X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Dorbie, cieszę się że u Ciebie lepiej <3
    Mega, teraz wypoczywaj ile wlezie.
    Sabina, zdrówka dla córki.
    Nam się wczoraj wieczór zakończył lotem ze schodów mojego męża. Spadł z samej góry na dół. Stałam na górze i patrzyłam jak spada i nie mogłam nic zrobić :(
    Jest nieźle poobijany ale nic nie złamał.

Sabina, kkisia, malgos741, macduska, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Dorbie, cieszę się że u Ciebie lepiej <3
    Mega, teraz wypoczywaj ile wlezie.
    Sabina, zdrówka dla córki.
    Nam się wczoraj wieczór zakończył lotem ze schodów mojego męża. Spadł z samej góry na dół. Stałam na górze i patrzyłam jak spada i nie mogłam nic zrobić :(
    Jest nieźle poobijany ale nic nie złamał.
    Ania a gdzie się mąż tak spieszył?? Dobrze że skończło się tylko na siniakach

Dzięki za życZenia dla Młodej. Już lepiej się czuje :-)

ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojeny, ania... to ci od razu podniosło pewnie poziom adrenaliny. ja pierdziu, nie zazdroszczę.

a my właśnie zamówiliśmy kubełek kurczaków z KFC i czekamy na dowóz... szaleństwo ;) i u nas też słonko.

ania.g, malgos741, iwcia77, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już nie pamiętam po co schodził, ja ubierałam Marcela po kąpieli i pewnie go po coś wysłałałam.
    Come, szkoda że ja nie mam blisko KFC a może i dobrze :)

iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa tylko dobrze wypatruj piórek coby sie nie zadławić XD
    U mnie tez pieknie dzis , wlasnie skonczylismy obiad i uprawiamy leżing na łożingu.Jeszcze troche i będzie trawing.Nie moge sie już doczekać wiosny i ciepełka
    Sabcia dobrze ,ze mała już lepiej .Ostatnio te jej choroby dały Cipopalić zdrowo.

ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0df98df9a60.jpg

anna maria, ania.g, efcia, MartaDidi, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, gosia7122, Sabina, BISCA, kkisia, megan8, Parka, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na obiad udka z kurczaczka, ziemniaczki i fasolka szparagowa ( z działki) ;) a na razie to idziemy na spacerek bo szkoda pogody...

anna maria, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia pomagaja malemu kropelki na kolki?

iwcia77, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Iwcia pomagaja malemu kropelki na kolki?
    tak jest duza poprawa :) teraz tylko jeczy i marudzi a wczesniej strasznie plakal :( a to dla mnie juz duzo :)

anna maria, Aasiula, malgos741, macduska, Sabina, Dorka.1979, ania.g, gosia7122, peppapig, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kometa- nauka angielskiego the best! musialam dac na fb :D :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 15:28

Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysle ze jeszcze ze 2 mies.i powinien byc spokoj z kolkami.
    iwcia77 wrote:
    tak jest duza poprawa :) teraz tylko jeczy i marudzi a wczesniej strasznie plakal :( a to dla mnie juz duzo :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 15:58

iwcia77, Sabina, Dorka.1979, Aasiula, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    macduska wrote:
    Ja piekę brownie :-P .
    I wałkuję z Pierworodnym matematykę

matematyka to koszmar mojego syna ( mój zresztą też) mąż z nim odrabia ale zawsze jest płacz,młody ma niestety kłopoty z pamięcią i nauka kiepsko mu idzie.
    Wszystkim kobietą z tego forum życzę samych najlepszych dni i spełnienia wszystkich marzeń.

Mój też ma nielekko, inne przedmioty to jeszcze ale ta matematyka to od początku jak kula u nogi. Włosy z głowy rwę, co się nauczy to za tydzień zapomni.
    W której klasie jest Twój syn?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 16:40

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde babki - jak po polsku nazywa sie to urzadzenie do gotowania i homogenizowania papek dla dzieci??? kurde na allegro nie moge znalesc , bo nie wiem dokladnie jak to sie nazywa i wynajduje mi roboty kuchenne :(

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam...

już po kubełku kurczaków w różnych postaciach. mmm.... jakie pyszności... raz na ruski rok można zaszaleć, no nie? ;) do tego były sałatki colesław więc porcję warzyw zaliczyliśmy ;)

a potem jeszcze co innego. i to parę razy. jak na dobry dzień kobiet przystało ;) hehehe

zdążyliśmy. ja nadal czekam.
    na @. czyli plan jest- będziemy niedługo pewnie pościć żeby m zrobił kolejne badanie, a ja idę zapisać się do hospitala na HSG. eh.

edit: to w sumie jednak smutne jest.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 17:20

iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde babki - jak po polsku nazywa sie to urzadzenie do gotowania i homogenizowania papek dla dzieci??? kurde na allegro nie moge znalesc , bo nie wiem dokladnie jak to sie nazywa i wynajduje mi roboty kuchenne :(
    ja się nie znam, ale myślę sobie, a spróbuję znaleźć, może Ci co wyszukam ;) znalazłam fragment takiej dyskusji gdzieś na forum:

mikser z możliwoscią podgrzewania(aż do zagotowania)+nakładka do gotowania na parze+waga. Niezły pomysł w chorej cenie:)
    www.vorwerk.com/pl/html/thermomix.html

Tym bardziej, ze podobny sprzet w wersji "baby" kosztuje mniej niz 100 euro: www.calinisba.com/produits/b912038/b912038.php
    Thermomix robi wiecej, ma wiekszy dzbanek, ale 300 euro byloby juz przeplacaniem.

Moze miec inna nazwe: we Wloszech nazywa sie Bimby / od "bimbo", czyli
    dziecko /. Powstal w celu robienia papek homogenizowanych w szpitalach, wlasnie dla dzieci.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    A jakie masz te kropelki bo chyba będę też musiała coś kupić dla Natalki ale za tydzień bo dopiero za tydzień będzie miała skończone 28 dni avto chyba wszystkie kropelki na kolkę są od 28 dnia życia.

Oczywiście witam się i wszystkim kobietkom wszystkiego najlepszego

macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze trochę i zamrduję własnego syna przez tę cholerną matematykę...

0dash2.gif

malgos741, anna maria, Sabina, peppapig, BISCA, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Dorka.1979 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Mój też ma nielekko, inne przedmioty to jeszcze ale ta matematyka to od początku jak kula u nogi. Włosy z głowy rwę, co się nauczy to za tydzień zapomni.
    W której klasie jest Twój syn?
    A badałyście swoje dzieci w kierunku dysleksji wszelkiego rodzaju? Mój syn miał teraz w lutym robione badania i dostał "papierek", który jest ważny do matury, że ma dysleksję, dysgrafię i dysortografię. Któraś z tych sprawia że nie umie wiązać sznurówek w butach- muszę mu kupować buty na rzepy, uczył się wiązać bardzo długo i nic z tego nie wyszło. Nie bardzo umie wycinać nożyczkami - wycinać wycina ale tragicznie wygląda ten wycięty kawałek. Dzieci z dysleksją mają też problem z matematyką, mój oprócz tabliczki mnożenia, której nie może się za cholerę nauczyć, to z matmy jest bardzo dobry. i wiele innych rzeczy nie umieją zrobić poprawnie czego nawet nie pomyślało by się że to przez dysleksję

kjmnkrhmrqvl3kew.pnghttp://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
  • efcia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:

Iwcia znalazlam cos takiego - moja siostra uzywala
    http://allegro.pl/naturalne-zdrowe-jedzenie-dla-dziecka-delonghi-i5121048623.html

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Efcia wracasz do nas? :)

efcia, Aasiula, malgos741, peppapig, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7913 7914 7915 7916 7917 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ