35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Tez bym mogła z nim miec romans
..Bo facet mi sie podoba i fizycznie i intelektualnie mrrr
intelektualnie to nie wiem, bo nie ogladam telewizorni, ale z wygladu zupelnie nie moj typ..anna maria, moremi lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:my mieliśmy starą prawdziwą węgierkę którą niestety trzeba było usunąć z powodu budowy domu, tak jak i orzech włoski pamietam że się popłakałam ale nie było wyjścia, teraz tylko laskowe orzeszki zostały
Pamietam reakcje chlopaka siostry jak pierwszy raz przylecial do Pl I mieszkali u mnie..Zobaczyl w jeden dzien i zająca , sarny i wiewiorki i strzelil tekst = animal planetComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
o kurdę, ta 55-latka planuje jeszcze rodzeństwo dla tego synka
ma zacięcie kobita
będą wybierać prawnego opiekuna dla dziecka, bo jak dziecko będzie miało 16 lat to oni po 71 i 80. co będzie jak ich zabraknie, a dziecko jeszcze niepełnoletnie. miałabym wrażenie będąc taką matką, ze mnie coś w życiu dziecka jednak ominie. bo nie dożyję. i czy sobie samo poradzi. no i - z drugiej strony- stracić rodziców jeszcze przed ukończeniem 18 lat? ślub bez rodziców? wnusie bez babci?moremi lubi tę wiadomość
-
a ja go mimo wszystko lubię
pamietam jak walczył z rakiempaszczakin wrote:intelektualnie to nie wiem, bo nie ogladam telewizorni, ale z wygladu zupelnie nie moj typ..kapturnica, kkisia, moremi, Mega, macduska, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:jezzzzzzzu, czemu?
uznaje, ze nie widzialam tego posta, ignor totalny.. u nas mozna jesc wszytsko, Simba mowila mi!Bliska 77, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
gupek
dżewo Ci wyrośnie w brzuchu! czyli wypchnie kartoflapaszczakin wrote:
i pestki zatykaja te kanaliki do mleka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:03
kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a ja go mimo wszystko lubię
pamietam jak walczył z rakiem
eeej no, ale sympatia do czleka a atrakcyjnosc to zupelnie 2 rozne rzeczy..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:03
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Kapta a robaki mają te czereśnie? Bo ja przewrażliwiona jestem
swoja droga w ciazy nr dwa porcelanke miałam raz, po czereśniach właśnie
Bliska 77, Reni, Aasiula, kkisia, moremi, macduska, Sabina lubią tę wiadomość
-
a ja nie wiem co noszom pod sutannom ale na pewno nie majom!
ksiondz Natanek na pewno nie ma!ComeToMeBaby wrote:ale majom to w genachmegan8, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:o kurdę, ta 55-latka planuje jeszcze rodzeństwo dla tego synka
ma zacięcie kobita
będą wybierać prawnego opiekuna dla dziecka, bo jak dziecko będzie miało 16 lat to oni po 71 i 80. co będzie jak ich zabraknie, a dziecko jeszcze niepełnoletnie. miałabym wrażenie będąc taką matką, ze mnie coś w życiu dziecka jednak ominie. bo nie dożyję. i czy sobie samo poradzi. no i - z drugiej strony- stracić rodziców jeszcze przed ukończeniem 18 lat? ślub bez rodziców? wnusie bez babci?
Dziwi mnie ze w ogóle lekarze zrobili zabieg kobiecie w takim wieku.
Pewnie myśleli że i tak się nie uda.moremi lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
ej no nie bzyknęłabym się z kimś kogo nie lubię
hello!paszczakin wrote:eeej no, ale sympatia do czleka a atrakcyjnosc to zupelnie 2 rozne rzeczy..Bliska 77, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, Bursztyn, Mega lubią tę wiadomość
-
Wujek mojego meza zostal ojcem (5dziecko)w wieku 65 ,dzis jego corka wlasnie skonczyla studia ,on zyje i ma sie dobrze.ComeToMeBaby wrote:o kurdę, ta 55-latka planuje jeszcze rodzeństwo dla tego synka
ma zacięcie kobita
będą wybierać prawnego opiekuna dla dziecka, bo jak dziecko będzie miało 16 lat to oni po 71 i 80. co będzie jak ich zabraknie, a dziecko jeszcze niepełnoletnie. miałabym wrażenie będąc taką matką, ze mnie coś w życiu dziecka jednak ominie. bo nie dożyję. i czy sobie samo poradzi. no i - z drugiej strony- stracić rodziców jeszcze przed ukończeniem 18 lat? ślub bez rodziców? wnusie bez babci?Reni, Bliska 77, gosia7122, kkisia, moremi, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Mega, a jak Twoja papuga? pisałaś, że chora była.
dzięki
anna maria, mamatrojki80, paszczakin, ComeToMeBaby, peppapig, gosia7122, Aasiula, kkisia, moremi, Bursztyn, macduska, Sabina lubią tę wiadomość