35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ComeToMeBaby wrote:ej, laski- jak się rodzi to karetka chyba przyjeżdża po ciebie?
czy nie?
moja kuzynka ma kaszel i odeszły jej wody. jest w 32 tc.
dzwoni czy ją zawieziemy. podobno jej powiedzieli że jej nie wyślą karetki i przełączyli na ginekologiczny oddział a tam jej babka kazała przyjeżdżać.
edit: zorganizowała pieniądze na taxi i pojedzie taxi. o ile ją taksiarz zawiezie jak zobaczy co się dzieje.
ale czy to karetka nie powinna przyjechać? powiedzcie. bo aż się zestresowałam z wrażenia.ComeToMeBaby, mamatrojki80, Sabina lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
mamatrojki80 wrote:Na pewno dyspozytor i potem ktoś ze szpitala zadał jej pytania, dziewczyna się przestraszyła bo to kilka tygodni za wcześnie, może zadzwoń do niej czy dotarła do szpitala, szkoda, że jest sama w tej chwili.
właśnei nie wiem czy jest ze swoim chłopem, czy nie, bo nie ma się kto zająć jej dzieciakiem, a z nim pewnie na porodówkę nie chciała jechać. więc pewnie chłop miał wziąć młodego a ona jechać. nie mam pojęcia co i jak.
jak ja będę rodzić to całe miasto będzie postawione w stan gotowości haahahhaa
a sama zejdę na zawałmalgos741, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dorka.1979 wrote:Ja jak teraz rodziłam to nastepnego dnia przywieźli karetką rodzącą, ale mówili że to pierworódka i panikuje, bo urodzi dopiero za parę godzin
ja sobie zamówię orszak karetek
heheheheee -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:dzwonię, nie odbiera, poczta jej się włącza. pewnie zajechała i teraz trwają "procedury". może się odezwie.
właśnei nie wiem czy jest ze swoim chłopem, czy nie, bo nie ma się kto zająć jej dzieciakiem, a z nim pewnie na porodówkę nie chciała jechać. więc pewnie chłop miał wziąć młodego a ona jechać. nie mam pojęcia co i jak.
jak ja będę rodzić to całe miasto będzie postawione w stan gotowości haahahhaa
a sama zejdę na zawał
Będzie ok.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
wysłałam jej smsa żeby dala znać czy czegoś nie potrzebuje i czy jest z kimś czy sama, czy może chce żebym przyjechała do niej.
bo tak sobie pomyślałam, że w tej całej akcji ona mogła nie mieć jeszcze przygotowanej "wyprawki" do szpitala. no i jak jej chłop zająć się młodym to ona mogła rzeczywiście sama pojechać jeszcze do tego szpitala, bo młodego na porodówkę chyba by nie wieźli. nie wiem.
no, dobrze, że ja się szybko spać nie kładę -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:wysłałam jej smsa żeby dala znać czy czegoś nie potrzebuje i czy jest z kimś czy sama, czy może chce żebym przyjechała do niej.
bo tak sobie pomyślałam, że w tej całej akcji ona mogła nie mieć jeszcze przygotowanej "wyprawki" do szpitala. no i jak jej chłop zająć się młodym to ona mogła rzeczywiście sama pojechać jeszcze do tego szpitala, bo młodego na porodówkę chyba by nie wieźli. nie wiem.
no, dobrze, że ja się szybko spać nie kładę
Spoko, nawet świadomość, że może liczyć na Twoje wsparcie wiele jej da, oby z maluchem było okComeToMeBaby, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no, odpisała mi, że jest z tym swoim. będzie na patologii i odezwie się jutro.
także- chyba sytuacja na razie opanowana.
edit: hehehe dziękuję dziewczyny za wsparcie. mam nadzieję, że mnie też będziecie wspierać jak sama zacznę panikowaćhehehheheheee
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 22:37
mamatrojki80, malgos741, Aasiula, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w ciąży z Helenką miałam podobną akcję, tylko, że to był 39 tydzień... miałam termin cc, a wieczorem dzień wcześniej mi wody pociekły, zanim mnie rozkroili to jeszcze dużo czasu minęło, usg, ktg, badanie ginekologiczne i 2 godzinki pękły, nawet skurczów nie miałam, dostałam jeszcze oksytocynę bo kurcząca się macica mniej krwawi podobno i lepiej kroić
ComeToMeBaby, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no, odpisała mi, że jest z tym swoim. będzie na patologii i odezwie się jutro.
także- chyba sytuacja na razie opanowana.
edit: hehehe dziękuję dziewczyny za wsparcie. mam nadzieję, że mnie też będziecie wspierać jak sama zacznę panikowaćhehehheheheee
Szybko Cię naprostuję
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny