35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mamatrojki80 wrote:Tak mi moja prababcia mówiła, że owoców z pestkami nie wolno jeść w trakcie karmienia, nie zgłębiałam tematu tak na poważnie, nie polemizowałam ze staruszką żeby jej przykro nie było.
hmm, ciekawe jakie prabacia miala owoce, ktore nie maja pestek
moremi lubi tę wiadomość
-
Oj paszcza po prostu owoce pestkowe typu czeresnie to owoce wzdymajace i ciezkostrawne Pojedz wiecej na raz to zobaczysz jaka bedzie reakcja organizmu heheheh ..Jak mlody zlapie enty raz kolke i bedzie darl paje kilka godzin sama odstawisz z checia by miec spokoj hehehhepaszczakin wrote:hmm, ciekawe jakie prabacia miala owoce, ktore nie maja pestek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:08
caffe, Aasiula, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość

-
Reni wrote:ej no nie bzyknęłabym się z kimś kogo nie lubię
hello!
ja bym sie raczej bzyknela z kims, kogo nie lubie (znaczy np nie znam) niz z kims, kto nie bylby dla mnie atrakcyjny..
znaczy w teorii, zeby nie bylo.. jakbym nie byla mezatka w ciazy..
a durczok dla mnie taki z kolka ciosany
moremi lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:No, już jest ok. Miała problem, podejrzewam, ze nie mogła wypchnąć jajka na zewnątrz i stad ta afera, jakoś dała radę i jak wydaliła jajko to od razu apetyt i humor wrócił. Teraz jest już w porządku
dzięki
hehe, to tak jak my przed owulacja
Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
tylko nie krzycz przy tym: Kamil ooo Kamil! jeszcze! jeszcze!kapturnica wrote:Haaa juz wiem co mi sie w nocy musi przysnic..50orgazmow z Durczokiem

bo Cię twój m eksmituje
no- chyba, ze on też Kamil hahahaa
moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
Jak moze mnie eksmitowac jak mojego nie ma hyhy ..Moge se dowolne imie krzyczecComeToMeBaby wrote:tylko nie krzycz przy tym: Kamil ooo Kamil! jeszcze! jeszcze!
bo Cię twój m eksmituje
no- chyba, ze on też Kamil hahahaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 14:21
caffe, Reni, paszczakin, Aasiula, kkisia, moremi, Bursztyn, Mega, Sabina lubią tę wiadomość