35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja myślę, że do wszystkich forumowych przyjaciółek, które ma w "przyjaciółkach" powinna napisać oficjalny list z uzasadnieniem i prośba o pozwolenie na usunięcia konta
no bez jaj...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 12:06
Reni, macduska, BISCA, moremi, Bozia3, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymam 3 dni próbne w ewentualnej nowej pracy, zaczynam w srode na ranna zmiane oo 6.15
mamatrojki80, anna maria, ComeToMeBaby, paszczakin, Sabina, Magda*, macduska, BISCA, moremi, Simba, Aasiula, Bozia3, SolarPolar, Mega, Parka, MartaDidi, malgos741, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:hahahaahahhaahhaahaaa
w końcu Autorytet to autorytet, masz rację, ovufriend się nie myli.
Spróbowałabym na Twoim miejscu najpierw poprostu przyjąć w paszczę i przetrzymać, po chwili zamieszać w paszczy i wypluć. Coś jak degustator wina. Jak nie będzie szczypało, piekło i wywoływało masę dyskomfortu to następną dawkę możesz połknąć
Wiedziałam, że na Tobie mogę polegać....
ComeToMeBaby, Niuta, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
-
Juz chyba nie dam rady Was nadrobić.
Czy jakś zielona kropka się pojawiła?
Witajcie.
Ale musze Wam napisac jak sie załatwiłam.
Na dłoniach wyszło mi jakby uczulenie, pokrzywka miliony małych krosteczek jakby wypełnionych wodą. Mikroskpijne a swedza jak diabli. Juz nie wiem jak sobie pomoc.
Kupiłam krem do stóp z mocznikiem 30% bo miałam przesuszone. Postanowiłam posmarowac stopy i chyba za drugim razem nie poszłam zmyc z rąk tak mi sie cos kojarzy. Myslicie ze to uczuculenie to od tego kremu? Moze nie powinno sie takiego kremu stosowac w ciązy a j głupia kupiłam i posmarowałam stopy. Ze stopami jest ok, choc troszke tez mnie swedziały, ale rece to masakra.
Chyba ze uczulił mnie jakis płyn jak sprzatałam łazienkę.
Pije wapno ale nie wiem czym sobie jeszcze pomoc bo to wapno chyba nic nie daje.
POMOCY!!!!anna maria, macduska lubią tę wiadomość
-
no przecież to żadna tajemnica, że ma ciężki czas i źle się u niej dzieje
dzień dobry chybakapturnica wrote:Moremi myslisz ,że nie mozna napisac ,że ma sie ciężki czas i na jakiś czas sie znika by uporac się z problemami?
Myśle ,że to by było w stosunku do nas jakos tak bardziej fair .I napewno kazda by to uszanowała.mamatrojki80, ComeToMeBaby, Sabina, macduska, moremi, Aasiula, Bozia3, Mega, Parka, malgos741, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Moremi myslisz ,że nie mozna napisac ,że ma sie ciężki czas i na jakiś czas sie znika by uporac się z problemami?
Myśle ,że to by było w stosunku do nas jakos tak bardziej fair .I napewno kazda by to uszanowała.
a czy my tego juz nie wiemy?
ja mysle, ze jak kogos facet inwigiluje w necie to niespecjalnie chce sie juz informacji dodatkowych zostawiac.. a przeciez wszytkie widzialysmy co sie tu dzialo..
dajmy spokoj.. garnie sie jej sytuacja to pewnie do nas wroci..Magda*, Sabina, Reni, macduska, mamatrojki80, moremi, Bozia3, Mega, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Kurwa mac i tyle w tym temacie
my to o zwykłej czynności połykania mówimy. a to herbatki, a to zupki, a to chlebek, a to miąsko.... no różne takie... trzeba sprawdzić przecież czy nie podrażniachociaż... miąsko to trudno mieszać w paszczy...hmm...
mama3- blender se zakupmamatrojki80, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Juz chyba nie dam rady Was nadrobić.
Czy jakś zielona kropka się pojawiła?
Witajcie.
Ale musze Wam napisac jak sie załatwiłam.
Na dłoniach wyszło mi jakby uczulenie, pokrzywka miliony małych krosteczek jakby wypełnionych wodą. Mikroskpijne a swedza jak diabli. Juz nie wiem jak sobie pomoc.
Kupiłam krem do stóp z mocznikiem 30% bo miałam przesuszone. Postanowiłam posmarowac stopy i chyba za drugim razem nie poszłam zmyc z rąk tak mi sie cos kojarzy. Myslicie ze to uczuculenie to od tego kremu? Moze nie powinno sie takiego kremu stosowac w ciązy a j głupia kupiłam i posmarowałam stopy. Ze stopami jest ok, choc troszke tez mnie swedziały, ale rece to masakra.
Chyba ze uczulił mnie jakis płyn jak sprzatałam łazienkę.
Pije wapno ale nie wiem czym sobie jeszcze pomoc bo to wapno chyba nic nie daje.
POMOCY!!!!
Ty Slash nie sprzataj za duzo w ciazy! ja mojemu wkrecilam, ze wszelka ciezsza chemia szkodzi ciazy i nie ruszam zadbych domestosow, odkamnieniaczy, itp juz dluuugoNo co zrobie jak nie moge?
Chuop musiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 12:19
macduska, BISCA, moremi, malgos741, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
ale tu nie ma co ciągnąć za język
przecież wszystko zostało wywleczone przez jej faceta
Magda* wrote:mogła nie chcieć się tłumaczyć,być ciągniętą za język,a pozatym jak ktoś myśli że jest w 'czarnej dupie' to nie myśli empatycznie o innych ,Sabina, paszczakin, BISCA, moremi, malgos741, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:kapta, a ty się przyznaj- ty jakieś zboczone myśli masz w głowie, co?
my to o zwykłej czynności połykania mówimy. a to herbatki, a to zupki, a to chlebek, a to miąsko.... no różne takie... trzeba sprawdzić przecież czy nie podrażniachociaż... miąsko to trudno mieszać w paszczy...hmm...
mama3- blender se zakup
Dokładnie.... nikt nie napisał, co chcę połykaća tak na poważnie to mam spinę przed jedzeniem
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość