X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To będziesz miała zwierceńca. :-) Pomyśl co się będzie działo w trzecim symestrze?
    Ojj uwielbialam to jak kładłam sie na łózku , odkrywałam brzuch i pukałam w niego XD Moj sie wtedy zawsze smial ,ze mam kosmite w brzuchu ehhehe Na razie nie moge sie doczekac chociaz tyh leciuchnych

Mega, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OJ niedaj Boze u dziewczynki długie stopy, co ty Kapta widzialaś tam na pewno małe zgrabne. Długie stopy to moja zmora, modliłam się żeby córka takich nie miała i się chyba uda. Wszystkie buty wygladaja takie ładne a jak wezmę swój rozmiar to buty przestają mi się podobać.

mamatrojki80, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Tez chciałabym zaznać tego uczucia :)
    Dziewczyny zaznacie .Zobaczycie ani sie nie obejrzymy i zaczniecie opisywac swoje wrazenia..Ale powiem Ci Mega ,ze to co kiedys bylo jesli chodzi o usg a to co teraz to cuda sa ze mozna takie maluchy tak widziec

Mega, malgos741, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj uwielbialam to jak kładłam sie na łózku , odkrywałam brzuch i pukałam w niego XD Moj sie wtedy zawsze smial ,ze mam kosmite w brzuchu ehhehe Na razie nie moge sie doczekac chociaz tyh leciuchnych
    Fantastyczne uczucie, moja pod koniec wyciągała nogi i było widać odbita stopę od środka :)

kapturnica, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    OJ niedaj Boze u dziewczynki długie stopy, co ty Kapta widzialaś tam na pewno małe zgrabne. Długie stopy to moja zmora, modliłam się żeby córka takich nie miała i się chyba uda. Wszystkie buty wygladaja takie ładne a jak wezmę swój rozmiar to buty przestają mi się podobać.
    Ojj przezyje Ja nosze 40 ,41 rozmiar ale ciezko by bylo popierdalac na rozmairze 37 bedac wysokim

malgos741, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ;) słoneczko za oknem i aż się żyć chce ;)

Mega, kapturnica, Aasiula, kkisia, gosia7122, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Oj warto warto było ,nawet widzialam paluszki w raczkach i długie stopy po mamusi XD
    ale fajnie ,tez bym tak chciala :),moze jeszcze sie uda :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:51

kapturnica, Mega, dorbie, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Fantastyczne uczucie, moja pod koniec wyciągała nogi i było widać odbita stopę od środka :)
    U mnie najczesciej dupe juz koncem bo tak byl ułozony.Teraz łożysko tez mam na tylniej scianie macicy i wysoko to intensywniej sie czuje wtedy ruchy.Jak jest na rpzedniej to duzo łozysko wtedy wytłumia

Mega, Aasiula, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    ale fajnie ,tez bym tak chciala :),moze jeszcze sie uda :)
    a kto by nie chciał ;)

Mega, kapturnica, Aasiula, macduska, dorbie, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    Dzień dobry ;) słoneczko za oknem i aż się żyć chce ;)
    Pogoda jest fantastyczna, słońce i kawa i humor od razu wraca ;)

Wczoraj mnie odwiedziła kumpela z córcia - rok i 2 miesiące :) jaka fajna iskierka z nie jest, takie pogodne dziecko :)

kapturnica, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze ktora wie czy jest cos na pryszcze co mozna uzywac w ciazy?
    Bo sypie mnie od 2tygodni masakrycznie.Gdzie ja nigdy syfow nie miewalam nawet za gówniarza..A teraz jeden za drugim heh

Mega, malgos741, Sabina, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Bo sypie mnie od 2tygodni masakrycznie.Gdzie ja nigdy syfow nie miewalam nawet za gówniarza..A teraz jeden za drugim heh
    Oj daje ci ta córcia w kość ;)

Aasiula, macduska, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ojj przezyje Ja nosze 40 ,41 rozmiar ale ciezko by bylo popierdalac na rozmairze 37 bedac wysokim
    Ty to ja wiem czemu mi sie kregosłup sperdolił hyhyhyh ja mam 170 cm i stopa 38/39 ,i wszystko jasne hyhyhy ;D

Mega, kapturnica, macduska, Reni, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ty to ja wiem czemu mi sie kregosłup sperdolił hyhyhyh ja mam 170 cm i stopa 38/39 ,i wszystko jasne hyhyhy ;D
    A widzisz?? Bylo rozciagac stopy XD

Mega, malgos741, Aasiula, macduska, kkisia, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 marca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój sposób na pryszcze trochę hardcorowy jest ale w moim przypadku działa super,ano odstawienie cukru,słodyczy

Aasiula, mamatrojki80, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No mamusia bedac w ciazy z dziewczynka traci na urodzie i to duzo ,coreczka zabiera hehe :)Taki zabobon :) u mnie sie sprawdził z mloda wygladałam jak potwor a z mlodym ładnie.

Mega, kapturnica, mamatrojki80, malgos741, macduska, dorbie, ComeToMeBaby, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A widzisz?? Bylo rozciagac stopy XD
    znaczy mamusia za male buciki dawała? hyhyhyh

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 marca 2015, 08:56

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    mój sposób na pryszcze trochę hardcorowy jest ale w moim przypadku działa super,ano odstawienie cukru,słodyczy
    No ale ja od 2tyg zjadlam raptem raz kawalek ciasta z serem Wiec potzrebuje raczej cos innego.A cynkowe masci?Musze sie przejsc do apteki Bo mlody ma takie mmasci to sie dowiem

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    znaczy mamusia za male buciki dawała? hyhyhyh
    Bo pewnie mamuska chciala na styl chinski ci stopki zrobic jak najmniejsze XD

Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 10 marca 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wyglądałam w ciąży pięknie, i jak teraz będę to będzie tez tak, bo na mnie wysoki progesteron działał super. Cery nigdy nie miałam tak gładkiej i urodziłam dziewczynkę. ja teraz nawet wiem kiedy mam niski progesteron bo od razu mam syfy na buzi. W okresie owu mam tak piekna buzie, a później kiedy spada to masakra.

Magda*, Mega, megan8, mamatrojki80, gosia7122, Simba, Sabina, moremi lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
‹‹ 7938 7939 7940 7941 7942 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ