35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPusur chyba konto usunęła? czy mi się wydaje?
Wróciłam z kontroli, będę żyć19 marca mam jeszcze wizytę u stomatologa, jestem ciekawa jak do tego czasu będzie z moim gardłem...
Mój syn ma nadwzroczność, nosi okularki, w jednym oku powinien mieć 8 dioptrii, a w drugim 7, to jego pierwsze okulary więc ma połowę mocy żeby oczy do okularów przyzwyczajać, też chodzę do okulisty prywatnie, dla mnie bardziej istotne jest to, ze dzięki korekcie okularkami można tą wadę wyleczyćjutro mam kolejną wizytę i tak co 3 miesiące, aż do skutku.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 11:26
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ta zazdrosc jest nie potrzebna,bo zawsze przez to sa klotnie,a Ty daj mu sie troche porozpieszczac w koncu w ciazy jestes:-)jemu to na dobre wyjdzie:-)Magda* wrote:NOM,pogadalismy trochę,jest lepiej.On się chce czuć potrzebny a jak on mowi że wie ja ja sobie tak czy inaczej zawsze dam radę,jestem nezależna i nie lubię być taka uwieszającą się na facecie kobietką to on traci poczucie tego że jest potrzebny.Brak mu chyba pewności siebie.
No i ta jego obsesja z moim exem....ja zrobiłam wszystko by nie dać mu powodów do zazrości ,teraz jego kolej on musi nad sobą popracować.
Kurczę bedę go wspierać,rzecz w tym że ja z tych pozytywnych a on trochę malkontent
a jestesmy niedługo bo 1 rok razemMagda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Nikt tak człowiekowi nie zepsuje nastroju jak własna matka.
Kocham ja ale....anna maria, macduska, kapturnica, moremi, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ano usuneła jak widac.Szkoda tylko ,ze tak bez słowa na do widzenia.......
paszczakin, BISCA, MartaDidi, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
moremi wrote:Dajcie jej czas. Widocznie miała ważny powód.
Myśle ,że to by było w stosunku do nas jakos tak bardziej fair .I napewno kazda by to uszanowała.anna maria, Sabina, Aasiula, Mega, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no. wogóle wszystko takie smutne.
tylko my takie zajebiste.
Kometa... jak myślisz ile czasu po wycięciu migdałków nie mogę połykać?
bo głupio mi było dziś lekarza pytać....heheheh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 11:59
moremi, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
amenkapturnica wrote:Moremi myslisz ,że nie mozna napisac ,że ma sie ciężki czas i na jakiś czas sie znika by uporac się z problemami?
Myśle ,że to by było w stosunku do nas jakos tak bardziej fair .I napewno kazda by to uszanowała.kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Kometa... jak myślisz ile czasu po wycięciu migdałków nie mogę połykać?
bo głupio mi było dziś lekarza pytać....heheheh
hahahaahahhaahhaahaaa
w końcu Autorytet to autorytet, masz rację, ovufriend się nie myli.
Spróbowałabym na Twoim miejscu najpierw poprostu przyjąć w paszczę i przetrzymać, po chwili zamieszać w paszczy i wypluć. Coś jak degustator wina. Jak nie będzie szczypało, piekło i wywoływało masę dyskomfortu to następną dawkę możesz połknąćanna maria, mamatrojki80, moremi, Mega, Mango, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość