35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hello dziewczynki

no i dziś przyszła @ ... możecie puścić kciukasy
nadeszła nowa nadzieja... ten cykl naturalnie
kapturnica, mamatrojki80, ComeToMeBaby, macduska, moremi, Sabina, Parka, Pusurek, peppapig, iwcia77, MartaDidi, Arwena, BISCA, Bozia3, Mega, Dorka1979, Zofia8, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
a ja się wina napiję za to białego a co mi tam
kto dziś pije ?
macduska, Sabina, Mango, MartaDidi, anna maria, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Ja we wtorek mam urlop i mam zamiar załatwić badanie krwi, wizytę i gina, później dentysty (tylko jeden ząb do leczenia i plomba do wymiany), a w miedzyczasie chcę jeszcze na rozmowę do szefa szefów pójśćmamatrojki80 wrote:Ja wyleczę zęby, migdałki usunę bo mi paciorkowcem sieją i też się biere do roboty.
sądny dzień mi się szykuje.
mamatrojki80, malgos741, kapturnica, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, Parka, MartaDidi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymalgos741 wrote:a ja się wina napiję za to białego a co mi tam
kto dziś pije ?
moża ja kieliszeczek ?
zrobimy sobie bal weteranów ovufriendowychWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2015, 20:36
malgos741, moremi, kapturnica, Parka, iwcia77, MartaDidi, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
małgoś a miałam cię namawiać na poniedziałek.malgos741 wrote:Hello dziewczynki

no i dziś przyszła @ ... możecie puścić kciukasy
nadeszła nowa nadzieja... ten cykl naturalnie
eh, znowu żes mnie samą zostawiła.
ty skurczybyku- wyprzedziłaś mnie, jakby co to będziesz szybsza. tak to sobie wykombinowałaś
ok, niech ci będzie. ty i tak jedziesz na wspomaganiu to gdzie mi do ciebie równać... 
powodzenia!
kapturnica, malgos741, Parka, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
a jak dawaj choć sama nie będę piłamacduska wrote:moża ja kieliszeczek ?

zrobimy sobie bal weteranów ovufriendowych
kapturnica, macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Ja we wtorek mam urlop i mam zamiar załatwić badanie krwi, wizytę i gina, później dentysty (tylko jeden ząb do leczenia i plomba do wymiany), a w miedzyczasie chcę jeszcze na rozmowę do szefa szefów pójść
sądny dzień mi się szykuje.
Zdrowe zęby w ciąży to podstawa, dziś gadałam o tym z lekarzem, do czego w ciąży zaniedbane uzębienie może prowadzić.
moremi, malgos741, iwcia77, MartaDidi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Też bym się napiła, ale zaraz się pakujemy i w drogę. Jak ja nie lubię się pakować.malgos741 wrote:a jak dawaj choć sama nie będę piła

kapturnica, mamatrojki80, macduska, malgos741, Sabina, Parka, iwcia77, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dlatego je robięmamatrojki80 wrote:Zdrowe zęby w ciąży to podstawa, dziś gadałam o tym z lekarzem, do czego w ciąży zaniedbane uzębienie może prowadzić.
mamatrojki80, macduska, malgos741, Sabina, Parka, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyMango no nie żartuj-Mango wrote:Z tym będzie problem

- widziałam w szpitalu dziewczyny po usuwaniu mięśniaków- za dwa dni szły do domu
przecież sama mówisz, że nie są duże
mamatrojki80, moremi, malgos741, Parka, Arwena, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja zrobiłam zęby 8 miesiecy temu. no to wypadałoby chyba pójść do jakiejś kontroli. o właśnie
ja jak dzwonię do mojej pani doktor od zębów to mówię: chciałabym przyjść do pani. na przegląd
mamatrojki80, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O tym były dyskusje już dawno, Mango się nawet na mnie i na inne dziewczyny obraziła. Boi sie lekarzy i tyle. Żadne argumenty jej nie przekonają, więc nie próbujcie. Nie ma co się denerwować samemu, ani denerwować Mango.macduska wrote:Mango no nie żartuj-
- widziałam w szpitalu dziewczyny po usuwaniu mięśniaków- za dwa dni szły do domu
przecież sama mówisz, że nie są duże
malgos741, Sabina, macduska, Parka, kapturnica, iwcia77, Arwena, Bozia3, Mega, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kochanie w tym cyklu bez wspomagania i jeszcze do tego muszę od dermatolog załatwić receptę na lek bo nie wybieram się do ginka a zostało mi tabletek na 8dni.ComeToMeBaby wrote:małgoś a miałam cię namawiać na poniedziałek.
eh, znowu żes mnie samą zostawiła.
ty skurczybyku- wyprzedziłaś mnie, jakby co to będziesz szybsza. tak to sobie wykombinowałaś
ok, niech ci będzie. ty i tak jedziesz na wspomaganiu to gdzie mi do ciebie równać... 
powodzenia!
Zdrówko
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b56641d89af0.jpg
moremi, macduska, Parka, kapturnica, ComeToMeBaby, iwcia77, Dorka1979, Aasiula, Niuta, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR

i jej marzenie