35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWstałam, ubrałam się, wyszykowałam rodzinę do szkoły, posprzątałam kuchnię, zjadłam śniadanie i w głowie zakręciło mi się tylko dwa razy.
Ku dobremu idzie.Sabina, malgos741, Mega, mamatrojki80, kkisia, Aasiula, BISCA, dorbie, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:wsparcie powinno byc zawsze ,obojetnie czy jest ciaza czy nie.
Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość
-
no to troche takie dziecinne zachowanie,dlugo ze soba jestescie?Magda* wrote:tja,czasami to i się wydaje ze ja wszystko musze ciągnąć,bo on z jego negatywnym mysleniem to by nas w mentalny dołek pociągnął,ja chcę dojrzałego związku,partnerskiego,a on jest taki głupi i ciągle próbuje mi wmowić ze ja wciąż kocham mojego exa i ze E jest niepotrzebny
Mega, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Tak Cię bolały szwy???
Biedaku.
W czwartek idę na zdjecie szwów i zobaczymy co dalejmalgos741, macduska, Sabina, kkisia, Aasiula, moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kkisia wrote:Zostalo jakies 20 km do Wawy
Malgos jade do kumpeli , ale sie bedzie dzialo
ps. spadam do robotySabina, Aasiula, anna maria, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyagp wrote:Dorbie, dziś w nocy taka akcja wskoczyła. Podałam Jej Furaginum Teva, bo miałam w domu jedną, ale nie wiem czy sprawdzić ze dwa dni co sie będzie działo, czy już dziś biec do lekarza. A co do sikania to właśnie nie sika tak często i to mnie zastanawia. Mam całe opakowanie tej Teva tylko czy to wystarczy? Czy jednak zrobić Jej siuśki i odwiedzić lekarza?
Nie rób siusków, bo jak juz furagine bierze, to siuski wyjda ok. Najwazniejsze objawy. To daj jej Furagine 2x1 przez 5 dni, jak ma bez goraczki i objawy średnio nasilone, potem odstawisz, jak cos bedzie sie działo, to po 3 dniach od odstawienia mozna mocz robic wtedy lepiej ogolne i posiew. Jak cewka, to w posiewie moze nic nie byc, w ogolnym tez. Samo zapalenie cewki to Chlamydia, ale u dziecka raczej nie bedzie i wtedy inaczej sie leczy, Najczęściej jest zap pecherza E.coli i działa Furagina dobrzemoremi, macduska, Sabina, Aasiula, Arwena, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:no to troche takie dziecinne zachowanie,dlugo ze soba jestescie?
No i ta jego obsesja z moim exem....ja zrobiłam wszystko by nie dać mu powodów do zazrości ,teraz jego kolej on musi nad sobą popracować.
Kurczę bedę go wspierać,rzecz w tym że ja z tych pozytywnych a on trochę malkontent
a jestesmy niedługo bo 1 rok razemAasiula, dorbie, moremi, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry!
Ja po super weekendzie, nawet nie mialam ochoty kompa odpalac i myslalam, ze bede nadrabiac sto lat, ale widze, ze Wy tak samo wykorzystywalyscie piekna pogode..
Dla chorakow/rekonwalescentek zdrowia. Ola, z tym laryngologiem to jakas kpina, ciekawe co ma robic czlowiek, ktorego nie stac na prywatna wizyte ot tak..?
Tu w temacie:
http://foch.pl/foch/1,132906,17506095,_Pigulka_po__dla_kazdego_bez_recepty__To_chyba_zart_.html
Ktos powienien jakas porzadna rozpierduche zrobic. Ja wiem, ze to nie to forum i my raczej odwrotnie sie staramy, ale kurde ja zawsze bylam za wolnoscia wyboru wg wlasnehgo sumienia, a nie co jakies koltuny zdecyduja..
I sie pochwale Wam jeszcze, ze wczoraj nas Simbiaki wszytkie odwiedzily- nawet bylismy na spacerze z ich twixopojazdem ksiezycowym.. Chlopaki cudo, tak urosli i nawet ja jestem w stanie ich rozroznic
macduska, dorbie, Aasiula, Magda*, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, anna maria, Sabina, Simba, Mega, SolarPolar, Parka, MartaDidi, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Dzien dobry!
Ja po super weekendzie, nawet nie mialam ochoty kompa odpalac i myslalam, ze bede nadrabiac sto lat, ale widze, ze Wy tak samo wykorzystywalyscie piekna pogode..
Dla chorakow/rekonwalescentek zdrowia. Ola, z tym laryngologiem to jakas kpina, ciekawe co ma robic czlowiek, ktorego nie stac na prywatna wizyte ot tak..?
Tu w temacie:
http://foch.pl/foch/1,132906,17506095,_Pigulka_po__dla_kazdego_bez_recepty__To_chyba_zart_.html
Ktos powienien jakas porzadna rozpierduche zrobic. Ja wiem, ze to nie to forum i my raczej odwrotnie sie staramy, ale kurde ja zawsze bylam za wolnoscia wyboru wg wlasnehgo sumienia, a nie co jakies koltuny zdecyduja..
I sie pochwale Wam jeszcze, ze wczoraj nas Simbiaki wszytkie odwiedzily- nawet bylismy na spacerze z ich twixopojazdem ksiezycowym.. Chlopaki cudo, tak urosli i nawet ja jestem w stanie ich rozroznic
Paszcza ja to samo miałam z okulistami. Młody mój po tylu operacjach ma bardzo wrażliwe oczy. Byle co od razu czerwone, stan zapalny itp. A już jakikolwiek uraz, byle rzęsa w oku wywołuje u niego panikę - wcale mnie to nie dziwi zresztą.
Zawsze był problem bo nawet prywatnie nie chcą przyjmować a juz zwlaszcza dziecka z taka historia choroby.
Szlag mnie trafiał. Znalazłam w końcu faceta, z którym mam umowę, że jak coś to go przyjmie zawsze. Ulżyło mi a z wizyt na razie nie musiałam korzystać na szczęście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 10:43
dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A to nie napisałas, że dałas
Nie rób siusków, bo jak juz furagine bierze, to siuski wyjda ok. Najwazniejsze objawy. To daj jej Furagine 2x1 przez 5 dni, jak ma bez goraczki i objawy średnio nasilone, potem odstawisz, jak cos bedzie sie działo, to po 3 dniach od odstawienia mozna mocz robic wtedy lepiej ogolne i posiew. Jak cewka, to w posiewie moze nic nie byc, w ogolnym tez. Samo zapalenie cewki to Chlamydia, ale u dziecka raczej nie bedzie i wtedy inaczej sie leczy, Najczęściej jest zap pecherza E.coli i działa Furagina dobrze
Tak zrobię Dorbie, dzięki wielkie. Oby to wystarczyło, bo żal małej strasznie jak się tak męczydorbie, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Dzien dobry!
Tu w temacie:
W wielu krajach jest bez recepty I dla mnie jako dla lekarza, który nie może zbadać czy ta kobieta jest w ciazy czy nie, a tak samo ginekolog nie zbada czy kobieta jest w ciazy jakby była juz kilka dni po wspólzyciu, jest cięzkie takie wypisanie leku, w sensie, że jest to przerzucanie odpowiedzialności na lekarza. Bez sensu, ten lekarz tylko wypisuje świstek, przeciez tu nie ma szans nawet na podejcie jakiesj decyzji, czy tej kobiecie sie nalezy a innej nie? Bo tej pękła gumka i poszła do lekarza x a innej tez pekła gumka i poszła do lekarza Y , a ten Y jest katolik i nie wypisze. Bez sensu. Odpowiednia ulotka i cena i tak jest wysoka, bo sobie niezorientowane małolaty tak o kupowały.
Jestem za tym, by była bez receptymoremi, Sabina, anna maria, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagp wrote:Tak zrobię Dorbie, dzięki wielkie. Oby to wystarczyło, bo żal małej strasznie jak się tak męczy
Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny