35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Przeca po kule to zwykła amatorszczyzna..Tak robia nastolaty..W anszym wieku tylko z połykiem lub przełykiem jak kto woli
kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:zgodziła się?
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5d6426b88403.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 15:46
kapturnica, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
kapturnica wrote:Raczej nie no chyba ze to firma ktora ma cie ochraniac i ma podglad..A tak to ty masz polaczenie ze swoim komputerem chyba tylko..Musisz sie wsio dowiedziec.Ale na bank montujacy nie maja pozniej wgladu do ciebie..Ty tam hasla bedziesz mialaMateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
paczaj pani
jak cudna
Jak Kamiś zaniemoże
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0b3ec76652f3.jpg
kapturnica wrote:Smak mi kulek zepsuja..kapturnica, anna maria, Natka_79, Bursztyn, Aasiula, kkisia, Mega, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja słyszałam, ze w ciąży libido szaleje, ale aż tak
po same kule???no na początku to jeszcze ale brzuch działa na mnie wręcz antyerotycznie
Kapta co to bedzie jak twój zjedzie do domuwypolerujesz chyba każdy kącik w domu
Reni, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ale wyobraziłas sobie to na upierdolonym blacie i z durczokiem ze spuszczonymi spodniami??Bo jak nie to sie nie liczy
a do tego moglyby ci sie te kule zaklinowac, zaczeloby Cie szarpac, i co wtedy? musialabys chyba odgryzc...Aasiula, moremi, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Hehe, dla mnie to totalna nowość bo ja w ciazy to na sex totalnie nie mam ochoty
no na początku to jeszcze ale brzuch działa na mnie wręcz antyerotycznie
Kapta co to bedzie jak twój zjedzie do domuwypolerujesz chyba każdy kącik w domu
Co zrobisz jak nic nie zrobisz??Reni, Aasiula, kkisia, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:niestety tak...mowie niestety bo Durczok nie jest akurat w moim typie
a do tego moglyby ci sie te kule zaklinowac, zaczeloby Cie szarpac, i co wtedy? musialabys chyba odgryzc...Reni, Bursztyn, Aasiula, kkisia, Mega, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bedzie bryndza bo moj i sex w ciazy to mission impossible heh.Jak on to ujął nie bedzie dziecia bił wackiem po głowie..
Co zrobisz jak nic nie zrobisz??ale dzieć jeszcze mały, nic nie poczuje
mój to nie miał oporów, jedynie zakazy gina stopowały
-
no jak nic
mierzysz ile Wacek ma w zwodzie, odliczasz długość wedżajny i na wacku zaznaczasz
do tego zaznaczenia może Cię ryćkać
możesz w tym miejscu zrobić jakieś zasieki, żeby Was nie poniosło np. owinąć drutem
kapturnica wrote:Bedzie bryndza bo moj i sex w ciazy to mission impossible heh.Jak on to ujął nie bedzie dziecia bił wackiem po głowie..
Co zrobisz jak nic nie zrobisz??Natka_79, Bursztyn, MartaDidi, Aasiula, kkisia, Mega, macduska, SolarPolar, moremi, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
już widzę jak Ci się łoniaki o siódemki zaplątały
jejuśku!
Aasiula, kkisia, Mega, macduska, moremi, ComeToMeBaby, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Apropos Durczoka to na blogach politycznych idzie plota że to kara za ten wywiad z premier, co ja wtedy zmiażdżył przy okazji strajków górników
A czytałaś ten artykuł i oglądałaś zdjęcia w gazecie czy opierasz się na tym co gdzieś na forum przeczytałaś? bo ja zazwyczaj Wprost nie kupuje, dziś wyjątkowo kupiłam.