35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:też pała!
ja po ośmiu godzinach mam prawo nie jaźyćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 21:39
Aasiula, anna maria, macduska, kapturnica, Mega, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Aasiula wrote:Ja pierdeole a ja w ogole nie wiem o co chodzi hyhyhyhyhyyh
czytaj dalejhehehee
ale swoją drogą naprawdę się zdziwiłam że Wacia, to co masz w avatarze można uznać za dzieciaka w słuchawkachmalgos741, Aasiula, macduska, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:macie pały z czytania ze zrozumieniam
i ze to Mega
apozniej to hmmmm jakby to powiedziec no kuwa no namieszaly hyhyhyhyh
malgos741, macduska, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega, gosia7122, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:a co bys chciala to bedzie;-)pewnie synus sie marzy:-)
no dobra ,mnie się siostra dla Nadii marzy,a dala mnie córeczka i synek.No i nie mogę się zdecydowaćNajlepiej to dwójka za jednym zamachem,prościej by było
Aasiula, anna maria, macduska, kapturnica, gosia7122, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kometa a może Tobie nadmiar sexu szkodzi...
i własnie ustaliliśmy, że robimy post przed badaniem m, więc nie zanosi się w najbliższym czasie. myślę, że to raczej syndrom brakumalgos741, Aasiula, macduska, Mega, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:
tia...Aasiula lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:ooooo nie, ooooo nie.... akurat mnie zalało i od 2 dni post.
i własnie ustaliliśmy, że robimy post przed badaniem m, więc nie zanosi się w najbliższym czasie. myślę, że to raczej syndrom brakuComeToMeBaby lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:ooooo nie, ooooo nie.... akurat mnie zalało i od 2 dni post.
i własnie ustaliliśmy, że robimy post przed badaniem m, więc nie zanosi się w najbliższym czasie. myślę, że to raczej syndrom braku
masz dreszcze?
pocisz się?
jestes niespokojna?
splątana?
zespół odstawienny jak nic
Buuursztyyyn!!!!!!!!!!!!!anna maria, Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, Sabina, Mega, moremi, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
CO Z TYM PORODEM WCZORAJSZYM?ComeToMeBaby wrote:ooooo nie, ooooo nie.... akurat mnie zalało i od 2 dni post.
i własnie ustaliliśmy, że robimy post przed badaniem m, więc nie zanosi się w najbliższym czasie. myślę, że to raczej syndrom brakumacduska, Aasiula, malgos741, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Kometa a co z Twoja kuzynka co wczoraj rodzila?
ze szczątkowych informacji smsowych mieli ją wczoraj zostawić na patologii ciąży.
dziś pisałam do niej to odpisała, że leży na tej patologii, ale dziś żadnej konsultacji nie było, będzie jutro więc jutro coś będzie wiedzieć (w każdym razie okazało się ze nie rodzi, już nie dopytałam co to za wody w takim razie jej poszły). nudzi się jej bo nie ma tv to dostała lekturki i sie zaczytuje, najważniejsze że z dzieckiem wszystko ok. nadal walczy z kaszlem, ale to pewnie jutro się tym zajmą, czekała na obchód dzisiaj.
i uwaga: nius: powiedzieli jej że z usg wynika że jest w 35 tc, a nie 32 jak ma w swojej księdze ciążowej wpisane. Zresztą ona tak podejrzewała, ze jej ciąża jest starsza, ale jej gin się uparł i wpisał po swojemu, w związku z tym jest taka rozbieżność.anna maria, mamatrojki80, malgos741, Aasiula, macduska, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak mi przyszło do głowy...
ten gin mi każe przyjeżdzać, grzebie tam i grzebie...
może coś zgubił?
jakis sygnet albo obrączkę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 22:04
anna maria, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, moremi, Mega, Zofia8, Parka, iwcia77, kkisia, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dwojka tyz piknie ale roboty oooooo,pogadaj z simba:-)Magda* wrote:a mnie się wszystko marzy
no dobra ,mnie się siostra dla Nadii marzy,a dala mnie córeczka i synek.No i nie mogę się zdecydowaćNajlepiej to dwójka za jednym zamachem,prościej by było
Aasiula, Magda*, kapturnica, macduska, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:a
ze szczątkowych informacji smsowych mieli ją wczoraj zostawić na patologii ciąży.
dziś pisałam do niej to odpisała, że leży na tej patologii, ale dziś żadnej konsultacji nie było, będzie jutro więc jutro coś będzie wiedzieć (w każdym razie okazało się ze nie rodzi, już nie dopytałam co to za wody w takim razie jej poszły). nudzi się jej bo nie ma tv to dostała lekturki i sie zaczytuje, najważniejsze że z dzieckiem wszystko ok. nadal walczy z kaszlem, ale to pewnie jutro się tym zajmą, czekała na obchód dzisiaj.
i uwaga: nius: powiedzieli jej że z usg wynika że jest w 35 tc, a nie 32 jak ma w swojej księdze ciążowej wpisane. Zresztą ona tak podejrzewała, ze jej ciąża jest starsza, ale jej gin się uparł i wpisał po swojemu, w związku z tym jest taka rozbieżność.
Ej to może ona się posikała, a nie wody jej odeszły
anna maria, moremi, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
zacznij przec moze Jakis Gold wyskoczy,a moze i nawet cus z brylantem sie znajdze;-)macduska wrote:Tak mi przyszło do głoey...
ten gin mi każe przyjeżdzać, grzebie tam i grzebie...
może coś zgubił?
jakis sygnet albo obrączkę...Aasiula, kapturnica, malgos741, macduska, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość