35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek, ale zakrecilyscie dyskusja wczoraj
Bisca odstaw albo tabsy albo alko, wszystko na raz za duzo
A u mnie piekne słońce, mogę sobie kucnąć i sie schylicfajnie
BISCA, Aasiula, Sabina, kapturnica, macduska, mamatrojki80, kkisia, malgos741, ComeToMeBaby, gosia7122, Simba, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
Luna76 wrote:Witam z wieczora
Choć słabo aktywna to co dzień tu jestem z Wami. Czytam sobie co tam u Was i cały czas trzymam kciuki za wasze zaciążenieWy trzymajcie kciukasy także za mnie. W piątek jadę w końcu do Gyncentrum do Katowic. Już i tak zbyt długo dawałam sobie szanse na naturalne zapłodnienie
Zobaczymy co nam zaproponują i jak w końcu wyglądają nasze (moje i małża) szanse na dziecko.
Pozdrawiam Was, a szczególnie ciążówki.
Luna nie trać czasu! ja po pól roku już poleciałam, sprawdzać co się dzieje i nie żałuje. Sprawa wcale nie musi być tak poważna jak Ci się wydaje.Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Luna nie trać czasu! ja po pól roku już poleciałam, sprawdzać co się dzieje i nie żałuje. Sprawa wcale nie musi być tak poważna jak Ci się wydaje.
Lepiej jak najszybciej coby nie tracic czasu.Jak jest dobrze to super a jak jakies problemy to sie szybko działa.
macduska, Aasiula, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja poleciałam zanim zaczęłam sie starac
Lepiej jak najszybciej coby nie tracic czasu.Jak jest dobrze to super a jak jakies problemy to sie szybko działa.
Ja tez byłam przedSprawdzić czy wszystko ok, cytologia itd. Na sam początek polecam monitoring , szybo widać nieprawidłowości, nawet bez robienie badań. U mnie to koszt 40zł więc naprawdę nie ma co się zastanawiać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:08
Aasiula, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam mroźno i słonecznie.
Rodzina w szkole, kawa na stole, ciasto w piekarniku.
Zapraszam.BISCA, Aasiula, kapturnica, mamatrojki80, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, anna maria, gosia7122, Zofia8, Simba, Sabina, iwcia77, moremi, Parka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Ja tez byłam przed
Sprawdzić czy wszystko ok, cytologia itd. Na sam początek polecam monitoring , szybo widać nieprawidłowości, nawet bez robienie badań. U mnie to koszt 40zł więc naprawdę nie ma co się zastanawiać.
Ja też byłam, badania krwi, starania naturalne, potem z clo, a potem Hsg ...
Trzeba iść jak najszybciej. My nie mamy za wielr czasu niestety.Aasiula, kapturnica, ola_35, mamatrojki80, kkisia, malgos741, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Ja tez byłam przed
Sprawdzić czy wszystko ok, cytologia itd. Na sam początek polecam monitoring , szybo widać nieprawidłowości, nawet bez robienie badań. U mnie to koszt 40zł więc naprawdę nie ma co się zastanawiać.
,ciekawe jak tam moje pecherze i jajca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:13
macduska, kapturnica, mamatrojki80, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ola_35 wrote:Ja tez byłam przed
Tylko czasem dokuczały kolejki ale cos za cos
Aasiula, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Witam mroźno i słonecznie.
Rodzina w szkole, kawa na stole, ciasto w piekarniku.
Zapraszam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:18
Aasiula, macduska, Mega, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Robisz smaka.A Ty wisz ,ze wiekszosc tych ciasteczek wpruł moj młody ??Normalnie wpierdzielał jak małpa
To muszę znowu uruchomić produkcję.
U nas to hurtowo idzie.kapturnica, Aasiula, ola_35, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Aasiula wrote:No ja wlasnie ten cykl mam monitorowany w piatek drugi raz do gina ide
,ciekawe jak tam moje pecherze i jajca
[/QUOT
A który to dzień cyklu będzie?kapturnica, macduska, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość