35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Dziewczyny- niemożliwe jesteście. uśmiałam się do łez czytając Was dzisiaj. Ja tak chcę codziennie w szpitalu czytać.Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
SolarPolar wrote:Dziekuje za pamiec biore z inwentarzem choc jeszcze raz podkreslam ze nie jestem terrorystka laktacyjna - czyli osoba uwazajaca ze tylko mleko matki i nic wiecej. Slynna rozmowa dot. Publicznego karmienia cycem - ktore uwazam za naturalne i mi nie przeszkadza i nie bulwersuje. Szkoda ze juz takiej koszulki mi nie kupisz.
Dziewczyny od czwartku boli mnie glowa - myslalam ze to kac po jednym piwie ale nadal tak sie czuje a nic nie pilam od czwartku. Starosc?
Bólu głowy współczuję.Aasiula, macduska, SolarPolar, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Inessa, ja wiem, że Maciuś będzie z Wami wcześniej niż się spodziewacie
Wielkanoc zapewne będzie Wasza
Megan, co się dzieje?
Dusia, to wrzuć przepis na przepisy. Może innym ciężarnym się przyda
megan8, Aasiula, macduska, kkisia, inessa, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Nie. Zmierze w domu. Boli mnie tak jak na drugi dzien po piciu i jaraniu - a ja ani tego ani drugiego.
Wspolczuje Ci bardzomoremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:Inessa, ja wiem, że Maciuś będzie z Wami wcześniej niż się spodziewacie
Wielkanoc zapewne będzie Wasza
Megan, co się dzieje?
Dusia, to wrzuć przepis na przepisy. Może innym ciężarnym się przyda
latwiej bedzie sie szukałoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 17:53
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny