35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:A czytałaś ten artykuł i oglądałaś zdjęcia w gazecie czy opierasz się na tym co gdzieś na forum przeczytałaś? bo ja zazwyczaj Wprost nie kupuje, dziś wyjątkowo kupiłam.
kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:A czytałaś ten artykuł i oglądałaś zdjęcia w gazecie czy opierasz się na tym co gdzieś na forum przeczytałaś? bo ja zazwyczaj Wprost nie kupuje, dziś wyjątkowo kupiłam.
Bursztyn, kapturnica, gosia7122, Aasiula, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Nie czytałam i nie zamierzam oglądać. Wydaje mi sie ze to nic trudnego porozkładac "zabawki" wsród rzeczy osobistych i pocykac fotki. Uwierzyłabym gdyby ci "dziennikarze" weszli po tym jak on niby uciekł, a tak to jaka jest gwarancja ze rzeczy które niby tam zostawił są wszystkie jego, tym bardziej ze pare miesięcy temu zgłosił kradzież . Podejrzewam ze ekipa policji nie zbierała śladów, takze takie fotki mnie nie przekonają, łatwo je pokolorować. I tak w ogóle to wydaje mi sie gdybym miała na wierzchu rzeczy kompromitujące mnie to przy dobijaniu sie do drzwi pierwsze co to zrobiłabym wszystko zeby je ukryć, dlatego mi to wszystko śmierdzi.
Żeby być obiektywnym trzeba się zapoznać z wersją obu stron tylko tyle. Ja jestem daleka od ferowania wyroków i wskazywania na kogoś palcem, ale jeśli nie czytałaś artykułu to nie wiesz o czym mówisz i piszesz niestetyto tyle w tym temacie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 16:20
-
nick nieaktualnyHej kochane
dziewczyny uwielbiam Was czytac jestescie niemożliwe
pamietam o Was
ja juz nie wiem co sie z moim organizmem dzieje wrwrwr od tygodnia pobolewaja mnie jajniki, a od soboty piersi i do tego nie całe tylko po bokach ale tak mocno,ze wczoraj prawie płakałam z bolu normalnie chyba zbliza sie "pani" na M
U Maciusia bylismy juz od piatku a była przez te dni cudna pogoda wiec bardzo dużo czasu spedziliśmy na spacerach,karmieniu ptaków nad stawem w pieknym parku,w Walentynki bylismy w galerii i tam od meza i synka otrzymałam piekna czerwoną róże oraz śmieszny prezent zegarek z napisame: Czas przy Tobie sie zatrzymuje.
Macius do mnie uwielbia sie przytulaca z mezem układac klocki i tylko z Nim
ja nie jestem od układania
hihihihi
spedzamy ze sobą całe dnie no i rozmawiamy z rodzicami zastępczymijest to wazny czas poznawania sie nawzajem ale wiemy,ze dopiero zacznie sie jak zamieszkamy razem,przypuszczamy,ze Macius bedzie bardzo tesknił na poczatku za rodzicami zastepczymi i za innymi dziecmi ale wierzymy,ze nasza miłosc,cierpliwosc,wyrozumiałosc ale tez odpowiednie wymagania pomogą Mu dostosowac sie do nowych warunków oraz,że nas bardzo pokocha
ale bardzo Go kochamy i tesknimy już jak wychodzimy od Niego z obecnego domu!teraz mamy jechac znów w te srode
i liczymy na to,ze jednak synek zamieszka z nami szybciej bo nawet rodzice zastepczy znając Maciusia uwazają,ze dla Niego im szybciej tym lepiej bo zaczniemy Go "wygłupiac" bo raz my jestesmy raz oni z Nim zostają to nawet dorosły by "zwatpił".
Jutro w odwiedziny przyjada do nas rodzice a w srode znów jedziemy do Macka
Trzymam kciuki za dziewczyny w szpitalu
za zaciazone sił życze
a za starajace sie wytrwałosci i szybkiej zielonosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 16:32
Reni, Bursztyn, MartaDidi, megan8, gosia7122, anna maria, Aasiula, Pusurek, gretka, kkisia, caffe, macduska, Mega, SolarPolar, moremi, Niuta, ComeToMeBaby, Arwena, Zofia8, Sabina, Bozia3, Margolcia88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Żeby być obiektywnym trzeba się zapoznać z wersją obu stron tylko tyle. Ja jestem daleka od ferowania wyroków i wskazywania na kogoś palcem, ale jeśli nie czytałaś artykułu to nie wiesz o czym mówisz i piszesz niestety
to tyle w tym temacie.
kapturnica, Aasiula, moremi, Bursztyn, gosia7122, ComeToMeBaby, Arwena, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Dajcie juz spokoj temu biednemu grejowi
ja przeczytalam wszytkie czesci- pierwsza jakos jescze uszla, bo w sumie to bylo cos nowego- ktos zaczal pisac dla szerokiej publicznosci o seksie bez tego wstydliwego rumienca, wiec bylo to troche nowe czy inne. Kolejne czesci sa wersja "kopiuj" i "wklej" pierwszej czesci z przeplotem harleqiuna, do zarzygania..
Ale ja pochlaniam ksiazki jak leci, wiec zassalam wszysko. Tak jak zassalam wspomnianego Harrego, czy wszystkie czesci Zmierzchu, Nocnej Lowczyni czy Darow Aniola.I nie mam 15 lat, przysiegam
megan8, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hehe, ja za gowniarskich czasow siedzac w toalecie czytalam etykiety srodkow chemicznych, byle czytac
jak sie jest uzaleznionym to nie ma zmiluj..
I tak sie zastanawiam, czy kiedys zdarzylo mi sie nie doczytac ksiazki, skonczyc w polowie i wychodzi na to, ze nie..
tylko teraz srednia czytania mi spadla- bo nie ogarniam watkow. To jest jakas masakra- baby mi mowia, ze im gotowanie przestalo w ciazy wychodzic, rzeczy z rak lecialy, zarciem sie brudzily, jakies zachwiania rownowagi- a tego kompletnie nie mam, wszytko skupilo sie na niemozliwosci koncentracji.
Jestem tepa jak noze na stolowce.. jak na 2 stronie ksiazki Rysiek i Tomek zabija Grzeska, to ja przy 4 stronie zastanawiam sie, ktory nie zyje.. -
kapturnica wrote:Bedzie bryndza bo moj i sex w ciazy to mission impossible heh.Jak on to ujął nie bedzie dziecia bił wackiem po głowie..
Co zrobisz jak nic nie zrobisz??jak mu bylo ciezko....Jemu...
moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę