35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Mam nadzieje ,ze za 3tyg sie płec potwierdzi ale jak zapytał gin czy chce znac płec to byłam przekonana ,ze powie mi ,ze dżąderka .Ale wysrostek płciowy był ewidentnie skierowany w dół co oznacza płec żenską a u chłopców wyrostek płciowy kieruje sie jak podczas wzwodu
super że dziewuszka i cała reszta w porządkuWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 20:57
Aasiula, anna maria, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:No wlasnie, a u mnie w tym miejscu jest ten dzieciak z sluchawkami
ty uważasz ze to co ma Mega w avatarze to dzieciak ze słuchawkami?!
zrób nam printscreena i pokażnie zobaczę- nie uwierzę
moremi, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:jaki dzieciak ze słuchawkami?!
ty uważasz ze to co ma Mega w avatarze to dzieciak ze słuchawkami?!
zrób nam printscreena i pokażnie zobaczę- nie uwierzę
Kometa, co Ty brałaś dzisiaj ???Sabina, Aasiula, moremi, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Asia, jak nie urok to przemarsz wojsk
Ale bedzie dobrze, nie z takimi blokami dawałyśmy radę, dasz i TY
A na razie możecie z Kapta obalić flaszkę mleka, soku, wody... a coś mocniejszego będzie na potemAasiula, Mega, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:kurde zabiegu nie zazdroszcze ale tych kg jak najbardziej ja dzis mam pierwszy kg na plusie heh i pisze to dlatego nie ,ze az tak dbam se o linie ale mam nadbagaz niestety .Chociaz gin mnie pocieszyl ,ze jak na koniec trymestru nie ejst zle bo moze to kg to woda i zarcie dzisiejsze Wkoncu wazylam sie wieczorkiem
Kapta, wiesz dobrze, że wolała bym być w Twojej sytuacji...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie wiem. W szpitalu przez 4 dni zjadłam jedną kanapkę i 2× zupę, w domu tez jakoś mi się nie chce jeść.
macduska, Aasiula, Sabina, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Kapta, wiesz dobrze, że wolała bym być w Twojej sytuacji...
macduska, Sabina, malgos741, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Próbuję tylko mi zaraz się robi niedobrze.
Zresztą Kaptuniu - czy mojej płodności coś jeszcze bardziej zaszkodzi?Aasiula, macduska, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Próbuję tylko mi zaraz się robi niedobrze.
Zresztą Kaptuniu - czy mojej płodności coś jeszcze bardziej zaszkodzi?
np. Brak chłopa
Niedyspozycja chłopa
Kalectwo chłopa
Katar u chłopa, bo dla nich jest prawie śmiertelny
Kupowanie drzwi przez chłopa, też prawie śmiertelne w Twojej rodzienie
Brak dobrego łóżka
oć Cię przytulękapturnica, macduska, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, Mega, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Sabina, dzieć zdrowieje?
Ma kaszel taki, że flaki urywa i gile po pas, ale nie gorączkuje i zaczęła dziś jeśćBędzie dobrze
Mam nadzieję, że tym razem będzie zdrowa dłużej
kapturnica, macduska, Aasiula, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Andżej? nie wiecie kto to Andżej?!
Ksiondz Andżej. On naszym pasterzem jest, a my jego owieczkami. Lubi nas przywoływać do pionu.
Z tego co mi wiadomo najwięcej na jego temat wie HeretyczkaOstatnio widziany na dzwonnicy któregoś z kościołów w Dojczlandzie, jednak odkąd Hera zagustowała w kebabach słuch o nim zaginął.
dziękia skąd o nim tu głośno?próbował Herę nawrócić czy cóś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja moge pofdac parę przykładaów
np. Brak chłopa
Niedyspozycja chłopa
Kalectwo chłopa
Katar u chłopa, bo dla nich jest prawie śmiertelny
Kupowanie drzwi przez chłopa, też prawie śmiertelne w Twojej rodzienie
Brak dobrego łóżka
oć Cię przytulę
SabinaSabina, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj byli znajomi i temat zszedł na wspomnienia porodowe. Dziewczyny opowiadały jakieś horrory ja wręcz przeciwnie, że boło szybko i łatwo. Na to koledzy stwierdzili, ze to po moim mężu takie łatwe porody mam.
Jaki dumny chodził cały wieczór.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 21:15
Sabina, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, gosia7122, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość