35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek, ale zakrecilyscie dyskusja wczoraj

Bisca odstaw albo tabsy albo alko, wszystko na raz za duzo
A u mnie piekne słońce, mogę sobie kucnąć i sie schylic
fajnie
BISCA, Aasiula, nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122, Simba, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Witam z wieczora
Choć słabo aktywna to co dzień tu jestem z Wami. Czytam sobie co tam u Was i cały czas trzymam kciuki za wasze zaciążenie
Wy trzymajcie kciukasy także za mnie. W piątek jadę w końcu do Gyncentrum do Katowic. Już i tak zbyt długo dawałam sobie szanse na naturalne zapłodnienie 
Zobaczymy co nam zaproponują i jak w końcu wyglądają nasze (moje i małża) szanse na dziecko.
Pozdrawiam Was, a szczególnie ciążówki.
Luna nie trać czasu! ja po pól roku już poleciałam, sprawdzać co się dzieje i nie żałuje. Sprawa wcale nie musi być tak poważna jak Ci się wydaje.
Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

-
Ja poleciałam zanim zaczęłam sie staracola_35 wrote:Luna nie trać czasu! ja po pól roku już poleciałam, sprawdzać co się dzieje i nie żałuje. Sprawa wcale nie musi być tak poważna jak Ci się wydaje.
Lepiej jak najszybciej coby nie tracic czasu.Jak jest dobrze to super a jak jakies problemy to sie szybko działa.
nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

-
kapturnica wrote:Ja poleciałam zanim zaczęłam sie starac
Lepiej jak najszybciej coby nie tracic czasu.Jak jest dobrze to super a jak jakies problemy to sie szybko działa.
Ja tez byłam przed
Sprawdzić czy wszystko ok, cytologia itd. Na sam początek polecam monitoring , szybo widać nieprawidłowości, nawet bez robienie badań. U mnie to koszt 40zł więc naprawdę nie ma co się zastanawiać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:08
Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyWitam mroźno i słonecznie.
Rodzina w szkole, kawa na stole, ciasto w piekarniku.
Zapraszam.
BISCA, Aasiula, kapturnica, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, anna maria, gosia7122, Zofia8, Simba, nick nieaktualny, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Ja tez byłam przed
Sprawdzić czy wszystko ok, cytologia itd. Na sam początek polecam monitoring , szybo widać nieprawidłowości, nawet bez robienie badań. U mnie to koszt 40zł więc naprawdę nie ma co się zastanawiać.
Ja też byłam, badania krwi, starania naturalne, potem z clo, a potem Hsg ...
Trzeba iść jak najszybciej. My nie mamy za wielr czasu niestety.
Aasiula, kapturnica, ola_35, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
No ja wlasnie ten cykl mam monitorowany w piatek drugi raz do gina ideola_35 wrote:Ja tez byłam przed
,ciekawe jak tam moje pecherze i jajca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:13
nick nieaktualny, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie monit mialam za free bo dorwałam zajebistego gina na nfzola_35 wrote:Ja tez byłam przed
Tylko czasem dokuczały kolejki ale cos za cos
Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

-
Robisz smaka.A Ty wisz ,ze wiekszosc tych ciasteczek wpruł moj młody ??Normalnie wpierdzielał jak małpamacduska wrote:Witam mroźno i słonecznie.
Rodzina w szkole, kawa na stole, ciasto w piekarniku.
Zapraszam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:18
Aasiula, nick nieaktualny, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Robisz smaka.A Ty wisz ,ze wiekszosc tych ciasteczek wpruł moj młody ??Normalnie wpierdzielał jak małpa

To muszę znowu uruchomić produkcję.
U nas to hurtowo idzie.
kapturnica, Aasiula, ola_35, Mega, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Bylam trzeciego dnia,a to bedzie 11 i w poniedzialek lub we wtorek znow bede(czyli 14/15 dzien) u niego .Wszystko zalezy pod tego co zobaczy w piatekAasiula wrote:No ja wlasnie ten cykl mam monitorowany w piatek drugi raz do gina ide
,ciekawe jak tam moje pecherze i jajca
[/QUOT
A który to dzień cyklu będzie?
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość