35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawe kto teraz porodówkę poprowadzi!
może trzeba założyć takie lewe konto coś w rodzaju administratora, że kilka osób miało by do niego hasło i byłoby przekazywane gdy któraś się zawinie z forummoremi, Sabina, paszczakin, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
No nie nadrobilam, ale Paszcza mowila, ze spokoj to co tu nadrabiac
U nas bez zmian, no moze poza ta, ze jednak w sumie dwie godziny dluzej w nocy twixiaki przesypiaja. I rosna jak na drozdzach
Co by tam jeszcze?
Wiosna Panie Sierzancie, wiosna...
Kissy!BISCA, moremi, Reni, ComeToMeBaby, macduska, Aasiula, Bozia3, Sabina, slash, Mega, anna maria, Parka, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wróciłam. Stan zapalny w obu uszach, w tym ze w jednym gorzej, w drugim lekko. Na razie antybiotyk miejscowy Centraxal. Jutro kolejna wizyta i wymiana sączka i ewent odsysanie ucha znowu. Jutro zadecyduje czy będzie potrzebny antybiotyk doustny- dała Amotaks, podobno bardzo bezpieczny-gin dzisiaj potwierdził, ze bardzo bezpieczne leki mi dała i mogę spokojnie brać. Pęcherzyk pękł , dostałam luteinę przez 10 dni od czwartku. Zobaczymy. ja to zawsze mam szczęście jak jestem zdrowa to nie pęka, a jak chora to pęka.
-
dzisiaj rano poszłam
i byłam w szoku..bo byłam tylko ja
wyniki za 2 dni i mogę je odebrać samaalbo będą w karcie
na amh czeka się 14 dni
Bozia3 wrote:reni - zrobiłaś te badania - czy znów się przesunie o miesiąc wszystko?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 14:13
Bozia3, moremi, Sabina, Simba, Mega, Aasiula, malgos741, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:dzisiaj rano poszłam
i byłam w szoku..bo byłam tylko ja
wyniki za 2 dni i mogę je odebrać samaalbo będą w karcie
na amh czeka się 14 dnidziałaj działaj....czyli co to oznacza - że w tym cyklu będziesz już stymulowana, pobierana i tp? czy to w następnym - bo ja sie na tych procedurach nie znam kompletnie..
Sabina, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
nie
w tym jeszcze nie
27 mam wizytę rejestracyjną i dopiero wtedy nam wszystko rozpiszą
no chyba, że wyniki będą od czapki no to wtedy się wszystko odsunie
Mega, malgos741, kkisia lubią tę wiadomość
-
co do Pusura - to staram się już jakoś nie angażować, ale swoje zdanie również mam....po pierwsze trochę porypana i niezdrowa sytuacja - tym bardziej, ze wynika z niej, że Pusur tak namieszała, że nie ma na razie powrotu do Norwegii - no ale w to nie wnikam - nie mój cyrk, nie moje małpy....
natomiast - tutaj oczywiście wszyscy wiedzą - jaka jest sytuacja - i nikt chyba nie oczekiwał tłumaczenia się...ale skoro się pitoli codziennie od dwóch lat o dupie maryni z kobitkami -to każdy przeżywa jakoś problemy innych - i w związku z tym głupie "cześć - spadam i do zobaczenia" skrobnąć jednak można.....
od razu uprzedzam - to moje osobiste zdanie....megan8, Simba, kapturnica, Aasiula, anna maria, malgos741, iwcia77, Niuta, kkisia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie
w tym jeszcze nie
27 mam wizytę rejestracyjną i dopiero wtedy nam wszystko rozpiszą
no chyba, że wyniki będą od czapki no to wtedy się wszystko odsunie -
Simba wrote:Bry
No nie nadrobilam, ale Paszcza mowila, ze spokoj to co tu nadrabiac
U nas bez zmian, no moze poza ta, ze jednak w sumie dwie godziny dluzej w nocy twixiaki przesypiaja. I rosna jak na drozdzach
Co by tam jeszcze?
Wiosna Panie Sierzancie, wiosna...
Kissy!Simba, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny