35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzien dobry
Wszystkiego dobrego dziewczyny , kobiety
Kapta nic nie mow o popierdolonych snach
Mi sie snilo że jestesmy w ciazy tzn Moj chlop mi oznajmil ta informacje że jest w ciazy I mial pokazny brzuszek
A i powiedzial że robil USG I to bedzie syn
Ja pierdole mokra sie obudzilamSabina, Mega, ComeToMeBaby, malgos741, kkisia, SolarPolar, gosia7122, Parka, Mango, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
Hahaha ale jaja dostalam od chlopakow po gozdziku a do tego rajstopki I czekoladka
Chlop myslal myslal I wymysll jak mnie zaskoczyc
A Ile smiechu przy tym bylohyhyhyy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 10:10
caffe, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, malgos741, kkisia, gosia7122, Parka, Mango, anna maria, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ja też brałam kwas foliowy i norprolac ale od początku cyklu biorę inofem od Kapty więc tak myślę że jak jest w nim kwas foliowy to folik odstawię, a zaszaleję
Dzien dobrySabina, Aasiula, macduska, malgos741, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ja z okazji dnia kobiet dostalam @- taka wycierpiana przez noc! Ale znowu jestem kobieta!
kobiecy dzień kobiet jak się patrzyMega, Aasiula, Sabina, macduska, malgos741, kkisia, SolarPolar, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Cześć
Spełnienia wszystkich kobiecych marzeń!
Gdzieś czytałam ze w organizmie inozytol sie przekształca i potrzebuje do tego pewnej ilości kwasu foliowego dlatego biorę dodatkowo.
Dorbie, fajnie ze sie dobrze czujesz
Miłego dniaMega, Sabina, Aasiula, macduska, malgos741, kkisia, gosia7122, kapturnica, peppapig lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Wszystkiego dobrego dziewczyny , kobiety
Kapta nic nie mow o popierdolonych snach
Mi sie snilo że jestesmy w ciazy tzn Moj chlop mi oznajmil ta informacje że jest w ciazy I mial pokazny brzuszek
A i powiedzial że robil USG I to bedzie syn
Ja pierdole mokra sie obudzilam
ale... w sumie.. może i to by było fajne jakby faceci (też) mogli mieć brzuchy i rodzić... trochę bardziej sprawiedliwie rozłożyłyby się te "obowiązki"Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam kobitki
Wszystkiego najlepszego w naszym dniu oby wszystko się spełniłowiecie co he he
ale się wyspałam 10.30 wstałam z łóżkateraz kawka i słoneczko świeci... piękny dzień.
Dziękuję wszystkim za odpowiedź odnośnie kwasu foliowego więc biorę dodatkowo.kapturnica, Mega, Aasiula, Sabina, kkisia, gosia7122, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
macduska wrote:Mega jak samopoczucie dzisiaj?
Dalej boli?malgos741, SolarPolar, Aasiula, macduska, Sabina, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Ja umylam z pomoca mezam ( pierwszy raz mi pomoagal) trzy okna. Zgrabilam ogrodek, wycielam syche trawy. A wczesniej zrobilam sniadanie a teraz kawe sobie wypije. Maz gotuje . Nic wiecej dzisiaj nie robie.
Moze spacer.Aasiula, Sabina, kkisia, Mega, Parka, malgos741, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa piekę brownie
.
I wałkuję z Pierworodnym matematykę.
Mąż się wybiera z kwiatami na dzień kobiet do teściowej to się podłączę i tym samym obiad mam z głowy.
Taka jestem sprytna.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 12:34
Sabina, kkisia, SolarPolar, gosia7122, Mega, Mango, kapturnica, ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, Aasiula, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Narkoza robi swoje. Leż, leż.
Mega Ty mieszkasz z teściową? Co jej powiedziałaś w związku z zabiegiem?powiedziałam ze badania, laparoskopia diagnostyczne w związku z moimi dwoma malusimi mięśniakami
Mango, kapturnica, Sabina, kkisia, malgos741, macduska, Aasiula lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja piekę brownie
.
I wałkuję z Pierworodnym matematykę
matematyka to koszmar mojego syna ( mój zresztą też) mąż z nim odrabia ale zawsze jest płacz,młody ma niestety kłopoty z pamięcią i nauka kiepsko mu idzie.
Wszystkim kobietą z tego forum życzę samych najlepszych dni i spełnienia wszystkich marzeń.kapturnica, Mango, Sabina, kkisia, malgos741, macduska, Aasiula, peppapig, Mega lubią tę wiadomość