35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Tak mi moja prababcia mówiła, że owoców z pestkami nie wolno jeść w trakcie karmienia, nie zgłębiałam tematu tak na poważnie, nie polemizowałam ze staruszką żeby jej przykro nie było.
hmm, ciekawe jakie prabacia miala owoce, ktore nie maja pestekmoremi lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:hmm, ciekawe jakie prabacia miala owoce, ktore nie maja pestek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:08
caffe, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ej no nie bzyknęłabym się z kimś kogo nie lubię
hello!
ja bym sie raczej bzyknela z kims, kogo nie lubie (znaczy np nie znam) niz z kims, kto nie bylby dla mnie atrakcyjny..
znaczy w teorii, zeby nie bylo.. jakbym nie byla mezatka w ciazy..
a durczok dla mnie taki z kolka ciosanymoremi lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:No, już jest ok. Miała problem, podejrzewam, ze nie mogła wypchnąć jajka na zewnątrz i stad ta afera, jakoś dała radę i jak wydaliła jajko to od razu apetyt i humor wrócił. Teraz jest już w porządku
dzięki
hehe, to tak jak my przed owulacjaReni, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Haaa juz wiem co mi sie w nocy musi przysnic..50orgazmow z Durczokiem
bo Cię twój m eksmituje
no- chyba, ze on też Kamil hahahaamoremi, Mega lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:tylko nie krzycz przy tym: Kamil ooo Kamil! jeszcze! jeszcze!
bo Cię twój m eksmituje
no- chyba, ze on też Kamil hahahaaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:21
caffe, Reni, paszczakin, Aasiula, kkisia, moremi, Bursztyn, Mega, Sabina lubią tę wiadomość