35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam sie popoludniowo,
Ewa, Swietnie ze praca sie trafila, a masz zapewniona opieke nad Tupkiem ? mąż?
Mama3, moja coreczka w wieku 4 lat miala wycinany 3 migdalek, jak sobie przypomne jaka ona bidulka byla...., mialam zalecone karmienie ja lodamizeby sie szybciej goilo
Wiec, lody jak najbardziej wskazanemamatrojki80, BISCA, macduska, ComeToMeBaby, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny:-)
Bez internetu, jak bez reki. Co za czasy:-(
Stymulacja bedzie ale w przyszlym cyklu, bo w tym odnowila mi sie infekcja. Mam zamiar zrobic sobie badanie czystosci pochwy, bo chcialabym zanim zaczne cos sobie apliwowac, wiedziec co to takiego.
Przepraszam, ale nie nadrobie moich forumowych zaleglosci. Mam nadzieje, ze Mama3 nie ma juz migdalkow, u Dorbie juz po wszystkim a nasze kochane Trafione w dobrej formie i pozostale Forumowiczki tez. Boziu, tak zawsze wspaniale potrafisz zrobic podsumowanie, czy wydarzylo sie cos o czym powinnam koniecznie wiedziec?moremi, Aasiula, anna maria, Sabina, macduska, Magda*, mamatrojki80, BISCA, Bozia3, malgos741, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Skoro to forum staraczkowe to się pozale
Kurwa znowu mam coś nie tak z cyklem! Wczoraj zrobiłam test owulacyjny, dziś powtórka a to proszę słabszy niż wczoraj! Ja wszystko rozumiem, ale w owulacje w 8dc nie wierzę
Kiedy mój organizm dojdzie do siebie? Ech...[/QUOT
Sabina, ja już długo robie testy owu i ma nawet znaczenie ile wypijesz płynów przed zrobieniem testu. Staram się pić mniej i ma to znaczenie. Po drugie zawsze robie je 2 razy dziennie, skok LH jest tak krótki, że robiąc raz dziennie ciężko go wychwycić. No i nigdy nie robie rano-ale myślę że o tym wiesz , że nie można. Zauważyłam też , że nie zawsze u mnie skok prawidłowy wystepuję, czasami jest za słaby- wtedy mi pęcherzyk nie pęka -zdarza się rzadko wtedy kiedy jestem mocno zestrsowana, niewyspana, zmęczona. Spróbuj robić dalej jeszcze przez 2-3dni zobaczysz co się będzie działo.Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:w wiadomościach mówią coś o iVF
jutro rząd ma chyba głosować w sprawie IVF
ciekawe co te pazerne świnie wymyślą
Reni tez mi cos w wiadomościach mignęło. Prezydent jeździ jakimś autobusem, dalej nie usłyszałam- w końcu na pól głucha dzisiaj jestem.mamatrojki80, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Wiesz Magda ja też nie wiem kto to jest.
Andżej? nie wiecie kto to Andżej?!
Ksiondz Andżej. On naszym pasterzem jest, a my jego owieczkami. Lubi nas przywoływać do pionu.
Z tego co mi wiadomo najwięcej na jego temat wie HeretyczkaOstatnio widziany na dzwonnicy któregoś z kościołów w Dojczlandzie, jednak odkąd Hera zagustowała w kebabach słuch o nim zaginął.
mamatrojki80, ola_35, BISCA, peppapig, moremi, Aasiula, malgos741, Magda*, anna maria, Mega, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Andżej? nie wiecie kto to Andżej?!
Ksiondz Andżej. On naszym pasterzem jest, a my jego owieczkami. Lubi nas przywoływać do pionu.
Z tego co mi wiadomo najwięcej na jego temat wie HeretyczkaOstatnio widziany na dzwonnicy któregoś z kościołów w Dojczlandzie, jednak odkąd Hera zagustowała w kebabach słuch o nim zaginął.
Dzieki za wyjaśnienie kto to.ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Bo Hera to tak na prawdę ukrytym ksiondzem jest, naszom pasteżom i w ogóle
lubi lewatyweSabina, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, Heretyczka, anna maria, Magda*, Mega, iwcia77, kkisia, Arwena, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Bo Hera to tak na prawdę ukrytym ksiondzem jest, naszom pasteżom i w ogóle
lubi lewatywe.
Lubi murzynki i one ją, ale tylko po pijaku....jak również ostatnio gustuje w rumuńskich kochankach, niemieckich ziemniakach...i arabskich kebabach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 20:14
moremi, Aasiula, Sabina, BISCA, ComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, macduska, Heretyczka, megan8, anna maria, Mega, Reni, Niuta, caffe, iwcia77, kkisia, Arwena, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
Ok, sprawa wygląda tak - właśnie rozmawiałam z Pusurkiem i powody swojego odejścia wyjaśni niedługo osobiście.
Porodówki mamy nie ruszać. Zostaniemy zaskoczone nową jakością
I specjalne pozdrowienia dla Bozi
ComeToMeBaby, kapturnica, malgos741, macduska, anna maria, Magda*, Mega, Reni, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!