35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kurde Sabbcia a wopierdol to ty chcesz??Masz 36lat kobieto jajow tyle ze warszawka wymieka..Daj ty organizmowi dojsc do siebieSabina wrote:Dobra. Luzuje majty.
Amh nie zrobiłam, bo brakło mi odwagi
moremi, Sabina, Parka, malgos741, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabcia- ja też im wierzęSabina wrote:Idę się napić piwa. Muszę trochę odreagować, bo jednak przejelam się tymi wynikami.
Ale skoro gadacie, że będę żyć, to Wam wierzę

będziesz żyć
kapturnica, malgos741, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
to tak jak mnieSabina wrote:Dobra. Luzuje majty.
Amh nie zrobiłam, bo brakło mi odwagi
Sabina, Aasiula lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
bedziesz bedziesz..Wyniki nie sa zle kobitko..Jakbys zrobila za miesiac pewnie bylyby juz bez zarzutowSabina wrote:Idę się napić piwa. Muszę trochę odreagować, bo jednak przejelam się tymi wynikami.
malgos741, Sabina, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnySabina wrote:Idę się napić piwa. Muszę trochę odreagować, bo jednak przejelam się tymi wynikami.
Będziesz... nawet z pasożytem w brzuchu
eeee tz. dzieckiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 21:04
malgos741, Parka, Sabina, moremi, MartaDidi, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
coś wam napisać czy nie zaprzątać głowy ... powinnam się nie przejmować ale czasami myślę że trzeba być twardym a nie mietkim bo wszyscy to wykorzystują a później przykro jest jak mi ... no i tak trzyma mnie od środy ...
Sabina, ComeToMeBaby, MartaDidi, iwcia77, Arwena, Parka, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Tym bardziej że musi mieć przed 10 tc, żeby becikowe dostać
ale to gin zaświadczenie tylko wystawia, że była pod opieką w tym czsie
karta ciąży w szpitalu zostaje
przynajmniej tak było kiedyś
z kartą bo za moich czasów becikowego nie dawali
moremi, kapturnica, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:coś wam napisać czy nie zaprzątać głowy ... powinnam się nie przejmować ale czasami myślę że trzeba być twardym a nie mietkim bo wszyscy to wykorzystują a później przykro jest jak mi ... no i tak trzyma mnie od środy ...
Pisz.
moremi, ComeToMeBaby, MartaDidi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:coś wam napisać czy nie zaprzątać głowy ... powinnam się nie przejmować ale czasami myślę że trzeba być twardym a nie mietkim bo wszyscy to wykorzystują a później przykro jest jak mi ... no i tak trzyma mnie od środy ...
napisz lepiej ci się zrobi
widać Cię gryzie coś
moremi, Sabina, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość