35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mama mój mąż przez jakieś dwa tyg jadł tylko gotowane miękkie posiłki
warzywa na parze
i wszystko letniemamatrojki80 wrote:Dokładnie.... nikt nie napisał, co chcę połykaća tak na poważnie to mam spinę przed jedzeniem
mamatrojki80, ComeToMeBaby, macduska, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Dokładnie.... nikt nie napisał, co chcę połykać
a tak na poważnie to mam spinę przed jedzeniem
będzie drażnić- wypluj
spróbuj może przez słomkę na start?
a wogóle to powinni ci jednak powiedzieć ile to się będzie goićmoremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
masc z hydrocortizonem0,5 i wszystko znika (mam ten Problem od lat)slash wrote:Juz chyba nie dam rady Was nadrobić.
Czy jakś zielona kropka się pojawiła?
Witajcie.
Ale musze Wam napisac jak sie załatwiłam.
Na dłoniach wyszło mi jakby uczulenie, pokrzywka miliony małych krosteczek jakby wypełnionych wodą. Mikroskpijne a swedza jak diabli. Juz nie wiem jak sobie pomoc.
Kupiłam krem do stóp z mocznikiem 30% bo miałam przesuszone. Postanowiłam posmarowac stopy i chyba za drugim razem nie poszłam zmyc z rąk tak mi sie cos kojarzy. Myslicie ze to uczuculenie to od tego kremu? Moze nie powinno sie takiego kremu stosowac w ciązy a j głupia kupiłam i posmarowałam stopy. Ze stopami jest ok, choc troszke tez mnie swedziały, ale rece to masakra.
Chyba ze uczulił mnie jakis płyn jak sprzatałam łazienkę.
Pije wapno ale nie wiem czym sobie jeszcze pomoc bo to wapno chyba nic nie daje.
POMOCY!!!!Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no mówię ci- najpierw płyny. tylko delikatnie musnąć po migdałkach. i nie gorące... tak... w temperaturze ciała powinno być ok. albo ciut chłodniejsze.
będzie drażnić- wypluj
spróbuj może przez słomkę na start?
a wogóle to powinni ci jednak powiedzieć ile to się będzie goić
Ja to wiem, blokadę psychiczną mam... ot taka kobieca fanaberia
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Kometa... jak myślisz ile czasu po wycięciu migdałków nie mogę połykać?
bo głupio mi było dziś lekarza pytać....heheheh
Zapłaciłaś dwa kawałki i jeszcze Ci głupio?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 12:19
mamatrojki80, BISCA, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
slash wrote:Juz chyba nie dam rady Was nadrobić.
Czy jakś zielona kropka się pojawiła?
Witajcie.
Ale musze Wam napisac jak sie załatwiłam.
Na dłoniach wyszło mi jakby uczulenie, pokrzywka miliony małych krosteczek jakby wypełnionych wodą. Mikroskpijne a swedza jak diabli. Juz nie wiem jak sobie pomoc.
Kupiłam krem do stóp z mocznikiem 30% bo miałam przesuszone. Postanowiłam posmarowac stopy i chyba za drugim razem nie poszłam zmyc z rąk tak mi sie cos kojarzy. Myslicie ze to uczuculenie to od tego kremu? Moze nie powinno sie takiego kremu stosowac w ciązy a j głupia kupiłam i posmarowałam stopy. Ze stopami jest ok, choc troszke tez mnie swedziały, ale rece to masakra.
Chyba ze uczulił mnie jakis płyn jak sprzatałam łazienkę.
Pije wapno ale nie wiem czym sobie jeszcze pomoc bo to wapno chyba nic nie daje.
POMOCY!!!!
Na tym etapie ciąży w takich przypadkach robi się próby wątrobowe (jakieś takie badania z nazwy nie pamiętam), bo swędzenie skóry nie jest dobrym objawem.moremi, Simba, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Paszcza, nie sprzatałam 3 tyg, kurcze a w piątek mnie cos tkneło, to był cilit bang - myłam kabine prysznicową i jeszcze ten krem z mocznikiem. Sama nie wiem co jest przyczyną.
Caffe robiłam te proby watrobowe aspat alat, fosfotaza i bilirubina, wszystko wyszo w normie, jedynie alat był minimalnie podwyzszony ale lekarz powiedział, ze to narazie nic nie oznacza. Zobacze co będzie się działo.
z hydrocrotizonem mozna stosowac w wciąży?
Miałam gdzies pimafucort w domu musze zerknac i poczytac czy mozna. jak nie popedze do apteki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 12:32
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
musiałam się zrestartować
byłam się polenić w KazimierzuComeToMeBaby wrote:Reni, a gdzieś ty była jak cię nie było? hmm?Magda*, ComeToMeBaby, mamatrojki80, macduska, BISCA, moremi, Sabina, Aasiula, Mega, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:musiałam się zrestartować
byłam się polenić w Kazimierzu
a nie, to Sandomierz był
restart udany, mam nadzieję?
zwarta i gotowa?mamatrojki80, Reni, moremi, Mega, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
si dżakuzi robi swoje
trochę mnie też wszystko po kręglach boi i po pieszych wycieczkach! kto to słyszał, żeby tyle na nogach chodzić!
Szukałam Andżaja w tamtejszych sanktuariach, ale nie było
ComeToMeBaby wrote:no taaaa....... Andżeja zabrakło to pojechałaś do Mateusza?....
a nie, to Sandomierz był
restart udany, mam nadzieję?
zwarta i gotowa?BISCA, moremi, Sabina, Heretyczka, Bozia3, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość