Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej Dorbie ale fajnie ze macie taka zgraną paczkę i potrawicie cos razem zorganizować,super :)

nick nieaktualny, Mega, Aasiula, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstałam, ubrałam się, wyszykowałam rodzinę do szkoły, posprzątałam kuchnię, zjadłam śniadanie i w głowie zakręciło mi się tylko dwa razy. :-)
    Ku dobremu idzie.

nick nieaktualny, malgos741, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    wsparcie powinno byc zawsze ,obojetnie czy jest ciaza czy nie.
    tja,czasami to i się wydaje ze ja wszystko musze ciągnąć,bo on z jego negatywnym mysleniem to by nas w mentalny dołek pociągnął,ja chcę dojrzałego związku,partnerskiego,a on jest taki głupi i ciągle próbuje mi wmowić ze ja wciąż kocham mojego exa i ze E jest niepotrzebny

nick nieaktualny, malgos741 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to troche takie dziecinne zachowanie,dlugo ze soba jestescie?
    Magda* wrote:
    tja,czasami to i się wydaje ze ja wszystko musze ciągnąć,bo on z jego negatywnym mysleniem to by nas w mentalny dołek pociągnął,ja chcę dojrzałego związku,partnerskiego,a on jest taki głupi i ciągle próbuje mi wmowić ze ja wciąż kocham mojego exa i ze E jest niepotrzebny

Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie piękna niedziela :-) super pomysł miał mąż :-)

Szkoda, że Ci pracy nie zakazali ;-)

Mega, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Tak Cię bolały szwy???
    Biedaku.
    No masakra była, ale już jest ok :)
    W czwartek idę na zdjecie szwów i zobaczymy co dalej :)

malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zostalo jakies 20 km do Wawy :)
    Malgos jade do kumpeli , ale sie bedzie dzialo ;)

Aasiula, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Zostalo jakies 20 km do Wawy :)
    Malgos jade do kumpeli , ale sie bedzie dzialo ;)
    to miłego spotkania ;)

ps. spadam do roboty ;)

nick nieaktualny, Aasiula, anna maria, Mega, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Dorbie, dziś w nocy taka akcja wskoczyła. Podałam Jej Furaginum Teva, bo miałam w domu jedną, ale nie wiem czy sprawdzić ze dwa dni co sie będzie działo, czy już dziś biec do lekarza. A co do sikania to właśnie nie sika tak często i to mnie zastanawia. Mam całe opakowanie tej Teva tylko czy to wystarczy? Czy jednak zrobić Jej siuśki i odwiedzić lekarza?
    A to nie napisałas, że dałas :-)
    Nie rób siusków, bo jak juz furagine bierze, to siuski wyjda ok. Najwazniejsze objawy. To daj jej Furagine 2x1 przez 5 dni, jak ma bez goraczki i objawy średnio nasilone, potem odstawisz, jak cos bedzie sie działo, to po 3 dniach od odstawienia mozna mocz robic wtedy lepiej ogolne i posiew. Jak cewka, to w posiewie moze nic nie byc, w ogolnym tez. Samo zapalenie cewki to Chlamydia, ale u dziecka raczej nie bedzie i wtedy inaczej sie leczy, Najczęściej jest zap pecherza E.coli i działa Furagina dobrze

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Czy jednak zrobić Jej siuśki i odwiedzić lekarza?

co to znaczy "zrobić jej siuśki"...? 036.gif

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    co to znaczy "zrobić jej siuśki"...? 036.gif

Oj, badanie moczu ;-) Nie rozumiesz? ;-)

nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, BISCA, Mega, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    no to troche takie dziecinne zachowanie,dlugo ze soba jestescie?
    NOM,pogadalismy trochę,jest lepiej.On się chce czuć potrzebny a jak on mowi że wie ja ja sobie tak czy inaczej zawsze dam radę,jestem nezależna i nie lubię być taka uwieszającą się na facecie kobietką to on traci poczucie tego że jest potrzebny.Brak mu chyba pewności siebie.
    No i ta jego obsesja z moim exem....ja zrobiłam wszystko by nie dać mu powodów do zazrości ,teraz jego kolej on musi nad sobą popracować.
    Kurczę bedę go wspierać,rzecz w tym że ja z tych pozytywnych a on trochę malkontent

a jestesmy niedługo bo 1 rok razem

Aasiula, nick nieaktualny, moremi, anna maria, iwcia77 lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry!
    Ja po super weekendzie, nawet nie mialam ochoty kompa odpalac i myslalam, ze bede nadrabiac sto lat, ale widze, ze Wy tak samo wykorzystywalyscie piekna pogode..
    Dla chorakow/rekonwalescentek zdrowia. Ola, z tym laryngologiem to jakas kpina, ciekawe co ma robic czlowiek, ktorego nie stac na prywatna wizyte ot tak..?
    Tu w temacie:
    http://foch.pl/foch/1,132906,17506095,_Pigulka_po__dla_kazdego_bez_recepty__To_chyba_zart_.html
    Ktos powienien jakas porzadna rozpierduche zrobic. Ja wiem, ze to nie to forum i my raczej odwrotnie sie staramy, ale kurde ja zawsze bylam za wolnoscia wyboru wg wlasnehgo sumienia, a nie co jakies koltuny zdecyduja..

I sie pochwale Wam jeszcze, ze wczoraj nas Simbiaki wszytkie odwiedzily- nawet bylismy na spacerze z ich twixopojazdem ksiezycowym.. Chlopaki cudo, tak urosli i nawet ja jestem w stanie ich rozroznic ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, moremi, anna maria, nick nieaktualny, Simba, Mega, SolarPolar, Parka, MartaDidi, malgos741, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Oj, badanie moczu ;-) Nie rozumiesz? ;-)
    heh, przerażający skrót myślowy ;)

nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dzien dobry!
    Ja po super weekendzie, nawet nie mialam ochoty kompa odpalac i myslalam, ze bede nadrabiac sto lat, ale widze, ze Wy tak samo wykorzystywalyscie piekna pogode..
    Dla chorakow/rekonwalescentek zdrowia. Ola, z tym laryngologiem to jakas kpina, ciekawe co ma robic czlowiek, ktorego nie stac na prywatna wizyte ot tak..?
    Tu w temacie:
    http://foch.pl/foch/1,132906,17506095,_Pigulka_po__dla_kazdego_bez_recepty__To_chyba_zart_.html
    Ktos powienien jakas porzadna rozpierduche zrobic. Ja wiem, ze to nie to forum i my raczej odwrotnie sie staramy, ale kurde ja zawsze bylam za wolnoscia wyboru wg wlasnehgo sumienia, a nie co jakies koltuny zdecyduja..

I sie pochwale Wam jeszcze, ze wczoraj nas Simbiaki wszytkie odwiedzily- nawet bylismy na spacerze z ich twixopojazdem ksiezycowym.. Chlopaki cudo, tak urosli i nawet ja jestem w stanie ich rozroznic ;)

Paszcza ja to samo miałam z okulistami. Młody mój po tylu operacjach ma bardzo wrażliwe oczy. Byle co od razu czerwone, stan zapalny itp. A już jakikolwiek uraz, byle rzęsa w oku wywołuje u niego panikę - wcale mnie to nie dziwi zresztą.
    Zawsze był problem bo nawet prywatnie nie chcą przyjmować a juz zwlaszcza dziecka z taka historia choroby.
    Szlag mnie trafiał. Znalazłam w końcu faceta, z którym mam umowę, że jak coś to go przyjmie zawsze. Ulżyło mi a z wizyt na razie nie musiałam korzystać na szczęście.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 10:43

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A to nie napisałas, że dałas :-)
    Nie rób siusków, bo jak juz furagine bierze, to siuski wyjda ok. Najwazniejsze objawy. To daj jej Furagine 2x1 przez 5 dni, jak ma bez goraczki i objawy średnio nasilone, potem odstawisz, jak cos bedzie sie działo, to po 3 dniach od odstawienia mozna mocz robic wtedy lepiej ogolne i posiew. Jak cewka, to w posiewie moze nic nie byc, w ogolnym tez. Samo zapalenie cewki to Chlamydia, ale u dziecka raczej nie bedzie i wtedy inaczej sie leczy, Najczęściej jest zap pecherza E.coli i działa Furagina dobrze

Tak zrobię Dorbie, dzięki wielkie. Oby to wystarczyło, bo żal małej strasznie jak się tak męczy :-(

nick nieaktualny, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Dzien dobry!
    Tu w temacie:

W wielu krajach jest bez recepty I dla mnie jako dla lekarza, który nie może zbadać czy ta kobieta jest w ciazy czy nie, a tak samo ginekolog nie zbada czy kobieta jest w ciazy jakby była juz kilka dni po wspólzyciu, jest cięzkie takie wypisanie leku, w sensie, że jest to przerzucanie odpowiedzialności na lekarza. Bez sensu, ten lekarz tylko wypisuje świstek, przeciez tu nie ma szans nawet na podejcie jakiesj decyzji, czy tej kobiecie sie nalezy a innej nie? Bo tej pękła gumka i poszła do lekarza x a innej tez pekła gumka i poszła do lekarza Y , a ten Y jest katolik i nie wypisze. Bez sensu. Odpowiednia ulotka i cena i tak jest wysoka, bo sobie niezorientowane małolaty tak o kupowały.
    Jestem za tym, by była bez recepty

moremi, nick nieaktualny, anna maria, Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agp wrote:
    Tak zrobię Dorbie, dzięki wielkie. Oby to wystarczyło, bo żal małej strasznie jak się tak męczy :-(
    Tylko pamietaj, ze do furaginy trzeba wit c, bo zeby dobrze działala, musi byc kwasne srodowisko moczu. Czylo woda z cytryna czy żurawina, czy zwykła wit C doustnie

Aasiula, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak priv

• BISCA Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Pusurek, milo Cie widziec. Mam nadzieje,ze u Ciebie wszystko ok.
    Pozdrawiam :)

ijpbdf9hohkdu6ur.png
‹‹ 7920 7921 7922 7923 7924 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ