35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dobra. Luzuje majty.
Amh nie zrobiłam, bo brakło mi odwagimoremi, Sabina, Parka, malgos741, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Idę się napić piwa. Muszę trochę odreagować, bo jednak przejelam się tymi wynikami.
Ale skoro gadacie, że będę żyć, to Wam wierzę
będziesz żyćkapturnica, malgos741, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dobra. Luzuje majty.
Amh nie zrobiłam, bo brakło mi odwagiSabina, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Idę się napić piwa. Muszę trochę odreagować, bo jednak przejelam się tymi wynikami.
Ale skoro gadacie, że będę żyć, to Wam wierzęmalgos741, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Idę się napić piwa. Muszę trochę odreagować, bo jednak przejelam się tymi wynikami.
Ale skoro gadacie, że będę żyć, to Wam wierzę
Będziesz... nawet z pasożytem w brzuchueeee tz. dzieckiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 21:04
malgos741, Parka, Sabina, moremi, MartaDidi, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
coś wam napisać czy nie zaprzątać głowy ... powinnam się nie przejmować ale czasami myślę że trzeba być twardym a nie mietkim bo wszyscy to wykorzystują a później przykro jest jak mi ... no i tak trzyma mnie od środy ...
Sabina, ComeToMeBaby, MartaDidi, iwcia77, Arwena, Parka, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Tym bardziej że musi mieć przed 10 tc, żeby becikowe dostać
ale to gin zaświadczenie tylko wystawia, że była pod opieką w tym czsie
karta ciąży w szpitalu zostaje
przynajmniej tak było kiedyś
z kartą bo za moich czasów becikowego nie dawalimoremi, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:coś wam napisać czy nie zaprzątać głowy ... powinnam się nie przejmować ale czasami myślę że trzeba być twardym a nie mietkim bo wszyscy to wykorzystują a później przykro jest jak mi ... no i tak trzyma mnie od środy ...
Pisz.
moremi, ComeToMeBaby, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:coś wam napisać czy nie zaprzątać głowy ... powinnam się nie przejmować ale czasami myślę że trzeba być twardym a nie mietkim bo wszyscy to wykorzystują a później przykro jest jak mi ... no i tak trzyma mnie od środy ...
napisz lepiej ci się zrobi
widać Cię gryzie cośmoremi, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość