35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:coś wam napisać czy nie zaprzątać głowy ... powinnam się nie przejmować ale czasami myślę że trzeba być twardym a nie mietkim bo wszyscy to wykorzystują a później przykro jest jak mi ... no i tak trzyma mnie od środy ...
Sabina, macduska, malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:coś wam napisać czy nie zaprzątać głowy ... powinnam się nie przejmować ale czasami myślę że trzeba być twardym a nie mietkim bo wszyscy to wykorzystują a później przykro jest jak mi ... no i tak trzyma mnie od środy ...
macduska, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to napiszę ..
ComeToMeBaby, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
w środę była moja pracownica-koleżanka (była jak siostra no ale coś jej się poprzestawiało po ślubie) w grudniu wspominałam o niej co mówiła że nie można jeść nabiału i cukru w ciąży ...
cdn,,Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 21:13
kapturnica, iwcia77, Parka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualnymacduska wrote:ale to gin zaświadczenie tylko wystawia, że była pod opieką w tym czsie
karta ciąży w szpitalu zostaje
przynajmniej tak było kiedyś
z kartą bo za moich czasów becikowego nie dawali
Wacia, to teraz się załapiesz.
macduska lubi tę wiadomość
-
no i zaszła dać zwolnienie, nie widziałam jej od sylwestra, jedynie pisałam z nią przez fejsa...01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
jak przyszła wiadomo byłam zajęta bo miałam dwa kolory jeden po drugim, więc poszła na zaplecze pogadać z drugą moją koleżanką z którą pracuje od 6 lat, pochwaliła się usg a miała robione co 2 tyg. bo ciąża zagrożona...
cdniwcia77 lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
U mnie w 1 ciazy kartę mi gin założył gdy było serducho, w drugiej zrobił to samo a moja cudaczna ginka założyła mi kartę bez usg, po pierwszych wynikach badań, nie robiłam wtedy bety.
Dorbie, ciesz sie mimo wszystko, bedzie dobrze
Peppa mam nadzieje ze wkrótce odetchniesz
Ach, czytam opinie o gince nr 2 i więcej krytycznych niż pozytywówno ale to internet. Dołuje mnie to wszystko...
macduska, moremi, dorbie, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi się śniło dzisiaj, że miałam jakimś cudem isc na zajęcia do mojego liceum...
jako uczeń
koszmar jak zwykle
i jak zwykle nie mogłam znaleźć połowy ksiazek, te znalezione były podarte, nie wiedziałam czego się nauczyć, nie mogłam znaleźć kluczyka do samochodu, spóźniłam się....
brrrrrrrrr
Bursztynie ratuj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 22:21
ComeToMeBaby, MartaDidi, kapturnica, moremi, iwcia77, BISCA, Parka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość