35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ej, laski, tak szukam po necie, ale jednoznacznych informacji nie mogę znaleźć.
w tym cyklu zaczęłam brać wiesiołka. odstawiłam na razie siemię, żeby zobaczyć co daje lepszy efekt, ewentualnie potem połączyć ich siły.
od 5 dnia cyklu zaczęłam, biorę 2 kapsułki rano i 2 wieczorem (dawka 500mg/kaps). dzisiaj szósty dzień brania, a od 4go dnia mam dziwne bóle podbrzusza- coś jak na ovu, coś jak ból brzucha, czasem ukłuje jajnik. i tak sobie myśle czy to nie od wiesiołka. pewnie tak- ale czy nie powinnam zmodyfikować dawki, czy poprostu organizm, jak z antykami, musi się przyzwyczaić że coś mu tam zapodaję?
-
Polar, jesteś?
Obiecuję, że jak zajdziesz w cionże, to dostaniesz ode mnie koszulkę. O taką http://bekazmamusnaforach.cupsell.pl/produkt/1184771-Terrorystka-laktacyjna.html
Reni, Aasiula, kkisia, Mega, SolarPolar lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
o krajst- to już 15:30?!
a u mnie tak ślicznie słonko świeci, ze myslałam, ze to dopiero coś koło południa
mmmm.....
dobra, uciekam na razie. jakby tylko się która wypowiedziała w sprawie tego wiesiołka to będę wdzięczna. -
ja słyszałam, ze w ciąży libido szaleje, ale aż tak
po same kule???
kapturnica wrote:Moze Durczok zatka mi usta swoim patyczaczkiem ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 15:37
moremi, Bursztyn, anna maria, kkisia, Aasiula, Mega, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Kometa, biorę wiesiołka i nic takiego nie zauważyłam, jedynie śluz fajny i tyle. Biorę 2x1 teraz
Powiem tak ,ze nie zauwazylam u siebie spektakularnych zmian Ale jak juz go mialam to łykałam hehehComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
zgodziła się?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d6426b88403.jpg
MartaDidi wrote:Ja po wstępnych rozmowach w sprawie monitoringu w domu...Bursztyn, MartaDidi, kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, macduska, SolarPolar, moremi, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:walnelam czolem oblat biurka!!!!
Kaptur chcesz mnie zabic !Reni, anna maria, Aasiula, kkisia, macduska, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:No wlasnie tak sobie mysle, czy nikt oprocz mnie nie ma mozliwosci ogladania... A ten co zaklada?
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość