35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Poczekamy ,buteleczka dojrzeje i bedzie jeszcze lepsza
same ją obalimy
Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
wreszcie doczytałam cały dzień
Asiulabędzie dobrze
Kapta gratulacji Kornelii
Aasiula, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyktoś przywoływał mnie?
leczyłem sie po wczorajszej dawce mszalnego z kebabem
rozpusta normalnie i to w wielki post
Boże pzrebacz
A.ComeToMeBaby, BISCA, malgos741, gosia7122, Sabina, Aasiula, macduska, moremi, Magda*, anna maria, Mega, Reni, caffe, Bozia3, Parka, iwcia77, kkisia, Arwena, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam wieczornie.
Kapta- gratulacje, niech dalej będzie tak samo dobrze.
Asiula- no kurcze, no! Nic nowego nie powiem- dobrze, ze się przebadałas- lepiej się walczy jak się zna wroga.
Miłego wieczoru dla reszty forum. Niech trwa, dzisiaj zagladałam tu ze strachem bo wygladało jakby nasze forum oddawalo ostatnie tchnienie.
Mnie maż wywiózł na szkolenie, zapisalam się juz dawno, nie chcialam żeby przepadło. Wynudziłam się trochę a teraz ledwo żyję. Jak tu wracać do pracy? No jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 20:51
kapturnica, gosia7122, Sabina, Aasiula, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Kapta, gratulacje. Mi tez sie marzy dziewczynka ....
BISCA, gosia7122, macduska, Sabina, Aasiula, Heretyczka, moremi, anna maria, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Stanęłam dzisiaj na wadze, pierwszy raz po zabiegu. Ubyło mnie 7 kg.
macduska, Sabina, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Haj laski ja po prenatalnych.Uffodetchnełam z ulga bo przepływy idealnie , przeziernosc 1,3 I ogolnie wsio na swoim miejscu. Najlepsze ejdnak było na koniec.Dziecie pokazało co ma miedzy nóżkami i wygląda na to ,ze bedzie moja Kornelia
super
macduska, gosia7122, Sabina, kapturnica, Aasiula, anna maria, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny