X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kaptur jak tam samopoczucie?
    Morka jak u cięęę?
    i reszta naszych ciezarnych jak sie miewa ?
    U mnie git. Tylko cycki bolą jak w szybkim tempie próbuję pokonać schody, albo podbiec kawałek. Poza tym nic :-)

Aasiula, Sabina, BISCA, Zofia8, kapturnica, macduska, Mega, iwcia77, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Ok, sprawa wygląda tak - właśnie rozmawiałam z Pusurkiem i powody swojego odejścia wyjaśni niedługo osobiście.
    Porodówki mamy nie ruszać. Zostaniemy zaskoczone nową jakością ;-)
    I specjalne pozdrowienia dla Bozi :-)
    a dziękuję bardzo - niedługo za pisanie swoje zostanę tu całkiem wyklęta - ale cóż...może mnie przynajmniej ksiądz Andżej rozgrzeszy :)
    acha - i nikt się nie musi tu z niczego tłumaczyć - ja bym na pewno nie wyjaśniała - powiedziałabym natomiast - cześć Kobity - znikam :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 20:03

ComeToMeBaby, malgos741, anna maria, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zosia - nic spektakularnego się nie wydarzyło....ważne, że ciąże utrzymane - nie pamiętam, czy zakodowałaś ciążę moremi :) - cieszy mnie ona bardzo :).
    A oprócz tego - Heretyczka je niemieckie ziemniaki, Kapta coraz mniej rzyga, Simba wychodzi już na spacerki z całą brygadą, macduśka coraz lepiej się czuje - już mniej sapie przy myciu podłog itp itd..:)

Aasiula, BISCA, moremi, Sabina, Zofia8, kapturnica, macduska, anna maria, Mega, caffe, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bo Hera to tak na prawdę ukrytym ksiondzem jest, naszom pasteżom i w ogóle
    lubi lewatywe
    i pozwala się nam paść na zielonych pastwiskach...:)

Aasiula, Sabina, macduska, anna maria, Magda*, Mega, Reni, caffe, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 marca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No od kiedy Hera jest w dojczlandzie bardziej zlagodniala. Tylko nie wiem czy to przez kontakty z Turkiem i jego kebaby czy dzięki tęsknocie za matką ;-)

moremi, Heretyczka, anna maria, Mega, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    na dodatek jest nie tylko Herą, Andżejem, ale również tajemniczą EwąT - która to stworzyła kultowe powiedzenie tego forum: "Chuj nie matka" - oburzona tym, że nie wszystkie mamy lubią zapach i taplanie się w gównie niemowlęcym. Jako Andżej próbuje czasami spowiadać i nawracać panie z ovu - ale marnie jej idzie....sama kłóci sie Panem Bogiem - ale jest jej to wybaczane...;).
    Lubi murzynki i one ją, ale tylko po pijaku....jak również ostatnio gustuje w rumuńskich kochankach, niemieckich ziemniakach...i arabskich kebabach :).
    tia...
    poprostu: człowiek- legenda :)

mamatrojki80, Mega, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jam mam dola,dostalam wyniki holtera a wlasciwie opis.Nie wyglada to ciekawie zapis pokazal jakies bloki I i II stopnia :(
    Jutro musze dzwonic do kardiologa .Moze trzeba leki zmienic :(
    Kurwa znowu cos ...

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haj laski ja po prenatalnych.Uffodetchnełam z ulga bo przepływy idealnie , przeziernosc 1,3 I ogolnie wsio na swoim miejscu. Najlepsze ejdnak było na koniec.Dziecie pokazało co ma miedzy nóżkami i wygląda na to ,ze bedzie moja Kornelia 8)

Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Mango, BISCA, Zofia8, macduska, malgos741, Heretyczka, gosia7122, moremi, anna maria, Magda*, Mega, Reni, Niuta, caffe, Bozia3, Parka, slash, iwcia77, kkisia, Elfik, paszczakin, Arwena, SolarPolar, mama78 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Zofia8 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    A jam mam dola,dostalam wyniki holtera a wlasciwie opis.Nie wyglada to ciekawie zapis pokazal jakies bloki I i II stopnia :(
    Kurwa znowu cos ...

Asiula najwazniejsze, ze dzialasz a nie siedzisz z zalozonymi rekoma i narzekasz.

Boziu, bardzo dziekuje . O wszystkich ciazach mi wiadomo:-)

Aasiula, macduska, Sabina, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość

Zofia8
  • ComeToMeBaby Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj kurczę Asiula...
    całkiem się na tym nie znam, ale życzę szybkiego... odblokowania (?)
    <3

najważniejsze, ze wiesz co się dzieje. teraz niech się Tobą zajmie jakiś mądry lekarz i naprostuje ci to serduszko. trzymam kciuki.
    dzwoń do niego i niech co ci poradzi.

Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kurwa znowu cos ...
    Nie znam się na tym zupełnie i nie wiem co to są te bloki.
    Aasiula, jeżeli wyszło cokolwiek, to chyba dobrze, że teraz gdy masz tego holtera. Lepiej teraz leki ustawić, niz później pluc sobie w brodę. Zobaczysz, ze jak ustawisz te leki, to poprawa będzie błyskawiczna :-)

kapturnica, Aasiula, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Haj laski ja po prenatalnych.Uffodetchnełam z ulga bo przepływy idealnie , przeziernosc 1,3 I ogolnie wsio na swoim miejscu. Najlepsze ejdnak było na koniec.Dziecie pokazało co ma miedzy nóżkami i wygląda na to ,ze bedzie moja Kornelia 8)
    No to zajebiscie :-) Kapta dawaj pyska <3

kapturnica, Aasiula, macduska, malgos741, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Kapta wisisz mi flaszke ,wspaniale wiesci :)

aaa i razem mamy ja wypic pamietasz ??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 20:34

kapturnica, malgos741, Sabina, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, no widzisz <3 masz coś kciała

kapturnica, Aasiula, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie na tym nie znam troche poczytalam w necie i sie wystraszylam,kurna w II i III stopniu to sie rozruszniki wstawia .
    Ale mam nadzieje ze u mnie jescze nie jest tak zle :(

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Kapta wisisz mi flaszke

aaa i razem mamy ja wypic pamietasz ??
    pamietam pamietam ale ja zanim wypije to wiesz..zejdzie czasu poza tym za chwile Ty bedziesz w ciazy i co za jakie 3lata obalimy dopiero 8)

ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja tez sie na tym nie znam troche poczytalam w necie i sie wystraszylam,kurna w II i III stopniu to sie rozruszniki wstawia .
    Ale mam nadzieje ze u mnie jescze nie jest tak zle :(
    nie czytaj Kiedy idziesz do lekarza??

moremi lubi tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    pamietam pamietam ale ja zanim wypije to wiesz..zejdzie czasu poza tym za chwile Ty bedziesz w ciazy i co za jakie 3lata obalimy dopiero 8)
    Poczekamy ,buteleczka dojrzeje i bedzie jeszcze lepsza :)

kapturnica, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta, super wiesci:-)

Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 marca 2015, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    nie czytaj Kiedy idziesz do lekarza??
    Jutro mam do niego zadzwonic ,dzisuaj juz przeslalam mailem wynik ,zobaczymy.Moze za mocna dawke lekow biore i dlatego te bloki sie robia,bio ja blokery biore ;/

‹‹ 7927 7928 7929 7930 7931 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ