35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Wczoraj byli znajomi i temat zszedł na wspomnienia porodowe. Dzirwczyny opowiadały jakieś horrory ja wręcz przeciwnie, że b6ło szybko i łatwo. Na to koledzy stwierdzili, ze to po moim mężu takie łatwe porody mam.
Jaki dumny chodził cały wieczór.Aasiula, macduska, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Rozbawilaś mnie tymi drzwiami.
Duśka będzie dobrzeTy przynajmniej wiesz z czym walczysz, bo ja to wciąż ze szklanymi drzwiami. Ale co tam, inne mogą narzekać bardziej
macduska, Aasiula, kapturnica, moremi, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Uwierzył, bo to w kontekscie wielkości sprzętu było.
macduska, Aasiula, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Robi ci sie niedobrze bo przeszlas dosc powazny zabie to raz.Potem grzebanie i stan zapalny.To nie ejst obojetne dla organizmu.Ale moze probuj kilka razy dziennie po troszku jesc.Bo znikniesz...
Samo słowo "grzebanie" wywołuje u mnie dreszcze...Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mowilam jej jak zaczela zygawice ze dziewcze bedzie:-),a Elfik bedzie miala synka i Ty Morka na chlopaka wygladasz;-)ot pwiedzialam co wiedzialam:-)moremi wrote:Heh wiedziałam ze będzie dziewucha
super
Aasiula, macduska, Sabina, gosia7122, kapturnica, moremi, Mega, caffe, Bozia3, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja moge pofdac parę przykładaów
np. Brak chłopa
Niedyspozycja chłopa
Kalectwo chłopa
Katar u chłopa, bo dla nich jest prawie śmiertelny
Kupowanie drzwi przez chłopa, też prawie śmiertelne w Twojej rodzienie
Brak dobrego łóżka
oć Cię przytulęAasiula, Sabina, macduska, anna maria, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Cześć, chyba sie dzis jeszcze nie witałam, jakis Ch**wy dzien mam, jak wszystkie ostatnio
młody chyba bunt czterolatka przechodzi to czasem mam ochotę wyjsć z domu na kilka godzin
ciagle nie i nie..
Asiula, mam nadzieje ze to nic poważnego
Kapta, super ze wszystko dobrze. Niech ta dziewuszka sie nie zmieniszybko juz coś wiesz
Wacia
Pms mnie dopadł, momentami czuje sie ze eksplodujechyba będę pod stałym wlewie melisy bo to jeszcze tydz do okresu, szkoda nerwów
macduska, anna maria, Sabina, Aasiula, gosia7122, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Mowilam jej jak zaczela zygawice ze dziewcze bedzie:-),a Elfik bedzie miala synka i Ty Morka na chlopaka wygladasz;-)ot pwiedzialam co wiedzialam:-)
Aniu uwazaj, bo jak Cię Elf w tym Dojczlandzie
znajdzie...anna maria, Sabina, malgos741, Aasiula, gosia7122, kapturnica, moremi, Mega, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Witam z wieczora
Choć słabo aktywna to co dzień tu jestem z Wami. Czytam sobie co tam u Was i cały czas trzymam kciuki za wasze zaciążenieWy trzymajcie kciukasy także za mnie. W piątek jadę w końcu do Gyncentrum do Katowic. Już i tak zbyt długo dawałam sobie szanse na naturalne zapłodnienie
Zobaczymy co nam zaproponują i jak w końcu wyglądają nasze (moje i małża) szanse na dziecko.
Pozdrawiam Was, a szczególnie ciążówki.anna maria, Sabina, macduska, malgos741, Magda*, ComeToMeBaby, Aasiula, gosia7122, kapturnica, moremi, Mega, caffe, Parka, iwcia77, kkisia, Arwena, BISCA, ola_35 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kometa, co Ty brałaś dzisiaj ???
no przecież jej chodziło o Ciebie:
BISCA wrote:Czy Wy tez widzicie awatar Megie na dole po prawej kolo "zglos problem" ?BISCA wrote:No dziwne to ale na dole tej strony po prawej stronie widze awatar Mega ..... Mialam nadzieje, ze Wy tez to widzicie. Dobra, przestaje picBISCA wrote:No wlasnie, a u mnie w tym miejscu jest ten dzieciak z sluchawkami
no to ja się pytam, czy uważa, że ty masz w avatarze dzieciaka ze słuchawkami?czemu zaraz podejrzewasz, że cos brałam? To Bisca się sama przyznaje, że ma pijackie zwidy
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Poczekaj 10 lat jak sie zacznie bunt 14latka to bedziesz chciala z domu wyjsc na pare dni:-)Natka_79 wrote:Cześć, chyba sie dzis jeszcze nie witałam, jakis Ch**wy dzien mam, jak wszystkie ostatnio
młody chyba bunt czterolatka przechodzi to czasem mam ochotę wyjsć z domu na kilka godzin
ciagle nie i nie..
Asiula, mam nadzieje ze to nic poważnego
Kapta, super ze wszystko dobrze. Niech ta dziewuszka sie nie zmieniszybko juz coś wiesz
Wacia
Pms mnie dopadł, momentami czuje sie ze eksplodujechyba będę pod stałym wlewie melisy bo to jeszcze tydz do okresu, szkoda nerwów
macduska, Aasiula, Magda*, gosia7122, moremi, kapturnica, Mega, megan8, Natka_79, caffe, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Mowilam jej jak zaczela zygawice ze dziewcze bedzie:-),a Elfik bedzie miala synka i Ty Morka na chlopaka wygladasz;-)ot pwiedzialam co wiedzialam:-)
, nie zygam ale muli:)
z resztą tak miałam z Nadią.
To co mi wróżysz?anna maria, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no to ja się pytam, czy uważa, że ty masz w avatarze dzieciaka ze słuchawkami?
czemu zaraz podejrzewasz, że cos brałam? To Bisca się sama przyznaje, że ma pijackie zwidy
macduska a Mega to nie te same osobymacduska, Magda*, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Bozia3, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość