35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Jakoś nie widzę Kalisza wypompowanego, hehehheee... przecież on jak balon! Jakby go młoda żonka używała intensywnie to nie byłby taki spuchnięty
Sabina, Aasiula, iwcia77, Mega, kkisia, moremi, gosia7122, mama78 lubią tę wiadomość
-
dobranoc dziewczynki padam na pyska
tylko grzeczne bądźcie...
Sabina, Aasiula, iwcia77, kkisia, kapturnica lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:eee tam Rychu jest przereklamowany
a taki Antoś zobacz jaką ma wyobraźnię
sam pewnie mógłby stworzyć trylogię
50 twarzy AntkaReni, Aasiula, Luna76, Mega, kkisia, kapturnica, BISCA, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Sabina i Ty?!
mówię Wam dobry materiał
dzieciaczki jakie słodkie
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3d74eba420ed.jpgSabina, iwcia77, Mega, kkisia, moremi, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:No to koszmary senne nam dziś jak w banku
jak mi się przysni Antek w slipach ganiajacy po łące z siatką na motyle to idę na kozetke do Burszty
sama się nie pozbieram!
Dobranoc laskiMega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWariatki
W Wawie te powietrze jakies lepsze , i wcale sie Caffe nie dziwie ze procenty tak fajnie wchodza
I nogi mi do d.... wchodza tyle dzis kilometrow nabilysmy ze masakra
Spotkanie udane
A Kapta oby juz zostala cora
Elfik jak tam po badaniach
I tak sobie dzis uswiadomilam ze za miesiac w ciazy bede i micha mi sie cieszy , bo 4 kwietnia zaczynamyArwena, iwcia77, moremi, kapturnica, Sabina, Aasiula, BISCA, Mega, caffe, macduska, mamatrojki80, malgos741, Reni, ComeToMeBaby, megan8, anna maria, gosia7122, Parka lubią tę wiadomość
-
hej
Kapta- zazdroszcze coreczkisuper!
Ewka- powodzenia i obys dostala ta prace
Wacia
Kisia- jak pobyt w wawie?
magda- ja stawiam na chlopaka
U Elfa bedzie druga babka( napisalam to, co chce przeczytac Elfik
:P, coby sie nie narazic
)
nie wiem dziewczyny jakie wy tabsy zazywacie..ale mi to na witaminki na ciaze nie wygladaja mam F zamiast awatara Megi obok "zglos roblem"
Asiulka- za duzo milosci w twoim sercu i troszke sie zuzylomam nadzieje, ze z pomoca lekarza je naprawisz
kkisia, moremi, Elfik, kapturnica, Sabina, Aasiula, BISCA, Mega, mamatrojki80, anna maria, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:U nas też mróz za.oknem
Moje młode odmawia wzięcia antybiotybiotyku. Idę dalej walczyć. Młoda go nie lubi bo ma po nim odruch wymiotny, choć wie że musi go' wziąć. Biedna małaSabina, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:no to ja się pytam, czy uważa, że ty masz w avatarze dzieciaka ze słuchawkami?
czemu zaraz podejrzewasz, że cos brałam? To Bisca się sama przyznaje, że ma pijackie zwidy
Musze sprostowac. Chodzilo o awatar Mega. Bobas z sluchawkami na uszach na czerwonym tle.
Dzisiaj wszystko ok. Jest kwadracik faceboka...
Dzien dobrymoremi, Sabina, Aasiula, kapturnica, macduska, mamatrojki80, kkisia, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość