35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie wiem, czy uznają za okoliczności łagodzące "Dzień Kobiet"... zastanów się jeszcze może?macduska, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Efcia wracasz do nas?
Sabinko, ale ja caly czas jestemno moze na forum sie nie udzielam, ale od czasu do czasu do Was zagladam
Wykres prowadze tylko dla siebie, jakoś nie mam weny go udostępniać i byc nakrecana
ogólnie to juz chyba z 40 cykl - nie nadążam liczycmalgos741, kapturnica, Sabina, kkisia, Parka, moremi, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Sabinko, ale ja caly czas jestem
no moze na forum sie nie udzielam, ale od czasu do czasu do Was zagladam
Wykres prowadze tylko dla siebie, jakoś nie mam weny go udostępniać i byc nakrecana
ogólnie to juz chyba z 40 cykl - nie nadążam liczycTo widać, zawsze wiesz kiedy do nas kuknąć
Myslałam, że wrócisz na forum, aktywniemalgos741, efcia, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka.1979 wrote:A badałyście swoje dzieci w kierunku dysleksji wszelkiego rodzaju? Mój syn miał teraz w lutym robione badania i dostał "papierek", który jest ważny do matury, że ma dysleksję, dysgrafię i dysortografię. Któraś z tych sprawia że nie umie wiązać sznurówek w butach- muszę mu kupować buty na rzepy, uczył się wiązać bardzo długo i nic z tego nie wyszło. Nie bardzo umie wycinać nożyczkami - wycinać wycina ale tragicznie wygląda ten wycięty kawałek. Dzieci z dysleksją mają też problem z matematyką, mój oprócz tabliczki mnożenia, której nie może się za cholerę nauczyć, to z matmy jest bardzo dobry. i wiele innych rzeczy nie umieją zrobić poprawnie czego nawet nie pomyślało by się że to przez dysleksję
Mój ma zdiagnozowaną dysgrafię i dysortografię. Z matmą to jest właśnie tak, że większość zadań wie jak rozwiązać tylko zawsze się myli w działaniach. Szlag mnie trafia tym bardzirj, ze system testowy nie daje punktów za pomysł tylko za wynik i dupa blada.
To o czym piszesz, w sensie niewiązania sznurówek to dyspraksja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 18:33
Dorka.1979, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość
-
ktoś wstawił taki tekst do internetów:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/312b8a80d774.png
ja nie wiem o co kaman... chyba mam za niskie IQ, bo otagowany jest ten obrazek tak: tematy: Kobiety, Sarkazm, Seks, Życie, Absurd, Humor, IQ.
pomożecie?!
Aasiula, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja wiem, że jesteś na bieżąco
To widać, zawsze wiesz kiedy do nas kuknąć
Myslałam, że wrócisz na forum, aktywnie
obiecuje ze bede cześciej zaglądać http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif
malgos741, Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:kurde babki - jak po polsku nazywa sie to urzadzenie do gotowania i homogenizowania papek dla dzieci??? kurde na allegro nie moge znalesc , bo nie wiem dokladnie jak to sie nazywa i wynajduje mi roboty kuchenne
iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Dorka.1979 wrote:A badałyście swoje dzieci w kierunku dysleksji wszelkiego rodzaju? Mój syn miał teraz w lutym robione badania i dostał "papierek", który jest ważny do matury, że ma dysleksję, dysgrafię i dysortografię. Któraś z tych sprawia że nie umie wiązać sznurówek w butach- muszę mu kupować buty na rzepy, uczył się wiązać bardzo długo i nic z tego nie wyszło. Nie bardzo umie wycinać nożyczkami - wycinać wycina ale tragicznie wygląda ten wycięty kawałek. Dzieci z dysleksją mają też problem z matematyką, mój oprócz tabliczki mnożenia, której nie może się za cholerę nauczyć, to z matmy jest bardzo dobry. i wiele innych rzeczy nie umieją zrobić poprawnie czego nawet nie pomyślało by się że to przez dysleksjęMatka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ania.g wrote:Moja najstarsza ma dysleksję i dysortografię, papiery na to również. Pierwsze badania w wieku 9 lat i potem powtarzane w wieku 11 lat. Matma to porażka.
anna maria, Aasiula, Sabina, kkisia, macduska, Dorka.1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny