35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A ja dziesiaj sie widzialam z moja przyjaciolka i oznajmilam jej, ze chce jeszcze- dzieci naturalnie, a ona na to, czy nie przesadzami czy nie mam co robic.... Powiedzialam, ze chce rekord Lukomskiej -Pyzalskiej pobic. wlacznie z byciem prezesem-prezeska...To sie pośmiała i w sumie przyznala mi racje...
kapturnica, MartaDidi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMartaDidi wrote:A ja dziesiaj sie widzialam z moja przyjaciolka i oznajmilam jej, ze chce jeszcze- dzieci naturalnie, a ona na to, czy nie przesadzami czy nie mam co robic.... Powiedzialam, ze chce rekord Lukomskiej -Pyzalskiej pobic. wlacznie z byciem prezesem-prezeska...To sie pośmiała i w sumie przyznala mi racje...
A kto bogatemu zabroni....MartaDidi, megan8, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Taa, triumfowała z tymi fotkami, obnosiła sie nimi. I jeszcze tekst o zazdrości.Ja nie wiem, nigdy by mi nie przyszło do głowy gdzieś iść i pokazywać co mam w środku.
macduska, ComeToMeBaby, malgos741, Natka_79, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Taa, triumfowała z tymi fotkami, obnosiła sie nimi. I jeszcze tekst o zazdrości.Ja nie wiem, nigdy by mi nie przyszło do głowy gdzieś iść i pokazywać co mam w środku.
teraz to wszystko pokazują
mnie dziwi jak się dowiaduję, że jakas laska u nas w okolicy jest w ciaży i wszyscy wiedzą kiedy rodzi, co rodzi i jak będzie miało na imię
i to jest powiedzmy w 20 tygodniu...malgos741, Sabina, MartaDidi, Natka_79, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Małgoś. no zachowała się po chamsku. potrójnie po chamsku- raz nie pokazując tobie a wszystkim wkoło tak, po drugie: mówiąc o tym głośno, a po trzecie: że po fakcie się jeszcze dodatkowych faktów dowiadujesz.
musiałaś się naprawdę fatalnie poczuć.
oć cię przytulę...
malgos741, Sabina, kapturnica, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:wierze.I domyslam sie ze poczulas sie okropnie...troche to hamskie bo innym pokazywala a ty co??masz sie dopraszac???
Sabina, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:wiem dlatego z wami piszę a nie z nią ... ona na straconej pozycji..,
malgos741, MartaDidi, kapturnica, dorbie, Parka, iwcia77, Mega, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:właśnie... zrobiło mi się głupio, pomyślałam prosić czy sama pokaże, w poniedziałek fajnie nam się rozmawiało przez fejsa a w środę dupa...ona zawsze jest milsza jak pisze niż jak jest..
Sabina, malgos741, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Sabina wrote:Ja miałam kiedyś podobną sytuację. Moja ówczesna przyjaciółka nie wybaczyla mi, że się zakochalam i wyszłam za mąż. Wg niej ja zdradziłam i popelniłam mezalians
nigdy więcej mam ja z głowy na dwa lata... i to mnie cieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 21:57
Sabina, ComeToMeBaby, kapturnica, MartaDidi, megan8, dorbie, Mega, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Ja miałam kiedyś podobną sytuację. Moja ówczesna przyjaciółka nie wybaczyla mi, że się zakochalam i wyszłam za mąż. Wg niej ja zdradziłam i popelniłam mezalians
kapturnica, Sabina, iwcia77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
malgos741 wrote:a ja się wina napiję za to białego a co mi tam
kto dziś pije ?
Wasze zdròwko !ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, MartaDidi, malgos741, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Sabcia ja się cieszyłam że jest w ciąży, trzymałam ją na etacie bo wiedziałam że ma takie plany ... dawno chciałam żeby poszła na swoją działalność bo z niej korzyści nie miałam...a nie raz dokładałam i taka wdzięczność kurwa
wiem że jest Ci strasznie przykro
i jest mi przykro, że ktos Cię tak potraktował
MartaDidi, kapturnica, malgos741, iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:tak, nawet wiedziała że dziś będę robić test i się pytała jak tam... powiedziałam że czekam... że nie robię testa żeby nie miała satysfakcji...
MartaDidi, ComeToMeBaby, Sabina, malgos741, iwcia77, Dorka1979, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jak się ma miękkie serce trzeba mieć twardą dupe
wiem że jest Ci strasznie przykro
i jest mi przykro, że ktos Cię tak potraktował
Sabina, malgos741, Dorka1979, Aasiula lubią tę wiadomość