35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Aasiula wrote:Bylam trzeciego dnia,a to bedzie 11 i w poniedzialek lub we wtorek znow bede(czyli 14/15 dzien) u niego .Wszystko zalezy pod tego co zobaczy w piatek
[/Q
W tym dniu to już powinno coś być cos konkretnego widac u mnie 12dc już jest pęcherzyk 19-20. ale to wszystko zależy ja długie masz cykle.Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Ale jak bylam trzeciego dnia to myslałam ze mu jebne ,jak mi wsadzil ta glowice USG w piczkins podczas okresu.Ja prdole jak bolało ...
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Mnie to dziwi że chciał robic USG w okres, przecież tam jeszcze w tym dniu nic nie widać.
obejrzal macice i jajniki ,zmierzyl endometrium i taklie tamWiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:35
moremi lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Tez bylam zdziwiona ale coz chcial pogrzebac ,trudno
Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:No wlasnie , mowie ci ,ja mialam odruch jebniecia mu hyhyhy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:38
Aasiula, ola_35, Mega, macduska, kkisia, malgos741, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Ja sie modliłam ,zeby młode dało sie wreszcie pomierzyc bo jak na spidzie sie kreciło, a tydzien wczesniej stalo na glowie i ni chuja nic nie ruszalo go .Zaledwie pomachal łapkami
kapturnica, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja sie modliłam ,zeby młode dało sie wreszcie pomierzyc bo jak na spidzie sie kreciło, a tydzien wczesniej stalo na glowie i ni chuja nic nie ruszalo go .Zaledwie pomachal łapkami
To będzie Kapta ruchliwe jak się urodzi:)iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Ale warto bylo ,dzieć zdrowy pieknie rosnie,ciesze sie ogromnie z Twoich wiadomosci
macduska, Mega, Aasiula, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, Sabina, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja sie modliłam ,zeby młode dało sie wreszcie pomierzyc bo jak na spidzie sie kreciło, a tydzien wczesniej stalo na glowie i ni chuja nic nie ruszalo go .Zaledwie pomachal łapkami
Pomyśl co się będzie działo w trzecim symestrze?
Aasiula, kapturnica, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:To będzie Kapta ruchliwe jak się urodzi:)
Aasiula, macduska, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Oj warto warto było ,nawet widzialam paluszki w raczkach i długie stopy po mamusi
kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość