35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:zna byłyśmy jak siostry i najlepsze to jest to że dziś jeszcze dowiedziałam się że dzięki niej rzuciłam palenie i jej zazdroszczę że jest w ciąży... chore ucieszyłam sie że nie musi się tak męczyć jak ja...
Małgoś, co tu można skomentować cytując klasyka "wyrwij chwasta", zachowała się podle i bez odrobiny empatii i zrozumienia Twojej sytuacji, Ty się tym nie gryź, bo ona pewnie jest tak pusta, że nie domyśla się, że Ci przykrość sprawiła. Nie trać na to swojej cennej energii
malgos741, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:zna byłyśmy jak siostry i najlepsze to jest to że dziś jeszcze dowiedziałam się że dzięki niej rzuciłam palenie i jej zazdroszczę że jest w ciąży... chore ucieszyłam sie że nie musi się tak męczyć jak ja...
myśli ze jesteś zazdrosna. łatwo to pomylić z zawiścią.
ona mysli że to ty masz coś do niej.
a palenie to tylko pretekst żeby pokazać jaka ona dla ciebie była dobra a ty jej teraz pewnie źle życzysz. może takim torem myślenia poszła.
mnie to denerwują takie podchody. zamiast sobie wprost wyjaśnić skoro to takie bliskie sobie przecież osoby...moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kapta ona wiedziała o pierwszym poronieniu w 5 tygodniu 4lata temu i że od tej pory się staram, walczę i chodzę po lekarzach, nie da się tego ukryć razem pracując... nawet mnie wiozła w październiku do ginka...
mamatrojki80, dorbie, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
macduska wrote:a moze sobie pomyślała że ci będzie przykro jak Ci je da do oglądania i faktycznie czekala aż sama poprosisz...
cholera, przykreSabina, dorbie lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Czytałam. Wiem, że to są trudne sytuacje. Ty się starasz, a ona zachodzi w ciążę "od niechcenia" i się z tym "obnosi". Tyle że ona może nawet nie wiedzieć, że to sprawia Ci przykrość i chce się cieszyć. Domyślam się, że nie potrafisz. Ja też bym nie potrafiła, a ona to pewnie widzi i dlatego taka, a nie inna reakcja.
o to, ze ona może wyczuwać że jest jakieś napięcie i ubzdurała sobie że jesteś zazdrosna. i ustawiła sie teraz okoniem.iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalgos widzisz, bo to jest tak. Dziewcze sadzi, ze jest wyżej w hierarchii społecznej, bo matkom zostanie. Czuje się wyjątkowo i takiego traktowania oczekuje. Powiedz jej ode mnie, ze może Cię w dupę pocałować, z języczkiem. I nie przejmuj się nią. Nie jest dla Ciebie ważna. Nie to co my
mamatrojki80, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, Mango, MartaDidi, Natka_79, Parka, iwcia77, Mega, moremi, Aasiula, Niuta, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malgos741 wrote:tylko ja się poczułam jak trędowata... wszystkim na około pokazuje a mi nie (1 m od ciebie, z daleka widziałam)...
ComeToMeBaby, Sabina, macduska, malgos741, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Teraz się na fizjologię stawia, moje dzieciaki na bosaka od małego, niech biega bez butów.
kapturnica, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
moremi wrote:Czytałam. Wiem, że to są trudne sytuacje. Ty się starasz, a ona zachodzi w ciążę "od niechcenia" i się z tym "obnosi". Tyle że ona może nawet nie wiedzieć, że to sprawia Ci przykrość i chce się cieszyć. Domyślam się, że nie potrafisz. Ja też bym nie potrafiła, a ona to pewnie widzi i dlatego taka, a nie inna reakcja.01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:jzu widze..wiesz co??ja mysle niestety ze ona sie czuje lepsza od ciebie w tym momencie..jakos tak mam wrazenie po tym co przeczytalam...
malgos741 lubi tę wiadomość
-
A ja dziesiaj sie widzialam z moja przyjaciolka i oznajmilam jej, ze chce jeszcze- dzieci naturalnie, a ona na to, czy nie przesadzami czy nie mam co robic.... Powiedzialam, ze chce rekord Lukomskiej -Pyzalskiej pobic. wlacznie z byciem prezesem-prezeska...To sie pośmiała i w sumie przyznala mi racje...
Sabina, macduska, malgos741, megan8, BISCA, Parka, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Sabina wrote:Malgos widzisz, bo to jest tak. Dziewcze sadzi, ze jest wyżej w hierarchii społecznej, bo matkom zostanie. Czuje się wyjątkowo i takiego traktowania oczekuje. Powiedz jej ode mnie, ze może Cię w dupę pocałować, z języczkiem. I nie przejmuj się nią. Nie jest dla Ciebie ważna. Nie to co my
MartaDidi, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Mango, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017