35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
właśnie ostatnio czytałam ciekawy artykuł przedstawiający sytuację NFZ kontra prywatne kliniki:
http://natemat.pl/114193,prywaciarze-lecza-juz-taniej-niz-nfz-za-350-zl-miesiecznie-kardiolog-operacje-raka-i-zylakowmamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:bidoku, trzymaj się tam.
rozumiem, ze masz taki zgon, że nie masz siły na żadne wycieczki po środki p/b? nawet od przystojnego pielęgniarza?...
Dostałam kroplówkę prze wypisem, oddzial szpitalny jest czynny 24h w razie czego, powinno być już tylko lepiej.
ComeToMeBaby, moremi, Sabina, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
-
No dobrze kochane, ja uciekam.
Zadania na dziś wykonane, chłop też juz kusząco leży w łóżku, jakiś film o wampirach ogląda... to ja w tej krwawej tematyce @ chyba do niego dołączę.
Ach, jaki k%#%$#wa piękny Dzień Kobiet
dobranocmamatrojki80, iwcia77, Aasiula, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:właśnie ostatnio czytałam ciekawy artykuł przedstawiający sytuację NFZ kontra prywatne kliniki:
http://natemat.pl/114193,prywaciarze-lecza-juz-taniej-niz-nfz-za-350-zl-miesiecznie-kardiolog-operacje-raka-i-zylakow
Ja zapłaciłam dokładnie 1910 zł, nie żałuję.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dzieki dziewczyny za linki
Kometa- thermomix jest moim marzeniem ..ale mnie nie staci on jest dla calej famili przydatny , nie tylko dla bobasow
cudo! - Bozia ma i chwali, moja kumpelka tez ma i tez chwali
efcia- ten de longhi to jest w italii i kosztuje 200 eurozastanawia mnie dlaczego ten na allegro kosztuje 120 euro i nie moge znalesc info czy jest nowy czy uzywany- zaraz skrobne zapytanie do sprzedajacego
to sie dowiem
caffe- ty masz podobne ustrojstwo- jak to sie mazywa? mixer, blender, robot kuchenny??? dawaj linka a najlepiej wklej go do " drogerii" to sie nie zgubiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 01:42
kkisia, Bozia3, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Bry z PolskiegoBusa w drodze do Warszawy
Pytam, kto mi zajebal weekend? Ja chce spaća tu bezczelnie zaczął się poniedziałek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 06:19
kapturnica, moremi, macduska, Aasiula, BISCA, kkisia, Mega, malgos741, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bry
Nogi mi w doopę włażą po wczorajszych wycieczkachza to się dotleniłam
Miłego dniaAasiula, macduska, kkisia, Sabina, Mega, Bozia3, dorbie, anna maria, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry. Zdecydowanie za szybko minal ten weekend.
Snilo mi sie ze rodzilam. Bylam z moim w szpitalu z ogromnym brzuchem i czekalam na porod. Bardzo sie ciszylam i troche balam. Sen byl bardzo realistyczny. Byl to 4 sierpien (???)
Pobudka ciezka : poniedzialek rano, brak ciazy, porodu, dziecka.... Pffff
No koment
Mama, szybkiego powrotu do zdrowia. 4 kg w dwa dni ?!?! Ile wazyly migdalki
Pozdrawiam wszystkie i udanego tygodniakkisia, Sabina, macduska, Aasiula, Mega, malgos741, anna maria, moremi, paszczakin, ComeToMeBaby, efcia, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dzień Dobry wszystkim, ja właśnie od 7 rano szukałam laryngologa, bo z uchem coraz gorzej, buzię już ciężko mi otworzyć. Wiecie jakie maja terminy na NFZ 3 tygodnie trzeba czekać! Zaczęłam szukać prywatnie i znalazłam tylko dlatego , ze ktoś dzisiaj odmówił wizytę. Do 12 muszę wytrzymać.
anna maria, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Sukces - mogę sie wyprostować
Piękny dzien sie zapowiada, słońce swieci
Kkisia udanego pobytu w Warszawiemacduska, Aasiula, Sabina, malgos741, BISCA, anna maria, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość