35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:
apropos, ostatnio mialam ciekawa rozmowe z ginem na temat karmienia- on twierdzi, ze wyzszosc karmienia cyckiem nad butelka to polityczna poprawnosc- promuja to, zeby kobiety w krajach, gdzie woda jest licha 'filtrowaly' ja przez siebie dla dziecka, do tego dochodzi aspekt ekonomiczny (mleko wprochu drogie).. A ze jest takim razie naturalne karmienie promowane, to musi byc wszedzie
A ze tak naprawde, to przeciwciala dziecko ma po porodzie od matki +/- 3 miechy, a potem to g.. daje
Też spotkalam sie z taka teoria głoszona przez lekarzy... Ja karmiłam tylko przez niecałe 2 mies., bo pokarmu mi brakowalo, potem przeszam na butlę, ale musze przyznać, że mój syn nie chorował. Przez 13 lat jego życia antybiotyk miał podany dwukrotnie. Coś w tym musi byc...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Też spotkalam sie z taka teoria głoszona przez lekarzy... Ja karmiłam tylko przez niecałe 2 mies., bo pokarmu mi brakowalo, potem przeszam na butlę, ale musze przyznać, że mój syn nie chorował. Przez 13 lat jego życia antybiotyk miał podany dwukrotnie. Coś w tym musi byc...
Ja karmilam tak do 5 miesięcy, trochę na zmianę z butelka. Chorowali obydwaj najbardziej wtedy. I jeden i drugi miał zapalenie pluc.Simba lubi tę wiadomość
-
jeeeeeeeeeeeesuu ale są też inne pory roku jak wiosna czy jesień
mamatrojki80 wrote:Ja też sobie zażartowałam, po co od razu zakładać najgorszy scenariusz, w lecie ciąża chyba bardziej w kość daje, gorąco, duszno non stop, nogi puchną w upałach, pocisz się za dwojew ogólnym rozrachunku i tak to nie ma znaczenia chyba...
moremi lubi tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Ja też sobie zażartowałam, po co od razu zakładać najgorszy scenariusz, w lecie ciąża chyba bardziej w kość daje, gorąco, duszno non stop, nogi puchną w upałach, pocisz się za dwoje
w ogólnym rozrachunku i tak to nie ma znaczenia chyba...[/QU
mam porównanie rodziłam w styczniu i w sierpniu,latem chyba gorzej ,stale byłam zlana potem i nogi jak banie a zimą w kurtkę nie mogłam się dopiąć ,wszystko ma swoje plusy i minusy.
Pozdrawiam miłe panie ,zaraz lecę z młodą na szczepienie.
Aasiula, Mega, mamatrojki80, macduska, anna maria, kkisia, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
ja dopiero do roboty a tak mi sie nie chce...
Mega, Luna76, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
no bo jakby tak sie zastanowić...
po co pojawiają się tak wcześnie zęby? skoro dzieciak sączy mleko??
jak tu przystawić takiego wampira do cycka?!
newer!
paszczakin wrote:apropos, ostatnio mialam ciekawa rozmowe z ginem na temat karmienia- on twierdzi, ze wyzszosc karmienia cyckiem nad butelka to polityczna poprawnosc- promuja to, zeby kobiety w krajach, gdzie woda jest licha 'filtrowaly' ja przez siebie dla dziecka, do tego dochodzi aspekt ekonomiczny (mleko wprochu drogie).. A ze jest takim razie naturalne karmienie promowane, to musi byc wszedzie
A ze tak naprawde, to przeciwciala dziecko ma po porodzie od matki +/- 3 miechy, a potem to g.. dajeMega, Aasiula, macduska, kkisia, Bliska 77, ola_35, paszczakin, Simba, Arwena, moremi lubią tę wiadomość
-
malgos741 wrote:ja dopiero do roboty a tak mi sie nie chce...
tak pare minutek jeszcze, zaraz wstaje
Aasiula, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie no padne:-) Jestem na watku 35+, czy 20+??? Jakie wybredne? Czy rodzic w zime a moze w lato? chyba jak najszybciej:-)
A tak w ogole to Dzien Dobry:-)Luna76, mamatrojki80, macduska, kkisia, Bliska 77, gosia7122, Natka_79, Arwena, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Reni wrote:no bo jakby tak sie zastanowić...
po co pojawiają się tak wcześnie zęby? skoro dzieciak sączy mleko??
jak tu przystawić takiego wampira do cycka?!
newer!Mega, gosia7122, macduska, kkisia, moremi, Sabina lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Nie no padne:-) Jestem na watku 35+, czy 20+??? Jakie wybredne? Czy rodzic w zime a moze w lato? chyba jak najszybciej:-)
A tak w ogole to Dzien Dobry:-)Reni, ola_35, kapturnica, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny