X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    zna byłyśmy jak siostry i najlepsze to jest to że dziś jeszcze dowiedziałam się że dzięki niej rzuciłam palenie i jej zazdroszczę że jest w ciąży... chore ucieszyłam sie że nie musi się tak męczyć jak ja...

Małgoś, co tu można skomentować cytując klasyka "wyrwij chwasta", zachowała się podle i bez odrobiny empatii i zrozumienia Twojej sytuacji, Ty się tym nie gryź, bo ona pewnie jest tak pusta, że nie domyśla się, że Ci przykrość sprawiła. Nie trać na to swojej cennej energii <3

malgos741, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    zna byłyśmy jak siostry i najlepsze to jest to że dziś jeszcze dowiedziałam się że dzięki niej rzuciłam palenie i jej zazdroszczę że jest w ciąży... chore ucieszyłam sie że nie musi się tak męczyć jak ja...
    no widzisz... to o to chodzi.
    myśli ze jesteś zazdrosna. łatwo to pomylić z zawiścią.
    ona mysli że to ty masz coś do niej.
    a palenie to tylko pretekst żeby pokazać jaka ona dla ciebie była dobra a ty jej teraz pewnie źle życzysz. może takim torem myślenia poszła.
    mnie to denerwują takie podchody. zamiast sobie wprost wyjaśnić skoro to takie bliskie sobie przecież osoby...

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ona wiedziała o pierwszym poronieniu w 5 tygodniu 4lata temu i że od tej pory się staram, walczę i chodzę po lekarzach, nie da się tego ukryć razem pracując... nawet mnie wiozła w październiku do ginka...

mamatrojki80, dorbie, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a moze sobie pomyślała że ci będzie przykro jak Ci je da do oglądania i faktycznie czekala aż sama poprosisz...
    cholera, przykre
    chuj wie tak naprawde co mial autor na mysli

MartaDidi, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    Maly juz probowal je pogubic.... Jednego znalazlam w kuchni, drugiego pod stolem... Nienawidzi butow!

Teraz się na fizjologię stawia, moje dzieciaki na bosaka od małego, niech biega bez butów.

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    a moze sobie pomyślała że ci będzie przykro jak Ci je da do oglądania i faktycznie czekala aż sama poprosisz...
    cholera, przykre
    tylko ja się poczułam jak trędowata... wszystkim na około pokazuje a mi nie (1 m od ciebie, z daleka widziałam)...

Sabina, dorbie lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    chuj wie tak naprawde co mial autor na mysli

no właśnie

moremi lubi tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czytałam. Wiem, że to są trudne sytuacje. Ty się starasz, a ona zachodzi w ciążę "od niechcenia" i się z tym "obnosi". Tyle że ona może nawet nie wiedzieć, że to sprawia Ci przykrość i chce się cieszyć. Domyślam się, że nie potrafisz. Ja też bym nie potrafiła, a ona to pewnie widzi i dlatego taka, a nie inna reakcja.
    o, trafiłaś w to co chciałam ja napisać.
    o to, ze ona może wyczuwać że jest jakieś napięcie i ubzdurała sobie że jesteś zazdrosna. i ustawiła sie teraz okoniem.

iwcia77 lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgos widzisz, bo to jest tak. Dziewcze sadzi, ze jest wyżej w hierarchii społecznej, bo matkom zostanie. Czuje się wyjątkowo i takiego traktowania oczekuje. Powiedz jej ode mnie, ze może Cię w dupę pocałować, z języczkiem. I nie przejmuj się nią. Nie jest dla Ciebie ważna. Nie to co my <3

mamatrojki80, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, Mango, MartaDidi, Natka_79, Parka, iwcia77, Mega, moremi, Aasiula, Niuta, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    tylko ja się poczułam jak trędowata... wszystkim na około pokazuje a mi nie (1 m od ciebie, z daleka widziałam)...

toteż mówię że przykre cholernie
    <3

ComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    wierze.I domyslam sie ze poczulas sie okropnie...troche to hamskie bo innym pokazywala a ty co??masz sie dopraszac???

ComeToMeBaby, Sabina, macduska, malgos741, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:

Kuźwa to jesteśmy dwie zainfekowane ;-)

malgos741, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• MartaDidi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Teraz się na fizjologię stawia, moje dzieciaki na bosaka od małego, niech biega bez butów.
    Kurcze, troche to w zimie problematyczne...:-)

kapturnica, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę :-)
  • malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Czytałam. Wiem, że to są trudne sytuacje. Ty się starasz, a ona zachodzi w ciążę "od niechcenia" i się z tym "obnosi". Tyle że ona może nawet nie wiedzieć, że to sprawia Ci przykrość i chce się cieszyć. Domyślam się, że nie potrafisz. Ja też bym nie potrafiła, a ona to pewnie widzi i dlatego taka, a nie inna reakcja.
    właśnie o to chodzi że ja wiedziałam że stara się od września o dzidzie i wiedziaa że się cieszę że jej się udało...

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:

Po domu ;-) niech sobie biega.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 21:44

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaDidi wrote:
    onuce mu zawin XD

MartaDidi, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    jzu widze..wiesz co??ja mysle niestety ze ona sie czuje lepsza od ciebie w tym momencie..jakos tak mam wrazenie po tym co przeczytalam...
    Taa, triumfowała z tymi fotkami, obnosiła sie nimi. I jeszcze tekst o zazdrości.Ja nie wiem, nigdy by mi nie przyszło do głowy gdzieś iść i pokazywać co mam w środku.

malgos741 lubi tę wiadomość

hGXkp1.png
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziesiaj sie widzialam z moja przyjaciolka i oznajmilam jej, ze chce jeszcze- dzieci naturalnie, a ona na to, czy nie przesadzami czy nie mam co robic.... Powiedzialam, ze chce rekord Lukomskiej -Pyzalskiej pobic. wlacznie z byciem prezesem-prezeska...To sie pośmiała i w sumie przyznala mi racje...

Sabina, macduska, malgos741, megan8, BISCA, Parka, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Malgos widzisz, bo to jest tak. Dziewcze sadzi, ze jest wyżej w hierarchii społecznej, bo matkom zostanie. Czuje się wyjątkowo i takiego traktowania oczekuje. Powiedz jej ode mnie, ze może Cię w dupę pocałować, z języczkiem. I nie przejmuj się nią. Nie jest dla Ciebie ważna. Nie to co my <3
    wiem dlatego z wami piszę a nie z nią ... ona na straconej pozycji..,

MartaDidi, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Mango, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

kariotypy ok
    mutacja MTHFR
  • MartaDidi Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Po domu ;-) niech sobie biega.
    Biega... az za mocno...

moremi lubi tę wiadomość

‹‹ 7337 7338 7339 7340 7341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ