaś, że rezerwę jajnikową oceniasz? Sabina daj sobie czas
w kolejnym cyklu pewnie hormony będą już na swoim miejscu
malgos741, kapturnica, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
ale nie masz ponizej 0,6 Jak na moj nos to twoj cykl nie bedzie jeszcze idealny,..Ale kolejny..Kochana jak ta lalaSabina wrote:Ale mam tylko 0.66. To mało.

Poza tym, fsh masz bardzo ladne wiec nie wymyslaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 20:53
moremi, malgos741, mamatrojki80, macduska, Sabina, Aasiula, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Hm, czy moje wyniki mogą już świadczyć o obniżonej rezerwie jajnikowej?
Chyba nie, bo masz fsh dobre (nie za wysokie) , ale niech Kapta sie wypowie
Edit: juz sie wypowiedziala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 20:56
mamatrojki80, moremi, Sabina, kapturnica, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dobra czas wskoczyć na nowy wykres ach co to był za wykres ehhhhhhh
moremi, mamatrojki80, kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, Parka, Arwena, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnymoremi wrote:O tym były dyskusje już dawno, Mango się nawet na mnie i na inne dziewczyny obraziła. Boi sie lekarzy i tyle. Żadne argumenty jej nie przekonają, więc nie próbujcie. Nie ma co się denerwować samemu, ani denerwować Mango.
każdy robi jak uwaza,
nic nie mówię wobec tego
mamatrojki80, moremi, Parka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobra nie wazne.Morcia ma racje..Dodam tak tylko od siebie.Prawda jest taka ,ze kazdy jak se poscieli tak sie wyspi..Ja tam podchodze i podchodzilam zawsze do tematu tak ,ze cel uswieca srodki i wszystko co moze wspomoc osiagniecie szczescia powinno sie robic
Jakby trza bylo dalabym sie znow pokroic
mamatrojki80, moremi, macduska, Sabina, Parka, Arwena, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość