35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Jej chodziło o dziewczynę o nicku Mega :)Jaj avatarem jest dziecko ze słuchawkami na uszach.
macduska a Mega to nie te same osoby
mogło się komecie pomerdać
tu laparo i tu laparo....ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Mega, Bozia3, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:no to ja się pytam, czy uważa, że ty masz w avatarze dzieciaka ze słuchawkami?
czemu zaraz podejrzewasz, że cos brałam? To Bisca się sama przyznaje, że ma pijackie zwidy
kuźwa. czytam swój post i doznałam olśnienia.
ja prdl.
ja mam pomroczność jasną chyba... dobra... idę dokonać samobiczowania. gupia ja, gupia ja... omg. wiecie- to budyń można mieć i bez cioNży.. hmm...mamatrojki80, malgos741, macduska, Aasiula, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jej chodziło o dziewczynę o nicku Mega :)Jaj avatarem jest dziecko ze słuchawkami na uszach.
macduska a Mega to nie te same osobymamatrojki80, macduska, anna maria, ComeToMeBaby, kapturnica, Mega, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Jej chodziło o dziewczynę o nicku Mega :)Jaj avatarem jest dziecko ze słuchawkami na uszach.
macduska a Mega to nie te same osobymacduska, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Ja pierdeole a ja w ogole nie wiem o co chodzi hyhyhyhyhyyh
Ciekawe co która bierze, bo jazdy mają ciekawemalgos741, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, Mega, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ja pierdeole a ja w ogole nie wiem o co chodzi hyhyhyhyhyyh
czytam i sama nie wiem o co kaman...mamatrojki80, Aasiula, Sabina, gosia7122, ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:no włąśnie zajarzyłam, ze jej chodzi o Megę a nie Wacię dopiero jak poczytałam własnoręcznie stworzone streszczenie... eh...
Kometa a może Tobie nadmiar sexu szkodzi...Sabina, mamatrojki80, gosia7122, anna maria, Magda*, Aasiula, malgos741, moremi, kapturnica, Mega, Bozia3, kkisia, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Ja pierdeole a ja w ogole nie wiem o co chodzi hyhyhyhyhyyhmalgos741 wrote:ja też
czytam i sama nie wiem o co kaman...mamatrojki80 wrote:Ja też
macie pały z czytania ze zrozumieniamAasiula, anna maria, malgos741, Sabina, mamatrojki80, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, gosia7122, Bozia3, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny