35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Witam się i spadam, w pracy jak zwykle masakra, a w domu Natalcia chyba nabawiła sie zapalenia cewki moczowej, cała noc z głowy
najgorsze, ze nie mogąc Jej ulżyć w bólu ja łapie mega doła
Macie jakiś pomysł dziewczyny na ta dolegliwość, czy myślicie, ze odrazu wizyta u lekarza konieczna? I taki mi sie właśnie tydzień zaczyna pracowito-chorobowy
, a weekend był taki ładny
Wszystkim Wam życzę wszystkiego dobrego, miłego i słonecznegoola_35, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagp wrote:Dzień dobry
Witam się i spadam, w pracy jak zwykle masakra, a w domu Natalcia chyba nabawiła sie zapalenia cewki moczowej, cała noc z głowy
Macie jakiś pomysł dziewczyny na ta dolegliwość, czy myślicie, ze odrazu wizyta u lekarza konieczna? I taki mi sie właśnie tydzień zaczyna pracowito-chorobowy
Wszystkim Wam życzę wszystkiego dobrego, miłego i słonecznegoSabina, macduska, mamatrojki80, anna maria, Aasiula, Mega, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagp wrote:Dzień dobry
Wszystkim Wam życzę wszystkiego dobrego, miłego i słonecznegoiwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:dzień Dobry wszystkim, ja właśnie od 7 rano szukałam laryngologa, bo z uchem coraz gorzej, buzię już ciężko mi otworzyć. Wiecie jakie maja terminy na NFZ 3 tygodnie trzeba czekać! Zaczęłam szukać prywatnie i znalazłam tylko dlatego , ze ktoś dzisiaj odmówił wizytę. Do 12 muszę wytrzymać.
macduska, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Siusia non stop? piecze ją? I Ty nie odwiedziłaś lekarza? A sama byś tak chciała? Poleciałabyś do lekarza albo chociaz do apteki po UroFuraginum (nie w I i III trym ciązy! można w II trymestrze) Jak dla niej UroFuraginum 2x tabl przez 5-7 dni, jeśli waży 15-20kg. Na recepte Bactrim, Furaginum Teva, ale Urofuraginum to to samo co refundowana firmy Teva
dorbie, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką
gdzie te słońce? niech wychodzi bo bez nie go tak smutno...
Ola powodzenia u lekarza.
Kisia a co cię gna do W-wy i do tego tak rano ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 09:01
Sabina, anna maria, Aasiula, Mega, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyMagda* wrote:ktos tu pisał ze przez pierwsze dwa tygodnie płód jest chroniony i nie dostaje się do niego jeszcze to co matka je,czy jakie leki przyjmuje
Wtedy leki średnio moga na niego działać, ale infekcje takSabina, Magda*, ola_35, macduska, Mega, kkisia, Aasiula, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Nie to, ze chroniony, ale odzywia się nie poprzez krew matki, tylko z własnych zapasów do czasu implantacji i wytworzenia trofoblastu a nastepnie łożyska.
Wtedy leki średnio moga na niego działać, ale infekcje tak
Dorbie dziękuję za profesjonalną odpowiedź !
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Siusia non stop? piecze ją? I Ty nie odwiedziłaś lekarza? A sama byś tak chciała? Poleciałabyś do lekarza albo chociaz do apteki po UroFuraginum (nie w I i III trym ciązy! można w II trymestrze) Jak dla niej UroFuraginum 2x tabl przez 5-7 dni, jeśli waży 15-20kg. Na recepte Bactrim, Furaginum Teva, ale Urofuraginum to to samo co refundowana firmy Teva
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 09:31
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dorbie co u Ciebie?
Biorę kwas foliowy, Stymen, Inofolik, Witaminy prenatalne dla niej i dla niego
Mam jeszcze plamienia i biegunki (chyba po cytotecu, ale tyle czasu?)
Nawet nie miałam czasu wypocząć. Sobota - zawody judo mojego młodego, wygrana :-)Potem goście i mule. Niedziela tak piekna pogoda, że trzeba było iść do ogrodu,a o 13.30 przyjechali znajomi po nas(?). Mój mąz kazał mi się szybko ubierać, byłam zdziwiona, bo mieliśmy iśc do tych znajomych na urodziny ich syna, ale tak wczesnie? Ja szybko w jeansy i jakakolwiek koszulkę, pazury jeszcze w ziemi, a my jedziemy do miasta. Domyśliłam się, gdzie jedziemy i pomyślałam, ze to na Dzień Kobiet niespodzianka, ale nie spodziewałam się, że tam będzie cała nasza paczka 18 osób w Ganesh. Były róze, wino, potrawy idnyjskie, torty, malowanie paznokci, tatuaże z henny, zaplatanie włosów. Takiego Dnia Kobiet nie miałam nigdy. Naprawdę super przeżycieAasiula, anna maria, macduska, Sabina, ola_35, malgos741, Mega, kkisia, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Arwena, Bozia3, megan8, SolarPolar, Parka, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda* wrote:A myslałam ze kobieta w ciązy może liczyć na wsparcie,a ja dostaję coś wręcz odwrotnego
Przykre.
Chciałam zacytować a polubiłam.
Chcesz coś więcej napisać?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2015, 09:35
mamatrojki80, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agp wrote:Dzień dobry
Wszystkim Wam życzę wszystkiego dobrego, miłego i słonecznego
Ja mam sprawdzony jeden domowy sposób, który działa na mnie 100%. Kupuje paczke ok 200g żurawiny suszonej jem ją na 1 raz całą, potem termofor z goraca wodą miedzy nogi, mi bardzo pomaga. Żurawine możesz zastąpić sokiem z zurawina ale takim prawdziwym 100% w Piotrze i Pawle jest np. Nie wiem tylko czy dziecko to wypije bo jest bardzo kwaśny. Piję go bez rozcieńczania z butelki. Dolegliwość ta kiedyś występowała u mnie bardzo często, teraz zapobiegawczo jem co kilka dni roche żurawiny suszonej i mój kłopot zniknął.dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość