35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:No wlasnie u mnie zawsze sa swieta Bozego Narodzenia cala rodzina przyjezdza i swietujemy trzy dni ,bo duzy dom bo wiecej miejsca bo w ogole ...
a ja jestem juz tym zmeczona i dlatego w sieta Wielkanocne wyjezdzamy i to jest czas tylko dla naszej czworki :)odpoczywamyAasiula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Wyjedzcie z mamą
Ja z nią 30 km nie mogę ujechać...
Mam nadzieję, ze to zart był...
Uch, aż mnie dreszcz przeszedł...
Morka a co Ty tak milczysz ostatnio?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2015, 20:37
ComeToMeBaby, kapturnica, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:No wlasnie u mnie zawsze sa swieta Bozego Narodzenia cala rodzina przyjezdza i swietujemy trzy dni ,bo duzy dom bo wiecej miejsca bo w ogole ...
a ja jestem juz tym zmeczona i dlatego w sieta Wielkanocne wyjezdzamy i to jest czas tylko dla naszej czworki :)odpoczywamy
A u nas w każde święta coś...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyStoi matka z dzieckiem w kolejce w sklepie
dzieciak wyje: mama jeść, mama pić !!!!
mama jeść, mama pić !!!!
mama jeść, mama pić !!!!
mama jeść, mama pić !!!!
W kolejce stoi też facet i mówi wkurwiony: niech mu Pani arbuza kupi to się naje i napije!
A Pan niech sobie zwali nogami... to Pan potańczy i porucha !
mąż kawał mi opowiedział
kapturnica, ania.g, BISCA, kkisia, Mega, megan8, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaha zawislam w eterze ale dziecia do wanny jeszcze nie wyslalam... Bo tel zadzwonił i się rozgadalam z przyjacielem CDN rozmowy podczas spaceru bo w domku ściany maja uszy a zwłaszcza moja kochana mamuska
Dobra teraz a sio robię
Papatki może do później:-)ComeToMeBaby, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:Stoi matka z dzieckiem w kolejce w sklepie
dzieciak wyje: mama jeść, mama pić !!!!
mama jeść, mama pić !!!!
mama jeść, mama pić !!!!
mama jeść, mama pić !!!!
W kolejce stoi też facet i mówi wkurwiony: niech mu Pani arbuza kupi to się naje i napije!
A Pan niech sobie zwali nogami... to Pan potańczy i porucha !
mąż kawał mi opowiedział -
nick nieaktualny
-
ehehe a ja mam coś co obrazuje ojcowską zaborczość i opiekę nad córkami:
Ojciec w kuchni przygotowuje mięso. Wchodzi córka i mówi:
- Tato. Poznaj Staszka. On z nami zamieszka.
Ojciec nawet nie odwraca głowy i mieląc mięso odpowiada:
- W samą porę. Bo z Jacka już tylko te resztki zostały…Sabina, ania.g, macduska, BISCA, Aasiula, kkisia, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
Pewien bezrobotny inżynier nie mogąc od dłuższego czasu znaleźć zatrudnienia postanowił zmienić fach i założył własną klinikę. Na budynku wywiesił szyld z napisem “Wyleczymy twoją dolegliwość za 500 zł, w przeciwnym wypadku damy ci 1000 zł”. Przechodzący obok lekarz postanowił to wykorzystać i trochę zarobić.
- Dzień dobry, nie wiem co się stało, straciłem smak…
- Siostro, proszę przynieść pudełko 22, jest w nim syrop. Proszę go podać pacjentowi.
- Dobrze. Proszę otworzyć usta…
- Fuj… przecież to benzyna!
- Gratulacje, odzyskał pan smak, 500 zł.
Wściekły lekarz zapłacił. Po kilku dniach wrócił do kliniki:
- Dzień dobry, straciłem pamięć, pomóżcie mi ją odzyskać…
- Siostro, proszę przynieść pudełko 22, jest w nim syrop. Proszę go podać pacjentowi.
- Dobrze, już podaję…
- Ale przecież tam jest benzyna!
- Gratuluję, odzyskał pan pamięć, 500 zł.
Jeszcze bardziej zdenerwowany lekarz zapłacił, jednak po kilku kolejnych dniach ponownie postanowił się odgryźć:
- Dzień dobry, straciłem wzrok, proszę mi pomóc…
- Przykro mi, nie mamy na to lekarstwa. Proszę, tu jest pana 1000 zł.
- Ale tu jest tylko 500 zł…
- Gratuluję, odzyskał pan wzrok, należy się 500 zł.mamatrojki80, Arwena, Sabina, macduska, BISCA, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny