35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:To będziesz miała zwierceńca.
Pomyśl co się będzie działo w trzecim symestrze?
Moj sie wtedy zawsze smial ,ze mam kosmite w brzuchu ehhehe Na razie nie moge sie doczekac chociaz tyh leciuchnych
Mega, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
OJ niedaj Boze u dziewczynki długie stopy, co ty Kapta widzialaś tam na pewno małe zgrabne. Długie stopy to moja zmora, modliłam się żeby córka takich nie miała i się chyba uda. Wszystkie buty wygladaja takie ładne a jak wezmę swój rozmiar to buty przestają mi się podobać.
mamatrojki80, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Tez chciałabym zaznać tego uczucia
Mega, malgos741, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ojj uwielbialam to jak kładłam sie na łózku , odkrywałam brzuch i pukałam w niego
Moj sie wtedy zawsze smial ,ze mam kosmite w brzuchu ehhehe Na razie nie moge sie doczekac chociaz tyh leciuchnych
kapturnica, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:OJ niedaj Boze u dziewczynki długie stopy, co ty Kapta widzialaś tam na pewno małe zgrabne. Długie stopy to moja zmora, modliłam się żeby córka takich nie miała i się chyba uda. Wszystkie buty wygladaja takie ładne a jak wezmę swój rozmiar to buty przestają mi się podobać.
malgos741, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
słoneczko za oknem i aż się żyć chce
Mega, kapturnica, Aasiula, kkisia, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
kapturnica wrote:Oj warto warto było ,nawet widzialam paluszki w raczkach i długie stopy po mamusi
,moze jeszcze sie uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:51
kapturnica, Mega, dorbie, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Fantastyczne uczucie, moja pod koniec wyciągała nogi i było widać odbita stopę od środka
Mega, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:ale fajnie ,tez bym tak chciala
,moze jeszcze sie uda
Mega, kapturnica, Aasiula, macduska, dorbie, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Dzień dobry
słoneczko za oknem i aż się żyć chce
Wczoraj mnie odwiedziła kumpela z córcia - rok i 2 miesiącejaka fajna iskierka z nie jest, takie pogodne dziecko
kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Moze ktora wie czy jest cos na pryszcze co mozna uzywac w ciazy?
Bo sypie mnie od 2tygodni masakrycznie.Gdzie ja nigdy syfow nie miewalam nawet za gówniarza..A teraz jeden za drugim hehAasiula, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ojj przezyje Ja nosze 40 ,41 rozmiar ale ciezko by bylo popierdalac na rozmairze 37 bedac wysokim
Mega, kapturnica, macduska, Reni, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Moze ktora wie czy jest cos na pryszcze co mozna uzywac w ciazy?
Bo sypie mnie od 2tygodni masakrycznie.Gdzie ja nigdy syfow nie miewalam nawet za gówniarza..A teraz jeden za drugim hehu mnie sie sprawdził z mloda wygladałam jak potwor a z mlodym ładnie.
Mega, kapturnica, mamatrojki80, malgos741, macduska, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:mój sposób na pryszcze trochę hardcorowy jest ale w moim przypadku działa super,ano odstawienie cukru,słodyczy
-
A ja wyglądałam w ciąży pięknie, i jak teraz będę to będzie tez tak, bo na mnie wysoki progesteron działał super. Cery nigdy nie miałam tak gładkiej i urodziłam dziewczynkę. ja teraz nawet wiem kiedy mam niski progesteron bo od razu mam syfy na buzi. W okresie owu mam tak piekna buzie, a później kiedy spada to masakra.
Magda*, Mega, megan8, mamatrojki80, gosia7122, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość