X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jeszcze trochę i zamrduję własnego syna przez tę cholerną matematykę...

0dash2.gif

nie wiem, czy uznają za okoliczności łagodzące "Dzień Kobiet"... zastanów się jeszcze może?

macduska, Aasiula, kkisia, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Efcia wracasz do nas? :)

Sabinko, ale ja caly czas jestem :-) no moze na forum sie nie udzielam, ale od czasu do czasu do Was zagladam
    Wykres prowadze tylko dla siebie, jakoś nie mam weny go udostępniać i byc nakrecana ;-)
    ogólnie to juz chyba z 40 cykl - nie nadążam liczyc ;-)

malgos741, kapturnica, Sabina, kkisia, Parka, moremi, iwcia77, SolarPolar lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Sabinko, ale ja caly czas jestem :-) no moze na forum sie nie udzielam, ale od czasu do czasu do Was zagladam
    Wykres prowadze tylko dla siebie, jakoś nie mam weny go udostępniać i byc nakrecana ;-)
    ogólnie to juz chyba z 40 cykl - nie nadążam liczyc ;-)
    Ja wiem, że jesteś na bieżąco ;) To widać, zawsze wiesz kiedy do nas kuknąć :)
    Myslałam, że wrócisz na forum, aktywnie :)

malgos741, efcia, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:
    A badałyście swoje dzieci w kierunku dysleksji wszelkiego rodzaju? Mój syn miał teraz w lutym robione badania i dostał "papierek", który jest ważny do matury, że ma dysleksję, dysgrafię i dysortografię. Któraś z tych sprawia że nie umie wiązać sznurówek w butach- muszę mu kupować buty na rzepy, uczył się wiązać bardzo długo i nic z tego nie wyszło. Nie bardzo umie wycinać nożyczkami - wycinać wycina ale tragicznie wygląda ten wycięty kawałek. Dzieci z dysleksją mają też problem z matematyką, mój oprócz tabliczki mnożenia, której nie może się za cholerę nauczyć, to z matmy jest bardzo dobry. i wiele innych rzeczy nie umieją zrobić poprawnie czego nawet nie pomyślało by się że to przez dysleksję

Mój ma zdiagnozowaną dysgrafię i dysortografię. Z matmą to jest właśnie tak, że większość zadań wie jak rozwiązać tylko zawsze się myli w działaniach. Szlag mnie trafia tym bardzirj, ze system testowy nie daje punktów za pomysł tylko za wynik i dupa blada.
    To o czym piszesz, w sensie niewiązania sznurówek to dyspraksja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2015, 18:33

Dorka.1979, gosia7122, kkisia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ktoś wstawił taki tekst do internetów:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/312b8a80d774.png

ja nie wiem o co kaman... chyba mam za niskie IQ, bo otagowany jest ten obrazek tak: tematy: Kobiety, Sarkazm, Seks, Życie, Absurd, Humor, IQ.

pomożecie?!
    :P

Aasiula, Mega, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja wiem, że jesteś na bieżąco ;) To widać, zawsze wiesz kiedy do nas kuknąć :)
    Myslałam, że wrócisz na forum, aktywnie :)

obiecuje ze bede cześciej zaglądać http://emoticoner.com/files/emoticons/smileys/wet-kiss-smiley.gif

malgos741, Aasiula, kapturnica, Sabina, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny :)
    własnie dorwałam sie do zdjęć mojego E jako bobasa,normalnie jestem zachwycona :)

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chciałabym takiego nowego :)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    kurde babki - jak po polsku nazywa sie to urzadzenie do gotowania i homogenizowania papek dla dzieci??? kurde na allegro nie moge znalesc , bo nie wiem dokladnie jak to sie nazywa i wynajduje mi roboty kuchenne :(
    CO???

iwcia77 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda tylko ze gadam do ściany ,ale popatrzcie czyż nie śliczne bobo?

https://picasaweb.google.com/100839819616649429884/8Marca2015?authkey=Gv1sRgCL385_ers9vgyAE

Viv78, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    chciałabym takiego nowego :)
    jeszcze troche iedziesz miala ,tylko nie wiadomo w jakiej "wersji"on czy ona;-)

201407014965.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:
    A badałyście swoje dzieci w kierunku dysleksji wszelkiego rodzaju? Mój syn miał teraz w lutym robione badania i dostał "papierek", który jest ważny do matury, że ma dysleksję, dysgrafię i dysortografię. Któraś z tych sprawia że nie umie wiązać sznurówek w butach- muszę mu kupować buty na rzepy, uczył się wiązać bardzo długo i nic z tego nie wyszło. Nie bardzo umie wycinać nożyczkami - wycinać wycina ale tragicznie wygląda ten wycięty kawałek. Dzieci z dysleksją mają też problem z matematyką, mój oprócz tabliczki mnożenia, której nie może się za cholerę nauczyć, to z matmy jest bardzo dobry. i wiele innych rzeczy nie umieją zrobić poprawnie czego nawet nie pomyślało by się że to przez dysleksję
    Moja najstarsza ma dysleksję i dysortografię, papiery na to również. Pierwsze badania w wieku 9 lat i potem powtarzane w wieku 11 lat. Matma to porażka.

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie wiem co Iwcia ma na myśli,ja znam tylko blendery

iwcia77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    jeszcze troche iedziesz miala ,tylko nie wiadomo w jakiej "wersji"on czy ona;-)
    może być w pdwójnej jeden on i jedna ona :)

anna maria lubi tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Moja najstarsza ma dysleksję i dysortografię, papiery na to również. Pierwsze badania w wieku 9 lat i potem powtarzane w wieku 11 lat. Matma to porażka.
    mój syn szósta klasa też dyslektyk ,papiery już od pierwszej klasy ,jest cienko w szkole ,najgorzej z matmy ,historii z plastyki ale z wf szóstki.

anna maria, Aasiula, Sabina, kkisia, macduska, Dorka.1979 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moja córa nie ma dysleksji ani dysgrafii a problemy w nauce są z matmą też ............

• anna maria Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i tego Ci zycze:-)
    Magda* wrote:
    może być w pdwójnej jeden on i jedna ona :)

Magda* lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 8 marca 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomocy, ucho spuchło . NIc nie słyszę. Jutro chyba czeka mnie laryngolog. Gorzej jak będzie chciał antybiotyk zapodać, co wtedy?

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co w kropelkach antybiotyk to nie taki straszny ,nie trzeba go łykac,ale spróbuj wpierw moze krople bez recepty

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 marca 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Dziewczyny pomocy, ucho spuchło . NIc nie słyszę. Jutro chyba czeka mnie laryngolog. Gorzej jak będzie chciał antybiotyk zapodać, co wtedy?

A co ma być... weźmiesz antybiotyk i wyzdrowiejesz.

moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 7914 7915 7916 7917 7918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ