35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj tez mial problemy w szkole ,z matma bylo ok a nawet bardzo ok,za to polski katastrofa nie rozumial dlaczego pisze sie cma a nie cima(on tak pisal)nie slyszal roznicy do dzis ma problemy z czytaniem ze zrozumieniem.Szkoly dobrze nie wspominamy:-(gosia7122 wrote:mój syn szósta klasa też dyslektyk ,papiery już od pierwszej klasy ,jest cienko w szkole ,najgorzej z matmy ,historii z plastyki ale z wf szóstki.
gosia7122 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto w sumie takie przykre z tą nauką ,ze chcesz zeby dziecko się uczyło ,pilnujesz a i tam rezultaty nie takie jakich byś oczekiwała.Moja Nadia z kolei ma problemy z koncentracja i o to wszystko się rozbija ,ach no i jeszcze jeden wazny punkt motywacja,a raczej jej brak
anna maria, Sabina, Aasiula, gosia7122, kkisia, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:wiesz Ola jak chcesz to zaeksperymentuj i idz do homeopaty ,ja tak wyleczylam Nadie z zapalenia ucha i zapalenia oskrzeli,ale potrwało to trochę dłużej
Wiesz Magda ja nie wytrzymam, szumi w głowie,ogólnie źle się czuje. Ja podejrzewan , ze mamm powtórkę z rozrywki sprzed pół roku- czyrak w kanaliku słuchowym. Tak urósł , że nie słyszę.Będą pewnie znowu chcieli to przebijać i wtedy dali antybiotyk. Nie będę eksperymentować, idę do layngologamamatrojki80, Magda*, Sabina, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mamatrojki80 wrote:Nie zaszkodzi, masz pewność, że w ciąży jesteś? po co Ci powikłania laryngologiczne, niedosłuch i opuchlizna to już niepokojące objawy moim zdaniem.
Nie mamatrójki, skąd mam wiedzieć. Jutro na pewno lecę do laryngologa . Chodziło mi o to , czy na tym etapie jeszcze nie zaszkodzi , gdyby coś wynikło.anna maria lubi tę wiadomość
-
Moim zdaniem by nie zaszkodzil,ale lekarz to -Cie napewno czeka z uchem nie ma zartow.ola_35 wrote:Nie mamatrójki, skąd mam wiedzieć. Jutro na pewno lecę do laryngologa . Chodziło mi o to , czy na tym etapie jeszcze nie zaszkodzi , gdyby coś wynikło.
mamatrojki80, Sabina, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:ktos tu pisał ze przez pierwsze dwa tygodnie płód jest chroniony i nie dostaje się do niego jeszcze to co matka je,czy jakie leki przyjmuje
dzięki Madziu, jutro mam jeszcze wizytę u gina, więc jak dostanę leki to jeszcze jego zapytamMagda* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonka i Arwena też nie piszą...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 20:59
ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ej, laski- jak się rodzi to karetka chyba przyjeżdża po ciebie?
czy nie?
moja kuzynka ma kaszel i odeszły jej wody. jest w 32 tc.
dzwoni czy ją zawieziemy. podobno jej powiedzieli że jej nie wyślą karetki i przełączyli na ginekologiczny oddział a tam jej babka kazała przyjeżdżać.
edit: zorganizowała pieniądze na taxi i pojedzie taxi. o ile ją taksiarz zawiezie jak zobaczy co się dzieje.
ale czy to karetka nie powinna przyjechać? powiedzcie. bo aż się zestresowałam z wrażenia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 21:24
malgos741 lubi tę wiadomość