X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Tez bym mogła z nim miec romans XD..Bo facet mi sie podoba i fizycznie i intelektualnie mrrr

intelektualnie to nie wiem, bo nie ogladam telewizorni, ale z wygladu zupelnie nie moj typ..

anna maria, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie każdy! ksiendze nie som!
    megan8 wrote:
    każdy facet to erotoman ,mają to w genach

anna maria, megan8, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, iwcia77, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    my mieliśmy starą prawdziwą węgierkę którą niestety trzeba było usunąć z powodu budowy domu, tak jak i orzech włoski pamietam że się popłakałam ale nie było wyjścia, teraz tylko laskowe orzeszki zostały
    A u mnie ptaki rozsiewaja orzechy Mam 2odmiany jedna miekkie orzechy gdzie reka o freke rozbnije i drugie twarde strasznie to skunksy nie wyzeraja tych twardych tylko miekkie.A wiewiorki to sa juz mistrzynie swiata potrafia sprawdzac co jakis czas czy orzechy juz so dojrzale i kradna Ale do wiewior mam słabosc to sama im nie raz podrzucam Bo sie pojawiaja 2 jedna ruda a druga brązowa.
    Pamietam reakcje chlopaka siostry jak pierwszy raz przylecial do Pl I mieszkali u mnie..Zobaczyl w jeden dzien i zająca , sarny i wiewiorki i strzelil tekst = animal planet 2smiech2.gif

ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o kurdę, ta 55-latka planuje jeszcze rodzeństwo dla tego synka
    ma zacięcie kobita

będą wybierać prawnego opiekuna dla dziecka, bo jak dziecko będzie miało 16 lat to oni po 71 i 80. co będzie jak ich zabraknie, a dziecko jeszcze niepełnoletnie. miałabym wrażenie będąc taką matką, ze mnie coś w życiu dziecka jednak ominie. bo nie dożyję. i czy sobie samo poradzi. no i - z drugiej strony- stracić rodziców jeszcze przed ukończeniem 18 lat? ślub bez rodziców? wnusie bez babci?

moremi lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Natka_79 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, mnie bardzo kręci męski głos a on ma niczego sobie ;)
    kapturnica wrote:
    Tez bym mogła z nim miec romans XD..Bo facet mi sie podoba i fizycznie i intelektualnie mrrr

Reni, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Podobno dlatego, że pestki maja.

;)

i pestki zatykaja te kanaliki do mleka?

moremi, Mega lubią tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja go mimo wszystko lubię
    pamietam jak walczył z rakiem
    paszczakin wrote:
    intelektualnie to nie wiem, bo nie ogladam telewizorni, ale z wygladu zupelnie nie moj typ..

kapturnica, kkisia, moremi, Mega, macduska, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    jezzzzzzzu, czemu?
    uznaje, ze nie widzialam tego posta, ignor totalny.. u nas mozna jesc wszytsko, Simba mowila mi!
    Wiesz co nie wiem..Ale mlody sie urodzil 11maja ,koncem czerwca czeresnie zaczely i moja pediatra pozwalala mi ma max 10szt jesc dziennie ze sa silnie wzdymajace dla malucha..Moze jak sa starsze to nie wplywa Ale ja nbalam sie eksperymentowac

Bliska 77, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gupek
    dżewo Ci wyrośnie w brzuchu! czyli wypchnie kartofla
    paszczakin wrote:
    ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:03

kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja go mimo wszystko lubię
    pamietam jak walczył z rakiem

eeej no, ale sympatia do czleka a atrakcyjnosc to zupelnie 2 rozne rzeczy..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:03

moremi lubi tę wiadomość

4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie każdy! ksiendze nie som!
    ale majom to w genach ;)

moremi lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ;)

Tak mi moja prababcia mówiła, że owoców z pestkami nie wolno jeść w trakcie karmienia, nie zgłębiałam tematu tak na poważnie, nie polemizowałam ze staruszką żeby jej przykro nie było.

• megan8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 23:17

anna maria lubi tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Kapta a robaki mają te czereśnie? Bo ja przewrażliwiona jestem ;) swoja droga w ciazy nr dwa porcelanke miałam raz, po czereśniach właśnie
    Prawdziwe niepryskane czeresnie pod koniec sezonu juz maja robaki..Jak owoc jest naturalny to robak sie go chwyci Logika.Ale my mamy juz obcykane kiedy przerzucamy sie z jednej wczesniejszej odmiany na pozniejsza i nie żremy robakow heheh

Bliska 77, Reni, Aasiula, kkisia, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja nie wiem co noszom pod sutannom ale na pewno nie majom!
    ksiondz Natanek na pewno nie ma!
    ComeToMeBaby wrote:
    ale majom to w genach ;)

megan8, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    ma zacięcie kobita

będą wybierać prawnego opiekuna dla dziecka, bo jak dziecko będzie miało 16 lat to oni po 71 i 80. co będzie jak ich zabraknie, a dziecko jeszcze niepełnoletnie. miałabym wrażenie będąc taką matką, ze mnie coś w życiu dziecka jednak ominie. bo nie dożyję. i czy sobie samo poradzi. no i - z drugiej strony- stracić rodziców jeszcze przed ukończeniem 18 lat? ślub bez rodziców? wnusie bez babci?
    To samo pomyślałam. Dziecko w liceum będzie musiało zająć się parą nie oszukujmy się staruszków.
    Dziwi mnie ze w ogóle lekarze zrobili zabieg kobiecie w takim wieku.
    Pewnie myśleli że i tak się nie uda.

moremi lubi tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no nie bzyknęłabym się z kimś kogo nie lubię
    hello!
    paszczakin wrote:
    eeej no, ale sympatia do czleka a atrakcyjnosc to zupelnie 2 rozne rzeczy..

Bliska 77, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no no i mogłybyśmy wypolerować mu stół ;-)
    Mogłbygo wypolerowac mna w trakcie bzykania ;-)

Reni, Aasiula, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wujek mojego meza zostal ojcem (5dziecko)w wieku 65 ,dzis jego corka wlasnie skonczyla studia ,on zyje i ma sie dobrze.
    ComeToMeBaby wrote:
    ma zacięcie kobita

Reni, Bliska 77, gosia7122, kkisia, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Mega, a jak Twoja papuga? pisałaś, że chora była.
    No, już jest ok. Miała problem, podejrzewam, ze nie mogła wypchnąć jajka na zewnątrz i stad ta afera, jakoś dała radę i jak wydaliła jajko to od razu apetyt i humor wrócił. Teraz jest już w porządku :) dzięki

anna maria, mamatrojki80, paszczakin, ComeToMeBaby, peppapig, gosia7122, Aasiula, kkisia, moremi, Bursztyn, macduska, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 7533 7534 7535 7536 7537 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ