35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ojj przezyje Ja nosze 40 ,41 rozmiar ale ciezko by bylo popierdalac na rozmairze 37 bedac wysokim
Przeżyje, przezyje. Teraz jest duży wybór nie to co kiedyś.
Pamiętam jak wchodzilam do sklepu z mamą i ona z progu pytala czy są buty w rozmiarze 40\ 41 a pani kręcila głową lub pokazywała jakieś koszmarki... Nienawidziłam tego a pod koniec zawsze byłyśmy pokłócone na maxa. Brrrr...malgos741, Aasiula, Mega, kapturnica, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Przeżyje, przezyje. Teraz jest duży wybór nie to co kiedyś.
Pamiętam jak wchodzilam do sklepu z mamą i ona z progu pytala czy są buty w rozmiarze 40\ 41 a pani kręcila głową lub pokazywała jakieś koszmarki... Nienawidziłam tego a pod koniec zawsze byłyśmy pokłócone na maxa. Brrrr...
Wybór jest tylko, ze jak a się ma stope tak wąską jak ja i szerokość z buta jest dobra z rozmiaru 38 a długość z rom 40 , to niestety kupujesz to co Ci z nogi nie zleci a nie to co się podoba. Dla mnie to masakra , nigdy nie mogę kupić butów.
-
prawda?
Ja też nie mogę się doczekać..aleeeee poród w styczniu?słabo mi podchodzi
kkisia wrote:
I tak sobie dzis uswiadomilam ze za miesiac w ciazy bede i micha mi sie cieszy , bo 4 kwietnia zaczynamymacduska, Mega, kapturnica, malgos741, kkisia, Simba, Arwena, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:prawda?
O masz, a ta wybrzydza
Ale dzieć z poczatku roku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:12
Reni, Aasiula, Mega, kapturnica, kkisia, mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:prawda?
Reni co ty gadasz super na początku roku! Dziecko bez problemu sobie radzi w przedszkolu w szkole bo jest najstarsze, ja miałam na koniec stycznia i drugi raz tak bym powtórzyła.Aasiula, dorbie, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Moze ktora wie czy jest cos na pryszcze co mozna uzywac w ciazy?
Bo sypie mnie od 2tygodni masakrycznie.Gdzie ja nigdy syfow nie miewalam nawet za gówniarza..A teraz jeden za drugim hehkapturnica, macduska, ola_35, malgos741, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Reni co ty gadasz super na początku roku! Dziecko bez problemu sobie radzi w przedszkolu w szkole bo jest najstarsze, ja miałam na koniec stycznia i drugi raz tak bym powtórzyła.
kapturnica, macduska, kkisia, gosia7122, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:A spróbuj chusteczek z kwasem mlekowym, takie jak do hig intym. Mi bardzo dobrze przysusza syfki. Mnie tez sypalo i sypie. Ja bym się bała jakichkolwiek kosmetyków a maści czy żele z antybiotykuem też ryzykowne.
Mi po zabiegu wywaliło centralnie między brwiami syfa. Bolało całe czoło i oczodoły.
Dostalam masć Triderm, ale to nie dla ciężarówek.
Pomogło ale zostal taki mały guzek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:25
-
nie wiem czy nie zagalopowałyście się troszeczkę
ja nie napisałam, że dziecko mi nie pasuje
tylko poród w styczniu (czyli grube ciuchy, wody płodowe w kozakach, śnieżyce, mrozy, problem z dojazdem do szpitala itp)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:30
malgos741, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria, gosia7122, kapturnica, Simba, Arwena, Mango, SolarPolar, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
triderm? ooooo mój pies ją ma
mówisz, że pomaga na syfy? muszę mu podprowadzić
macduska wrote:Mi po zabiegu wywaliło centralnie między brwiami syfa. Bolało całe czoło i oczodoły.
Pomogło ale zostal taki mały guzek.macduska, malgos741, Mega, kkisia, kapturnica, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Macdu wiem o co chodzi
niestety w tym miejscu dioda będzie Ci się odnawiała
mam i jamacduska wrote:Mi po zabiegu wywaliło centralnie między brwiami syfa. Bolało całe czoło i oczodoły.
Pomogło ale zostal taki mały guzek.macduska, Mega, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:nie wiem czy nie zagalopowałyście się troszeczkę
tylko poród w styczniu (czyli grube ciuchy, wody płodowe w kozakach, śnieżyce, mrozy itp)
Reni , wręcz odwrotnie, nogi nie puchną, samopoczucie lepsze. Lepiej się wszystko goi. Musisz nam uwierzyćmacduska, Mega, Aasiula, kkisia, gosia7122, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:nie wiem czy nie zagalopowałyście się troszeczkę
tylko poród w styczniu (czyli grube ciuchy, wody płodowe w kozakach, śnieżyce, mrozy, problem z dojazdem do szpitala itp)
Reni, jeśli chodzi o mnie to żartowalam.malgos741, Aasiula, Reni, kkisia, mamatrojki80, kapturnica lubią tę wiadomość