X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj przezyje Ja nosze 40 ,41 rozmiar ale ciezko by bylo popierdalac na rozmairze 37 bedac wysokim

Przeżyje, przezyje. Teraz jest duży wybór nie to co kiedyś.

Pamiętam jak wchodzilam do sklepu z mamą i ona z progu pytala czy są buty w rozmiarze 40\ 41 a pani kręcila głową lub pokazywała jakieś koszmarki... Nienawidziłam tego a pod koniec zawsze byłyśmy pokłócone na maxa. Brrrr...

malgos741, Aasiula, Mega, kapturnica, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kapta ciesze się z twojego udanego usg :)ja tam na masciach się nie znam,fakt jako nastolatka uzywałam masci cynkowej lecz ze znikomym rezultatem,za to odstawianie syfów z diety pomagalo,no nie od razu oczywiście ale jednak

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Przeżyje, przezyje. Teraz jest duży wybór nie to co kiedyś.

Pamiętam jak wchodzilam do sklepu z mamą i ona z progu pytala czy są buty w rozmiarze 40\ 41 a pani kręcila głową lub pokazywała jakieś koszmarki... Nienawidziłam tego a pod koniec zawsze byłyśmy pokłócone na maxa. Brrrr...

Wybór jest tylko, ze jak a się ma stope tak wąską jak ja i szerokość z buta jest dobra z rozmiaru 38 a długość z rom 40 , to niestety kupujesz to co Ci z nogi nie zleci a nie to co się podoba. Dla mnie to masakra , nigdy nie mogę kupić butów.

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    prawda? :-)
    Ja też nie mogę się doczekać..aleeeee poród w styczniu? :-/ słabo mi podchodzi
    kkisia wrote:

I tak sobie dzis uswiadomilam ze za miesiac w ciazy bede i micha mi sie cieszy , bo 4 kwietnia zaczynamy :)

macduska, Mega, kapturnica, malgos741, kkisia, Simba, Arwena, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz spóźnienie!
    7:50?!
    SolarPolar wrote:
    Jak to dinozaury:-)

macduska, Aasiula, Mega, kkisia, Simba, SolarPolar, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

O masz, a ta wybrzydza :-D

Ale dzieć z poczatku roku!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:12

Reni, Aasiula, Mega, kapturnica, kkisia, mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Reni co ty gadasz super na początku roku! Dziecko bez problemu sobie radzi w przedszkolu w szkole bo jest najstarsze, ja miałam na koniec stycznia i drugi raz tak bym powtórzyła.

Aasiula, dorbie, gosia7122, moremi lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taaa szybko się zestarzeje :-/
    macduska wrote:

Ale dzieć z poczatku roku!

Mega, kapturnica, macduska, kkisia, SolarPolar, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Moze ktora wie czy jest cos na pryszcze co mozna uzywac w ciazy?
    Bo sypie mnie od 2tygodni masakrycznie.Gdzie ja nigdy syfow nie miewalam nawet za gówniarza..A teraz jeden za drugim heh
    A spróbuj chusteczek z kwasem mlekowym, takie jak do hig intym. Mi bardzo dobrze przysusza syfki. Mnie tez sypalo i sypie. Ja bym się bała jakichkolwiek kosmetyków a maści czy żele z antybiotykuem też ryzykowne.

kapturnica, macduska, ola_35, malgos741, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Reni co ty gadasz super na początku roku! Dziecko bez problemu sobie radzi w przedszkolu w szkole bo jest najstarsze, ja miałam na koniec stycznia i drugi raz tak bym powtórzyła.
    Moj mlody tez z stycznia i to 13 ,i nic bym nie zmienila :)

kapturnica, macduska, kkisia, gosia7122, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam mogę urodzic o kazdej porze roku. Biorę co dadzą.

kapturnica, Aasiula, malgos741, ola_35, Natka_79, Mega, kkisia, mamatrojki80, Simba, Niuta, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A spróbuj chusteczek z kwasem mlekowym, takie jak do hig intym. Mi bardzo dobrze przysusza syfki. Mnie tez sypalo i sypie. Ja bym się bała jakichkolwiek kosmetyków a maści czy żele z antybiotykuem też ryzykowne.

Mi po zabiegu wywaliło centralnie między brwiami syfa. Bolało całe czoło i oczodoły.
    Dostalam masć Triderm, ale to nie dla ciężarówek.
    Pomogło ale zostal taki mały guzek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:25

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:

Ja też na początku wybrałam sobie początek roku . Ale niestety w tym wieku to już nie koncert życzeń.

malgos741, Mega, kapturnica, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem czy nie zagalopowałyście się troszeczkę

ja nie napisałam, że dziecko mi nie pasuje
    tylko poród w styczniu (czyli grube ciuchy, wody płodowe w kozakach, śnieżyce, mrozy, problem z dojazdem do szpitala itp)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 09:30

malgos741, Mega, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria, gosia7122, kapturnica, Simba, Arwena, Mango, SolarPolar, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triderm? ooooo mój pies ją ma
    mówisz, że pomaga na syfy? muszę mu podprowadzić ;-)
    macduska wrote:
    Mi po zabiegu wywaliło centralnie między brwiami syfa. Bolało całe czoło i oczodoły.

macduska, malgos741, Mega, kkisia, kapturnica, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macdu wiem o co chodzi
    niestety w tym miejscu dioda będzie Ci się odnawiała :-(
    mam i ja
    macduska wrote:

macduska, Mega, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

tylko poród w styczniu (czyli grube ciuchy, wody płodowe w kozakach, śnieżyce, mrozy itp)

Reni , wręcz odwrotnie, nogi nie puchną, samopoczucie lepsze. Lepiej się wszystko goi. Musisz nam uwierzyć:)

macduska, Mega, Aasiula, kkisia, gosia7122, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    ja też...

Dzień dobry :)

macduska, Mega, kkisia, kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajny artykuł
    do przemyślenia

http://mataja.pl/2014/10/od-nadmiaru-glowa-nie-boli-noworodki-i-male-dzieci-w-oparach-zabawek/

moim zdaniem coś w tym jest

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

tylko poród w styczniu (czyli grube ciuchy, wody płodowe w kozakach, śnieżyce, mrozy, problem z dojazdem do szpitala itp)

Reni, jeśli chodzi o mnie to żartowalam.

malgos741, Aasiula, Reni, kkisia, mamatrojki80, kapturnica lubią tę wiadomość

‹‹ 7939 7940 7941 7942 7943 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ