35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysiostro moja! to samo pomyślałam !!!anna maria wrote:Poczekaj 10 lat jak sie zacznie bunt 14latka to bedziesz chciala z domu wyjsc na pare dni:-)
nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, malgos741, Aasiula, gosia7122, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Jej chodziło o dziewczynę o nicku Mega :)Jaj avatarem jest dziecko ze słuchawkami na uszach.
macduska a Mega to nie te same osoby
mogło się komecie pomerdać
tu laparo i tu laparo....
ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Mega, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaa, Mega i macduska to rzeczywiście bliźniaczo podobne nickimacduska wrote:mogło się komecie pomerdać

tu laparo i tu laparo....
malgos741, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, kapturnica, Mega, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no to ja się pytam, czy uważa, że ty masz w avatarze dzieciaka ze słuchawkami?
czemu zaraz podejrzewasz, że cos brałam? To Bisca się sama przyznaje, że ma pijackie zwidy 
kuźwa. czytam swój post i doznałam olśnienia.
ja prdl.
ja mam pomroczność jasną chyba... dobra... idę dokonać samobiczowania. gupia ja, gupia ja... omg. wiecie- to budyń można mieć i bez cioNży.. hmm...
nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
Ja pierdeole a ja w ogole nie wiem o co chodzi hyhyhyhyhyyhSabina wrote:Jej chodziło o dziewczynę o nicku Mega :)Jaj avatarem jest dziecko ze słuchawkami na uszach.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
no włąśnie zajarzyłam, ze jej chodzi o Megę a nie Wacię dopiero jak poczytałam własnoręcznie stworzone streszczenie... eh...Sabina wrote:Jej chodziło o dziewczynę o nicku Mega :)Jaj avatarem jest dziecko ze słuchawkami na uszach.
nick nieaktualny, moremi, Mega, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBisca miała widzenie, tam gdzie my mamy ikonkę fb, ona widziała avatar Megi. A Komecie Mega poplatała się z WaciąAasiula wrote:Ja pierdeole a ja w ogole nie wiem o co chodzi hyhyhyhyhyyh

Ciekawe co która bierze, bo jazdy mają ciekawe
malgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Mega, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
ja teżAasiula wrote:Ja pierdeole a ja w ogole nie wiem o co chodzi hyhyhyhyhyyh

czytam i sama nie wiem o co kaman...
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, gosia7122, ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no włąśnie zajarzyłam, ze jej chodzi o Megę a nie Wacię dopiero jak poczytałam własnoręcznie stworzone streszczenie... eh...
Kometa a może Tobie nadmiar sexu szkodzi...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, gosia7122, anna maria, nick nieaktualny, Aasiula, malgos741, moremi, kapturnica, Mega, Bozia3, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Ja pierdeole a ja w ogole nie wiem o co chodzi hyhyhyhyhyyh
malgos741 wrote:ja też
czytam i sama nie wiem o co kaman...mamatrojki80 wrote:Ja też
macie pały z czytania ze zrozumieniam
Aasiula, anna maria, malgos741, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, gosia7122, Bozia3, iwcia77, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny