35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Kaptur jak tam samopoczucie?
Morka jak u cięęę?
i reszta naszych ciezarnych jak sie miewa ?Aasiula, Sabina, BISCA, Zofia8, kapturnica, macduska, Mega, iwcia77, kkisia, Elfik lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Ok, sprawa wygląda tak - właśnie rozmawiałam z Pusurkiem i powody swojego odejścia wyjaśni niedługo osobiście.
Porodówki mamy nie ruszać. Zostaniemy zaskoczone nową jakością
I specjalne pozdrowienia dla Bozi
acha - i nikt się nie musi tu z niczego tłumaczyć - ja bym na pewno nie wyjaśniała - powiedziałabym natomiast - cześć Kobity - znikamWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 20:03
ComeToMeBaby, malgos741, anna maria, Mega, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zosia - nic spektakularnego się nie wydarzyło....ważne, że ciąże utrzymane - nie pamiętam, czy zakodowałaś ciążę moremi
- cieszy mnie ona bardzo
.
A oprócz tego - Heretyczka je niemieckie ziemniaki, Kapta coraz mniej rzyga, Simba wychodzi już na spacerki z całą brygadą, macduśka coraz lepiej się czuje - już mniej sapie przy myciu podłog itp itd..Aasiula, BISCA, moremi, Sabina, Zofia8, kapturnica, macduska, anna maria, Mega, caffe, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bo Hera to tak na prawdę ukrytym ksiondzem jest, naszom pasteżom i w ogóle
lubi lewatyweAasiula, Sabina, macduska, anna maria, Magda*, Mega, Reni, caffe, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:na dodatek jest nie tylko Herą, Andżejem, ale również tajemniczą EwąT - która to stworzyła kultowe powiedzenie tego forum: "Chuj nie matka" - oburzona tym, że nie wszystkie mamy lubią zapach i taplanie się w gównie niemowlęcym. Jako Andżej próbuje czasami spowiadać i nawracać panie z ovu - ale marnie jej idzie....sama kłóci sie Panem Bogiem - ale jest jej to wybaczane...
.
Lubi murzynki i one ją, ale tylko po pijaku....jak również ostatnio gustuje w rumuńskich kochankach, niemieckich ziemniakach...i arabskich kebabach.
poprostu: człowiek- legendamamatrojki80, Mega, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Haj laski ja po prenatalnych.Uffodetchnełam z ulga bo przepływy idealnie , przeziernosc 1,3 I ogolnie wsio na swoim miejscu. Najlepsze ejdnak było na koniec.Dziecie pokazało co ma miedzy nóżkami i wygląda na to ,ze bedzie moja Kornelia
Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, Mango, BISCA, Zofia8, macduska, malgos741, Heretyczka, gosia7122, moremi, anna maria, Magda*, Mega, Reni, Niuta, caffe, Bozia3, Parka, slash, iwcia77, kkisia, Elfik, paszczakin, Arwena, SolarPolar, mama78 lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A jam mam dola,dostalam wyniki holtera a wlasciwie opis.Nie wyglada to ciekawie zapis pokazal jakies bloki I i II stopnia
Jutro musze dzwonic do kardiologa .Moze trzeba leki zmienic
Kurwa znowu cos ...
Asiula najwazniejsze, ze dzialasz a nie siedzisz z zalozonymi rekoma i narzekasz.
Boziu, bardzo dziekuje . O wszystkich ciazach mi wiadomo:-)
Aasiula, macduska, Sabina, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
oj kurczę Asiula...
całkiem się na tym nie znam, ale życzę szybkiego... odblokowania (?)
najważniejsze, ze wiesz co się dzieje. teraz niech się Tobą zajmie jakiś mądry lekarz i naprostuje ci to serduszko. trzymam kciuki.
dzwoń do niego i niech co ci poradzi.Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A jam mam dola,dostalam wyniki holtera a wlasciwie opis.Nie wyglada to ciekawie zapis pokazal jakies bloki I i II stopnia
Jutro musze dzwonic do kardiologa .Moze trzeba leki zmienic
Kurwa znowu cos ...
Aasiula, jeżeli wyszło cokolwiek, to chyba dobrze, że teraz gdy masz tego holtera. Lepiej teraz leki ustawić, niz później pluc sobie w brodę. Zobaczysz, ze jak ustawisz te leki, to poprawa będzie błyskawicznakapturnica, Aasiula, macduska, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Haj laski ja po prenatalnych.Uffodetchnełam z ulga bo przepływy idealnie , przeziernosc 1,3 I ogolnie wsio na swoim miejscu. Najlepsze ejdnak było na koniec.Dziecie pokazało co ma miedzy nóżkami i wygląda na to ,ze bedzie moja Kornelia
Kapta dawaj pyska
kapturnica, Aasiula, macduska, malgos741, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Haj laski ja po prenatalnych.Uffodetchnełam z ulga bo przepływy idealnie , przeziernosc 1,3 I ogolnie wsio na swoim miejscu. Najlepsze ejdnak było na koniec.Dziecie pokazało co ma miedzy nóżkami i wygląda na to ,ze bedzie moja Kornelia
aaa i razem mamy ja wypic pamietasz ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 20:34
kapturnica, malgos741, Sabina, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Kapta wisisz mi flaszke
aaa i razem mamy ja wypic pamietasz ??ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja tez sie na tym nie znam troche poczytalam w necie i sie wystraszylam,kurna w II i III stopniu to sie rozruszniki wstawia .
Ale mam nadzieje ze u mnie jescze nie jest tak zlemoremi lubi tę wiadomość
-
kapturnica wrote:pamietam pamietam ale ja zanim wypije to wiesz..zejdzie czasu poza tym za chwile Ty bedziesz w ciazy i co za jakie 3lata obalimy dopiero
kapturnica, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość