35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jak skończyłam robotę i wszystkie byłyśmy wolne, młoda spytała się nowej dziewczyny, która jest u mnie od stycznia czy chce zobaczyć usg, ta obejrzała a młoda nic nie pytając mnie czy chce zobaczyć trzymała w ręku a później schowała do torby a później zebrała się do domu... razem wyszły z kumpelą.. (kuumpela wiedziała że mi nie pokazała usg ) spytała się czemu mi nie pokazała ta odpowiedziała że się sama powinnam zainteresować czyli powinnam jej powiedzieć że chcę zobaczyć ... chore... wszystkim na około pokazuje a mnie potraktowała jak trędowatą... kurwa przyjaźń po 10latch takie gówno mi daje...
MartaDidi, kapturnica, moremi, Sabina, iwcia77, megan8, dorbie, Bozia3, Parka, Mega, Dorka1979, Aasiula, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
halo czy ktoś to przeczytał?
macduska, ComeToMeBaby, moremi, Sabina, iwcia77, Parka, Dorka1979, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
malgos741 wrote:jak skończyłam robotę i wszystkie byłyśmy wolne, młoda spytała się nowej dziewczyny, która jest u mnie od stycznia czy chce zobaczyć usg, ta obejrzała a młoda nic nie pytając mnie czy chce zobaczyć trzymała w ręku a później schowała do torby a później zebrała się do domu... razem wyszły z kumpelą.. (kuumpela wiedziała że mi nie pokazała usg ) spytała się czemu mi nie pokazała ta odpowiedziała że się sama powinnam zainteresować czyli powinnam jej powiedzieć że chcę zobaczyć ... chore... wszystkim na około pokazuje a mnie potraktowała jak trędowatą... kurwa przyjaźń po 10latch takie gówno mi daje...
moremi, malgos741, Sabina, iwcia77, dorbie, Parka, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zrobiłam selekcję znajomych, koleżanek, jak się rozwodziłam w poprzednim zyciu moim.... kuźwa nagle mnie przestały na ulicy poznawać, jakbym trędowata była.
moremi, MartaDidi, macduska, malgos741, iwcia77, Parka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Zdrowe zęby w ciąży to podstawa, dziś gadałam o tym z lekarzem, do czego w ciąży zaniedbane uzębienie może prowadzić.
mamatrojki80, Parka, moremi lubią tę wiadomość
małgoś, wygląda na to że albo się sfochowała że byłaś zajęta i nie poświęciłaś jej uwagi albo to jest grubsza sprawa i ma jakiś uraz do ciebie. urojony.
zachowała się jak gbur. co innego gdyby tamtej też nie pokazała. bardzo brzydko.
malgos741, iwcia77, Parka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Małgoś, a ona zna Twoją sytuację?
iwcia77, dorbie, Aasiula, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
macduska wrote:Marta fajniutkie te butki a firma- rewelacyjna.
"Małe nóżki w małych butkach"macduska, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
macduska wrote:czytał, czytał,
się zastanawia co napisać
to nie przyjaźń
a ona wiedziała, że się starasz?iwcia77, dorbie, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymalgos741 wrote:zna byłyśmy jak siostry i najlepsze to jest to że dziś jeszcze dowiedziałam się że dzięki niej rzuciłam palenie i jej zazdroszczę że jest w ciąży... chore ucieszyłam sie że nie musi się tak męczyć jak ja...
a moze sobie pomyślała że ci będzie przykro jak Ci je da do oglądania i faktycznie czekala aż sama poprosisz...
cholera, przykremalgos741, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:halo czy ktoś to przeczytał?
ComeToMeBaby, megan8, dorbie, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!