35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
bo róznie to może być
do kwietnia wiele się może wydarzyć
może znowu wypadną nam niespodziewane wydatki, a może coś innego
a może zajdę w ciążę w tym cyklu naturalnie
a może a może a może
Sabina wrote:Jak to jeśli??!!Sabina, Mega, Aasiula, moremi, malgos741, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
ej jak sie kócicie t ja też chcem
bo ostatnio nudą wieje na tym forum
tylko seks, picie i jedzenie
Simba wrote:Chcesz klotni, tak?
Sabina, Bozia3, Simba, peppapig, Mega, moremi, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
o i widzisz dobrze prawisz
narzekałyśmy na kazania brata Andżeja, a teraz jak wracam do wspomnień, to brakuje mi jego wsadzania patyka w oko
eh
starzejemy sięSabina, BISCA, Simba, Mega, Heretyczka, moremi, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:co do Pusura - to staram się już jakoś nie angażować, ale swoje zdanie również mam....po pierwsze trochę porypana i niezdrowa sytuacja - tym bardziej, ze wynika z niej, że Pusur tak namieszała, że nie ma na razie powrotu do Norwegii - no ale w to nie wnikam - nie mój cyrk, nie moje małpy....
natomiast - tutaj oczywiście wszyscy wiedzą - jaka jest sytuacja - i nikt chyba nie oczekiwał tłumaczenia się...ale skoro się pitoli codziennie od dwóch lat o dupie maryni z kobitkami -to każdy przeżywa jakoś problemy innych - i w związku z tym głupie "cześć - spadam i do zobaczenia" skrobnąć jednak można.....
od razu uprzedzam - to moje osobiste zdanie....Reni, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to musiala bardzo mocno przytyc bo nawet nogi ma strasznie gruba,a bylo sie wybrac do Gina paszczy i simby to by sie tak nie wygladalo;-)mamatrojki80 wrote:Była, jakiś czas temu, a kilogramy zostały, musiała mocno przytyć.
mamatrojki80, Sabina, BISCA, moremi, paszczakin, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkoro to forum staraczkowe to się pozale
Kurwa znowu mam coś nie tak z cyklem! Wczoraj zrobiłam test owulacyjny, dziś powtórka a to proszę słabszy niż wczoraj! Ja wszystko rozumiem, ale w owulacje w 8dc nie wierzę
Kiedy mój organizm dojdzie do siebie? Ech...malgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Skoro to forum staraczkowe to się pozale
Kurwa znowu mam coś nie tak z cyklem! Wczoraj zrobiłam test owulacyjny, dziś powtórka a to proszę słabszy niż wczoraj! Ja wszystko rozumiem, ale w owulacje w 8dc nie wierzę
Kiedy mój organizm dojdzie do siebie? Ech...
Dojdzie, nie smutaj
Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość