35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Dorbie, cieszę się że u Ciebie lepiej
Mega, teraz wypoczywaj ile wlezie.
Sabina, zdrówka dla córki.
Nam się wczoraj wieczór zakończył lotem ze schodów mojego męża. Spadł z samej góry na dół. Stałam na górze i patrzyłam jak spada i nie mogłam nic zrobić
Jest nieźle poobijany ale nic nie złamał.Sabina, kkisia, malgos741, macduska, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyania.g wrote:Dzień dobry
Dorbie, cieszę się że u Ciebie lepiej
Mega, teraz wypoczywaj ile wlezie.
Sabina, zdrówka dla córki.
Nam się wczoraj wieczór zakończył lotem ze schodów mojego męża. Spadł z samej góry na dół. Stałam na górze i patrzyłam jak spada i nie mogłam nic zrobić
Jest nieźle poobijany ale nic nie złamał.
Dzięki za życZenia dla Młodej. Już lepiej się czujeania.g, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ojeny, ania... to ci od razu podniosło pewnie poziom adrenaliny. ja pierdziu, nie zazdroszczę.
a my właśnie zamówiliśmy kubełek kurczaków z KFC i czekamy na dowóz... szaleństwoi u nas też słonko.
ania.g, malgos741, iwcia77, Aasiula, macduska lubią tę wiadomość
-
Kometa tylko dobrze wypatruj piórek coby sie nie zadławić
U mnie tez pieknie dzis , wlasnie skonczylismy obiad i uprawiamy leżing na łożingu.Jeszcze troche i będzie trawing.Nie moge sie już doczekać wiosny i ciepełka
Sabcia dobrze ,ze mała już lepiej .Ostatnio te jej choroby dały Cipopalić zdrowo.ania.g, Aasiula, ComeToMeBaby, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
U mnie na obiad udka z kurczaczka, ziemniaczki i fasolka szparagowa ( z działki)
a na razie to idziemy na spacerek bo szkoda pogody...
anna maria, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Iwcia pomagaja malemu kropelki na kolki?
teraz tylko jeczy i marudzi a wczesniej strasznie plakal
a to dla mnie juz duzo
anna maria, Aasiula, malgos741, macduska, Sabina, Dorka.1979, ania.g, gosia7122, peppapig, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość
-
mysle ze jeszcze ze 2 mies.i powinien byc spokoj z kolkami.iwcia77 wrote:tak jest duza poprawa
a to dla mnie juz duzo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 15:58
iwcia77, Sabina, Dorka.1979, Aasiula, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:macduska wrote:Ja piekę brownie
.
I wałkuję z Pierworodnym matematykę
matematyka to koszmar mojego syna ( mój zresztą też) mąż z nim odrabia ale zawsze jest płacz,młody ma niestety kłopoty z pamięcią i nauka kiepsko mu idzie.
Wszystkim kobietą z tego forum życzę samych najlepszych dni i spełnienia wszystkich marzeń.
Mój też ma nielekko, inne przedmioty to jeszcze ale ta matematyka to od początku jak kula u nogi. Włosy z głowy rwę, co się nauczy to za tydzień zapomni.
W której klasie jest Twój syn?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 16:40
-
a ja czekam...
już po kubełku kurczaków w różnych postaciach. mmm.... jakie pyszności... raz na ruski rok można zaszaleć, no nie?do tego były sałatki colesław więc porcję warzyw zaliczyliśmy
a potem jeszcze co innego. i to parę razy. jak na dobry dzień kobiet przystałohehehe
zdążyliśmy. ja nadal czekam.
na @. czyli plan jest- będziemy niedługo pewnie pościć żeby m zrobił kolejne badanie, a ja idę zapisać się do hospitala na HSG. eh.
edit: to w sumie jednak smutne jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 17:20
iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:kurde babki - jak po polsku nazywa sie to urzadzenie do gotowania i homogenizowania papek dla dzieci??? kurde na allegro nie moge znalesc , bo nie wiem dokladnie jak to sie nazywa i wynajduje mi roboty kuchenne
znalazłam fragment takiej dyskusji gdzieś na forum:
mikser z możliwoscią podgrzewania(aż do zagotowania)+nakładka do gotowania na parze+waga. Niezły pomysł w chorej cenie:)
www.vorwerk.com/pl/html/thermomix.html
Tym bardziej, ze podobny sprzet w wersji "baby" kosztuje mniej niz 100 euro: www.calinisba.com/produits/b912038/b912038.php
Thermomix robi wiecej, ma wiekszy dzbanek, ale 300 euro byloby juz przeplacaniem.
Moze miec inna nazwe: we Wloszech nazywa sie Bimby / od "bimbo", czyli
dziecko /. Powstal w celu robienia papek homogenizowanych w szpitalach, wlasnie dla dzieci.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tak jest duza poprawa
a to dla mnie juz duzo
Oczywiście witam się i wszystkim kobietkom wszystkiego najlepszegomacduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Mój też ma nielekko, inne przedmioty to jeszcze ale ta matematyka to od początku jak kula u nogi. Włosy z głowy rwę, co się nauczy to za tydzień zapomni.
W której klasie jest Twój syn?http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
iwcia77 wrote:kurde babki - jak po polsku nazywa sie to urzadzenie do gotowania i homogenizowania papek dla dzieci??? kurde na allegro nie moge znalesc , bo nie wiem dokladnie jak to sie nazywa i wynajduje mi roboty kuchenne
Iwcia znalazlam cos takiego - moja siostra uzywala
http://allegro.pl/naturalne-zdrowe-jedzenie-dla-dziecka-delonghi-i5121048623.html
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny